Ghete Mid Iarnă Călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Damă

22999 LEI
8545370

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, dar și activități zilnice. Ghete confortabile, aderente, călduroase, impermeabile și cu design modern.

Ghete 2 în 1, atât pentru drumeție pe zăpadă, cât și pentru activitățile zilnice. Ghete cu design modern.

Culoare:

Albastru negru / Albastru negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: -3°C. În activitate: -11°C.

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: talpă cu striații.

STABILITATE

Asigură aderență pe zăpadă, datorită formei și lungimii crampoanelor de 3mm.

Susținere

Faţă mid, cu cârlig de şireturi în partea de sus pentru susţinere optimă.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Protecție îmblănită la gleznă, pentru a reduce pătrunderea zăpezii.

Informații tehnice

Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe timp de iarnă?

Pe baza unor teste realizate la temperaturi foarte scăzute, pe teren şi în laborator, împreună cu un grup de practicanți, măsurăm rezistenţa termică a încălţămintei în repaus (-3°C) şi în mișcare (-11°C). De acum, este posibil să măsurăm cu precizie temperatura de confort. Temperatura limită este indicată pe ghete. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte fină (de 5 până la 25 micrometri) aplicată pe fața interioară a materialului, pentru a împiedica pătrunderea apei, permițând în același timp apei să se evacueze. Ghete călduroase, ce mențin pielea uscată. Talpa exterioară, precum și cea intermediară, izolează de frig în contact cu zăpada.

Ghete respirante pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al încălțămintei și capacitatea acesteia de a lăsa pielea să respire. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig.Ghetele sunt adaptate pentru diferite frecvențe de practicare, ocazională sau consecventă. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea ghetelor, simulând mersul cu gheata pe jumătate scufundată în apă. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers). Acest model a fost testat la 4 000 flexiuni, echivalentul a 8 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Talpa SNOWCONTACT asigură confort și stabilitate. Dispunerea și dimensiunea crampoanelor (3mm) asigură stabilitate pe teren cu zăpadă. Suprafața și designul crampoanelor sunt special gândite pentru a evacua apa rezultată din frecarea tălpii cu stratul de zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de antiderapante îți vor asigura aderența necesară.

Acest produs rezistă unei practicări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi a materialelor de pe față, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete să alegi pentru drumeție pe zăpadă?

Pentru a te echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, ia în considerare următoarele:
Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: alege șosetele în funcție de intensitatea practicării. Lungime: îți recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului. În magazinele Decathlon și pe decathlon.ro există o gamă de produse de reimpermeabilizare.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs are o garanție de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele cauzate de uzura normală sau de condțiile neadecvate de utilizare.

Informații concepere eco

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. Materialul exterior și blănița de la gleznă sunt concepute din poliester reciclat.
Materialul sintetic exterior este din poliester reciclat acoperit cu poliuretan. Chingile și șireturile sunt conceput din poliester reciclat. În cazul căptușelii interioare, pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului, pentru a reduce consumul de apă. Talpa este concepută cu 30% cauciuc reciclat.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru tot ciclul de viață, în funcție de diferiți indicatori.
A fost realizată o notare de tip ABCDE pentru a vă ajuta în a face o alegere responsabilă.
Acest calificativ ne permite să identificăm cu ușurință produsele cu cea mai bună performanță de mediu. Pentru asta, facem o comparație între produsele din aceeași gamă (de exemplu rucsacurile). Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.

Garanție

2 ani

Greutate

0.836 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 60% Polietilenă tereftalată, 35% Poliuretan, 5% Poliamidă Talpă din 70% Cauciuc, 30% EVA Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Imagini

Ghete Mid Iarnă Călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Damă
Ghete Mid Iarnă Călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Damă
Ghete Mid Iarnă Călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Damă
Ghete Mid Iarnă Călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Damă
Ghete Mid Iarnă Călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Damă
Ghete Mid Iarnă Călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Damă
Ghete Mid Iarnă Călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Damă
Ghete Mid Iarnă Călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Damă
Ghete Mid Iarnă Călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 X-Warm Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri