QUECHUA

Ochelari MH 140 Premium CAT 3 Havana

12999 RON
16999 RON -23%
*De la 15.07.2024 până la 19.08.2024
Ref. : 8827760

Produs conceput pentru drume╚Ťie la munte, Ideali pentru utilizare zilnic─â.

Lentilele anti-UV blocheaz─â 100% razele nocive ╚Öi categoria 3 v─â protejeaz─â de efectul de orbire. Sunt u╚Öori, iar m├ónerele din o╚Ťel ├«mbun─ât─â╚Ťesc sus╚Ťinerea ╚Öi ajustarea.

Culoare: Bej scor╚Ťi╚Öoar─â

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 129 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protec╚Ťie solar─â

  Lentile categoria 3, cu filtru 100% UV: Ideali pe vreme însorită.

  Lejeritate

  Numai 24 g, cu m├ónere din o╚Ťel.

  Durabilitate

  Lentile și ramă din policarbonat foarte rezistent. Garanţie 2 ani.

  Protec╚Ťia con╚Ťinutului

  Hus─â de protec╚Ťie care permite ╚Öi cur─â╚Ťarea lentilelor

  Informa╚Ťii tehnice

  Protec╚Ťie Anti UV

  La ce ajut─â materialul anti-UV?
  Vă protejează de pericolul invizibil al razelor UV.Razele UV sunt întotdeauna prezente, iarna sau vara, pe vreme însorită sau chiar acoperită de nori și pot fi dăunătoare pentru ochi și conturul lor.Pentru a vă proteja vederea, lentilele ochelarilor noștri de soare sunt compuse din policarbonat amestecat cu material "anti-UV" care vă protejează de razele dăunătoare ale soarelui (UVA și UVB).

  Orbire

  Clasificarea lentilelor colorate ├«n func╚Ťie de normele ISO 12312-1: Categoria 1: lentile u╚Öor colorate, pentru luminozitate sc─âzut─â. Categoria 2: lentile mediu colorate, pentru luminozitate medie.Categoria 3: lentile ├«nchise la culoare, pentru luminozitate puternic─â (mare ╚Öi munte).├Äntre 82% ╚Öi 92% din lumina vizibil─â este absorbit─â. - Categoria 4: lentile foarte ├«nchise la culoare, pentru luminozitate foarte puternic─â (altitudini mari).├Äntre 92% ╚Öi 97% din lumina vizibil─â absorbit─â

  Informaţii

  Lentilele noastre sunt fabricate din policarbonat, un material foarte rezistent la șocuri, dar al cărui dezavantaj major este de a fi sensibile la zgârieturi.
  ╚śti╚Ťi c─â, chiar dac─â lentilele sunt zg├óriate, protec╚Ťia UV nu scade, efectul de oglind─â este pur estetic.Acela╚Öi lucru este valabil ╚Öi pentru culoarea ochelarilor no╚Ötri de soare.Fie c─â sunt gri, maro, sau colorateÔÇŽ pute╚Ťi alege ochelarii ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele, ve╚Ťi fi proteja╚Ťi indiferent de culoare.

  CUTIE ╚śI ETUI

  Pentru protejarea ochelarilor, am decis s─â ├«i vindem ├«ntr-o cutie ╚Öi ├«ntr-un etui de protec╚Ťie.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Lentile 100% Poliamid─â Cadru 50% Poliamid─â, 40% O╚Ťel inoxidabil, 10% Acetat ╚śurub 100% O╚Ťel inoxidabil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Calitatea vederii depinde de buna ├«ntre┼úinere a ochelarilor. Tocul este folositor! Depozitarea ├«n interiorul lui, ├«i fere┼čte de zg├órieturi, ┼čocuri ┼či deteriorare.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nu vă uitaţi cu ochelarii direct către soare.

  TESTE

  To┼úi ochelarii no┼čtri de sport sunt testa┼úi ├«n laboratorul DECATHLON ┼či ├«n condi┼úiile de utilizare pentru care ace┼čtia au fost concepu┼úi. Echipele de concepere, ┼čefii de produs, inginerii ┼či designerii se asigur─â c─â ochelarii de sport corespund perfect utiliz─ârii pe teren.

  Aprobat de

  Corespund normei ISO 12312-1UV400.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri