QUECHUA

Ghete Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH900 Albastru-Negru Damă

59999 RON
Ref. : 8527246

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, cu sau fără rachete. Ghete performante și confortabile.

Aceste ghete călduroase, cu parazăpezi integrate, asigură suport și performanță. Talpa cu design inspirat din natură asigură aderență și stabilitate pe teren cu zăpadă, cu sau fără rachete de zăpadă.

Culoare: Albastru negru / Verde turcoaz pal

 • 36 undefined
 • 37 undefined
 • 38 Produs indisponibil online momentan
 • 39 Produs indisponibil online momentan
 • 40 undefined
 • 41 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
+ 599 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Temperatură de confort: în repaus este de -7°C, iar în mișcare este de -16°C.

  Impermeabilitate

  Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

  Aderență

  Tehnologie Snowcontact: aderență îmbunătățită pe zăpadă, cu crampoane lamelate.

  Tracțiune

  Tehnologie Snowcontact: aderenţă bună pe zăpadă datorită crampoanelor de 5 mm.

  Susținere picior

  Față mid, cu șireturi cu strângere rapidă, pentru susținere optimă.

  Împiedică pătrunderea zăpezii în interior

  Protecție suplimentară împotriva zăpezii, datorită parazăpezilor integrate.

  Informații tehnice

  Produs inspirat din natură Izolează de frig, datorită parazăpezilor.

  Designul tălpii este inspirat din natură, din forma labelor linxului. Talpile subțiri, protejează și izolează de frig, protecții specifice pentru deplasare rapidă și drămâneți agil pe zăpadă.

  Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

  Izolează de frig, datorită parazăpezilor. Cum validăm eficiența ghetelor? Prin teste în laborator, dar și pe teren. Am verificat care este temperatura de confort în activitate, dar și în repaus: -7°C static și -16°C dinamic. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

  Cum mă protejează de condițiile exterioare?

  Încălțămintea dispune de o membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este un material foarte subțire (de 5 - 25 micrometri grosime) aplicat pe fața interioară a materialului, pentru a proteja de pătrunderea apei, dar lăsând, în același timp, pielea să respire. Parazăpezile impermeabile acoperă gheata și nu permit pătrunderea zăpezii. Astfel, pielea rămâne uscată. Talpa protejează de temperatura scăzută a solului.

  Încălțăminte respirantă, pentru confort termic optim

  Confortul termic reprezintă echilibrul între căldura oferită și respirabilitatea produsului. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practică. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

  Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

  Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea ghetelor (cu gheata pe jumătate scufundată în apă). Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers);4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers);10000 flexiuni (aproximativ 20 km de mers).Acest model a fost testat la 10000 flexiuni, echivalentul a 20 km de mers.

  Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

  Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
  Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

  Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

  Talpa SNOWCONTACT asigură aderență și stabilitate pe teren cu zăpadă. Crampoanele de 5 mm sunt astfel dispuse încât să îmbunătățească propulsarea pe teren cu zăpadă. Suprafața și forma crampoanelor sunt astfel concepute încât să se adapteze perfect la deplasarea pe zăpadă.

  Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

  Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

  De ce este susținerea atât de importantă?

  Susținerea este esențială pentru a vă deplasa în siguranță. Susținerea evită alunecarea în timpul urcării sau la coborâre. Astfel, obosiți mai puțin, depunând mai puțin efort. Acest lucru este și mai important în timpul unei drumeții cu rachete de zăpadă.

  Acest produs este adaptat pentru folosirea cu rachete de zăpadă?

  Acest produs a fost special conceput pentru drumeție pe zăpadă. Fața mid, parazăpezile ce evită pătrunderea zăpezii acoperind ghetele recomandă acest produs pentru drumeții cu rachete de zăpadă. Încălțăminte ușoară, impermeabilă și călduroasă. Susținerea și rigiditatea sunt adaptate pentru folosirea cu rachete de zăpadă.

  Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

  Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

  Ce șosete să alegeți pentru drumeție pe zăpadă?

  Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare următoarele:
  Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
  Respirabilitate: alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării și alegeți modele respirante, pentru a reduce umiditatea. Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

  Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

  Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

  Cum se usucă interiorul ghetelor?

  Atunci când sunt folosite, ghetele se pot încărca cu umezeală (condens și transpirație).
  Dacă ghetele sunt foarte umede, se recomandă scoaterea branțului, umplerea acesteia cu hârtie mototolită și schimbarea regulată a acesteia. Hârtia va reduce umiditatea și va accelera uscarea. A nu se apropia niciodată ghetele de o sursă de căldură, dar a se pune într-un loc călduros, uscat și ventilat.

  Cum te poți încălța ușor cu aceste ghete cu parazăpezi integrate?

  Pentru a facilita încălțarea acestui model se recomandă deschiderea completă a fermoarului și plierea completă a parazăpezilor, pe lateral, spre partea de jos a ghetelor. După deschiderea completă a ghetelor, piciorul va intra mai ușor în încălțăminte.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  36 : 0.935 kg
  37 : 0.964 kg
  38 : 1.008 kg
  39 : 1.05 kg
  40 : 1.099 kg
  41 : 1.137 kg
  42 : 1.179 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Exterior din 40% Poliester, 30% Poliamidă, 20% Poliuretan, 10% Elastan Talpă din 60% Cauciuc sintetic, 30% Acetat de etilen vinil, 10% Poliuretan termoplastic Interior din 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii: Conformație (în special datorită analizei 3D);
  Științele mișcării;
  Confort termic (cu patru camere climatice);
  Științe comportamentale și senzoriale.
  Noi testăm în special rezistența cusăturilor, lipirea, toxicologia, rezistența la razele UV și abraziunea.

  Aprobat de

  Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.Inginerul nostru de testare pe teren și un grup de utilizatori testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Recomandări de întreținere

  A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri