Genunchiere Baschet

Genunchiere pentru susținerea genunchilor

Cum să alegi
TERENUL DE BASCHET: AflĂ TOATE INFORMAȚIILE PE CARE TREBUIE SĂ LE ȘTII
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filtre
Preț
Cum te protejezi în timpul jocului

Cum te protejezi în timpul jocului

4.2/5 Pe baza a 1603 Opinii exprimate online și în magazine

De ce să porți genunchiere de susținere când practici volei, baschet, rugby sau handbal?

Indiferent dacă ești începător sau profesionist, este recomandat să porți genunchiere. Genunchii sunt articulații sensibile, foarte solicitate în aceste sporturi. Dacă le porți corect, îți vor crește încrederea în joc și pot să contribuie la performanțele tale. Aceste accesorii au mai multe mărimi, iar cea mai bună modalitate pentru alegerea uneia este chiar probarea ei. Dacă le comanzi online, consultă ghidurile de mărimi ale fiecărui produs.

Dar cum știi că ai ales mărimea potrivită? Genunchierele nu ar trebui să îți comprime genunchiul, deoarece acest lucru poate interfera cu fluxul de sânge în picioare. Ele trebuie să fie ajustate pentru a evita alunecarea, dar trebuie să îți permită să îți îndoi complet picioarele când sunt bine puse.

Ce tipuri de genunchiere există și cum o alegi pe cea potrivită?

Există 3 tipuri de genunchiere - preventive, flexibile și rigide care se află și în oferta Decathlon. Genunchiera preventivă funcționează pe bază de compresie, pentru a oferi mai multă stabilitate articulației. Este ideal să o porți când reiei activitățile sportive după o lungă perioadă de pauză, dar și în practicarea unor sporturi care solicită mult articulațiile piciorului (volei, baschet, handbal).

Genunchiera elastică sau flexibilă oferă susținere în cazul unor accidentări ușoare. Acestea oferă o bună protecție și mișcare a articulației, datorită unor accesorii variate, cum ar fi benzile elastice de ajustare sau inelul patelar de silicon.

Cea rigidă este o genunchieră medicală se folosește în tratamentele de recuperare, pentru imobilizarea și stabilizarea genunchiului în caz de entorse, fracturi, luxații, procese inflamatorii. Medicul este cel care recomandă purtarea unei astfel de genunchiere, iar dimensiunea se alege în funcție de lungimea piciorului tău.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou