TARMAK

Genunchieră de susținere ligament stânga / dreapta R500 Negru Adulți

12999 RON
Ref. : 8796391

Produs conceput pentru reluarea activității sportive după o entorsă ușoară la genunchi sau instabilitate ligamentară cronică.

Materialul compresiv asigură susținerea întărită a genunchiului. Zonele laterale și inelul rotulian stabilizează articulația în timpul practicii.

Culoare: Negru

 • 1 undefined
 • 2 undefined
 • 3 undefined
 • 4 undefined
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protecția articulațiilor

  Susținerea ligamentară este asigurată de material și elasticul de strângere.

  Confortul utilizatorului

  Material compresiv, confortabil, adaptat la forma genunchiului.

  Stabilitate

  Elasticul de strângere asigură susținere în timpul practicii sportive.

  Informații tehnice

  De ce să alegeți această genunchieră?

  Purtarea acestei genunchiere poate fi indicată în caz de instabilitate ligamentară, instabilitate cronică sau reluarea activității sportive după o entorsă ușoară (întindere fără rupere).
  Aceasta reduce efectul de sertar anterior prezent în timpul instabilității ligamentare a genunchiului. Materialul permite susținerea eficientă a genunchiului fără a avea nevoie de benzi elastice, care creează, de obicei, disconfort mai ales în golul popliteal.

  Ce este o entorsă?

  Entorsa genunchiului corespunde unei întinderi sau rupturi a unuia sau mai multor ligamente ale genunchiului: ligamentul lateral intern (LLI), ligamentul lateral extern (LLE), ligamentul încrucișat anterior (LCA) și ligamentul încrucișat posterior (LCP). Entorsa este benignă dacă este vorba de întindere de ligamente.Entorsa este de gravitate medie dacă este vorba de ruptura unuisa sau a mai multor ligamente. Entorsele grave corespund rupturii complete a unuia dintre ligamente.

  Ce mărime să alegem?

  Măsurați-vă circumferința gambei, la 8 cm deasupra părții centrale a rotulei. Faceți corespondența cu valorile din tabelul de mai jos:Mărimea 1: 36 - 39 cm
  Mărimea 2: 39 - 43 cm
  Mărimea 3: 43 - 47 cm
  Mărimea 4: 47 - 51 cm.

  De ce trebuie protejați genunchii?

  Genunchiul este o articulație importantă și foarte solicitată în practica sportivă. Acesta asigură un rol de amortizare și de stabilizare și trebuie să suporte o greutate mare, mai ales în alergare, sărituri, schimbări de direcție. Pe de altă parte, căderea în schi poate fi foarte periculoasă pentru genunchi.

  Știați că toate produsele TARMAK sunt testate în condiții de joc pe teren?

  Echipa de concepere a produselor TARMAK are sediul la Kipstadium în nordul Franței.Ea caută în permanență să îmbunătățească produsele pentru satisfacția sportivilor. 100% din modele sunt testate în situații reale de sportivi exigenți, timp de mai multe săptămâni și evoluează datorită opiniilor dvs.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.18 kg

  Compoziție/ Recomandări

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra la loc uscat și curat, ferit de lumină. Aplicați părțile adezive pe banda elastică, pentru a proteja tricotul de uzura prematură.

  Restricții de utilizare

  Este un dispozitiv medical. A se citi manualul.Conține latex.

  TESTE

  Acest produs a fost supus testelor de laborator (spălare, decolorare, uzură) pentru a valida exigențele noastre în privința calității.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri