QUECHUA

Ghete Mid Piele Iarnă Călduroase Impermeabile Drumeţie pe zăpadă SH900 Gri Damă

22999 RON
29999 RON -23%
*De la 31.01.2024 până la 01.04.2024
Ref. : 8544192

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă sau vreme rece. Ghete din piele, călduroase, impermeabile care asigură confort și susținere.

Aceste ghete călduroase și căptușite sunt ideale pentru drumețiile pe zăpadă: sunt impermeabile datorită membranei, confortabile, au față mid, din piele și talpă Snowcontact.

Culoare: Gri asfalt

 • 36 undefined
 • 37 Produs indisponibil online momentan
 • 38 undefined
 • 39 Produs indisponibil online momentan
 • 40 undefined
 • 41 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Temperatură de confort: în repaus este de -11°C, iar În mișcare este de -20°C.

  Impermeabilitate

  Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

  Aderență

  Talpă din cauciuc, cu crampoane cu striații, pentru a îmbunătăți aderența.

  Tracțiune

  Asigură aderență, datorită poziționării și înălțimii crampoanelor de 4mm.

  Susținere picior

  Ghete mid, din piele şi cu șireturi, pentru o bună reglare şi susţinere.

  Informații tehnice

  Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

  Am ales o căptușeală ultra călduroasă și un volum larg care favorizează izolarea, pentru a proteja eficient de frig.
  Produsul a fost testat și în laborator, dar și pe teren. Am verificat până la ce temperatură ghetele asigură căldură: -11°C static și -20°C în mișcare. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

  Cum mă protejează de condițiile exterioare?

  Bocanci cu membrană impermeabilă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 și 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a materialului, pentru a împiedica pătrunderea apei, permițând în același timp evacuarea transpirației. Față înaltă, ci parazăpezi din material elastic, ce protejează de pătrunderile de zăpadă. Menţin căldura şi pielea uscată.

  Cum verificăm că ghetele noastre sunt 100% impermeabile ?

  Am efectuat teste de laborator pentru a valida impermeabilitatea ghetelor, simulând mersul cu cizma pe jumătate scufundată în apă, dar și teste de utilizare și deteriorare. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers);4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers);8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers).16 km de mers). Acest model a fost testat la 4 000 flexiuni, echivalentul a 8 km de mers.

  Ghete respirante pentru confort termic optim

  Confortul termic reprezintă echilibrul între căldura oferită și respirabilitatea produsului. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practică. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

  Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

  Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
  Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

  Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

  Talpa SNOWCONTACT asigură confort, stabilitate și aderență. Dispunerea și înălțimea crampoanelor (4mm) este inspirată din forma picioarelor lincșilor. Sunt plasate strategic, pentru stabilitate optimă pe teren cu zăpadă și denivelări. Suprafața și designul crampoanelor sunt special gândite pentru a evacua apa rezultată din frecarea tălpii cu stratul de zăpadă.

  Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

  Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

  De ce este susținerea atât de importantă?

  Susținerea este esențială pentru a vă deplasa în siguranță. Susținerea evită alunecarea în timpul urcării sau la coborâre. Astfel, obosiți mai puțin, depunând mai puțin efort. Acest lucru este și mai important în timpul unei drumeții cu rachete de zăpadă.

  Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

  Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

  De ce să alegeți ghete din piele pentru drumeție pe zăpadă?

  Pielea este ultra-confortabilă, rezistentă (material natural) și flexibil, pentru a asigura mai mult confort. Acest material este impermeabil și respirant, în mod natural.
  Încălțămintea din piele este călduroasă iarna, dar asigură temperatura optimă și în sezoanele intermediare. Pentru întreținerea ghetelor, folosiți o perie moale.

  Ce șosete să alegeți pentru drumeție pe zăpadă?

  Pentru a vă alcătui corect echipamentul pentru drumețiile pe zăpadă, vă recomandăm să țineți cont de:
  Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
  Respirabilitate: alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării. Lungime: adaptați lungimea șosetelor la înălțimea ghetelor.

  Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

  Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

  Cum se usucă interiorul ghetelor?

  Atunci când sunt folosite, ghetele se pot încărca cu umezeală (condens și transpirație).
  Dacă ghetele sunt foarte umede, se recomandă scoaterea branțului, umplerea acesteia cu hârtie mototolită și schimbarea regulată a acesteia. Hârtia va reduce umiditatea și va accelera uscarea. A nu se apropia niciodată ghetele de o sursă de căldură, dar a se pune într-un loc călduros, uscat și ventilat.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  36 : 0.84 kg
  37 : 0.83 kg
  38 : 0.89 kg
  39 : 0.958 kg
  40 : 0.962 kg
  41 : 0.988 kg
  42 : 1.064 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Talpă din 100% Cauciuc sintetic Exterior din 50% Piele de bovine, 30% Poliester, 20% Poliuretan Interior din 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii: Conformație (în special datorită analizei 3D);
  Științele mișcării;
  Confort termic (cu patru camere climatice);
  Științe comportamentale și senzoriale.
  Noi testăm în special rezistența cusăturilor, lipirea, toxicologia, rezistența la razele UV și abraziunea.

  Aprobat de

  Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.Inginerul nostru de testare pe teren și un grup de utilizatori testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri