TARMAK

Bandă susţinere cot Strap R500 Negru Adulți

4999 RON
Ref. : 8796761

Produs conceput pentru susținere în momentul reluării activității sportive după o tendinită la cot, numită și epicondilită sau tennis elbow.

Această bandă permite susținerea eficientă a tendonului cotului în meciuri și antrenamente. Jucați fără griji pe orice teren!

Culoare: Negru

universală

Ridicare gratuită din magazin

+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protecția articulațiilor

  Pad din silicon pentru susținere.

  Stabilitate

  Silicon anti-alunecare pe toată suprafața produsului.

  Informații tehnice

  De ce să purtați acest strap?

  Purtarea acestui strap de susținere poate fi indicată în cazul epicondilitei (tennis elbow), golf elbow, pentru a facilita reluarea sportului (baschet, fotbal, handbal, tenis, badminton, alergare, trail, gimnastică, judo). Ușor de utilizat, materialul flexibil și forma adaptată vă garantează confort optim.

  Ce este epicondilita (tennis elbow) sau epicondilita medială (golf elbow)?

  Cele 2 tendinite sunt inflamații ale tendoanelor la nivelul cotului, deasupra brațului pentru tennis elbow și sub braț pentru golf elbow.Ele afectează toți sportivii (baschet, handbal, rugby), dar mai ales pe cei practicanți de sporturi cu raheta și golf, adeseori din cauza unui volum mare de antrenamente, agravate de șocurile impactului cu mingea.

  Știați că toate produsele TARMAK sunt testate în condiții de joc pe teren?

  Echipa de concepere a produselor TARMAK are sediul la Kipstadium în nordul Franței.Ea caută în permanență să îmbunătățească produsele pentru satisfacția sportivilor. 100% din modele sunt testate în condiții reale de sportivi exigenți, timp de mai multe săptămâni și evoluează datorită opiniilor dumneavoastră.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal - înveliș 100% Cauciuc sintetic Spumă 100% Spumă poliuretanică Material principal 100% Poliamidă Material exterior 88% Poliester, 12% Elastan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra la loc uscat și curat, ferit de lumină. Aplicați părțile adezive pe banda elastică, pentru a proteja tricotul de uzura prematură.

  Restricții de utilizare

  Acest produs este un dispozitiv medical. A se citi manualul.

  TESTE

  Acest produs a fost supus testelor de laborator (spălare, decolorare, uzură) pentru a confirma standardele noastre de calitate.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri