QUECHUA

Ochelari de Soare Drume╚Ťie MH K140 Categoria 3 Gri-Verde Copii 4-8 ani

5499 RON
Ref. : 8615913

Produs conceput pentru a proteja de soare în timpul drumeţiilor la munte.

Lentilele anti-UV100% blocheaz─â razele nocive, pentru a proteja ochii copiilor. Lentile de categoria 3.

Culoare: Albastru marin / Roz cuar╚Ť

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 54 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protec╚Ťie solar─â

  Filtru 100%UV - lentile categoria 3: ideale pe vreme însorită.

  Lejeritate

  Cântăresc doar 20 g.

  Stabilitate

  Forma bra┼úelor garanteaz─â sus╚Ťinere la purtare.

  Durabilitate

  Lentile și ramă din policarbonat foarte rezistent.

  Imagini

  Ochelari de Soare Drume╚Ťie MH K140 Categoria 3 Gri-Verde Copii 4-8 ani

  Informa╚Ťii tehnice

  Protec╚Ťie Anti UV

  La ce ajut─â materialul anti-UV?
  Vă protejează de pericolul invizibil al razelor UV.Razele UV sunt întotdeauna prezente, iarna sau vara, pe vreme însorită sau chiar acoperită de nori și pot fi dăunătoare pentru ochi și conturul lor.Pentru a vă proteja vederea, lentilele ochelarilor noștri de soare sunt compuse din policarbonat amestecat cu material "anti-UV" care vă protejează de razele dăunătoare ale soarelui (UVA și UVB).

  Orbire

  Clasificarea lentilelor colorate ├«n func╚Ťie de normele ISO 12312-1: Categoria 1:lentile u╚Öor colorate, pentru luminozitate redus─â. Categoria 2:lentile mediu colorate pentru luminozitate medie. Categoria 3: lentile ├«nchise la culoare, pentru o luminozitate puternic─â (la mare ╚Öi la munte).├Äntre 82% ╚Öi 92% din lumina vizibil─â absorbit─â - Categoria 4:lentile foarte ├«nchise la culoare, pentru o luminozitate foarte puternic─â, (altitudini montane mari).├Äntre 92% ╚Öi 97% din lumina vizibil─â absorbit─â

  Informa╚Ťii lentile

  Lentilele noastre sunt fabricate din policarbonat, un material foarte rezistent la șocuri, dar al cărui dezavantaj major este de a fi sensibile la zgârieturi.
  ╚śti╚Ťi c─â, chiar dac─â lentilele sunt zg├óriate, protec╚Ťia UV nu scade, efectul de oglind─â este pur estetic.Acela╚Öi lucru este valabil ╚Öi pentru culoarea ochelarilor no╚Ötri de soare.Fie c─â sunt gri, maro, sau colorateÔÇŽ pute╚Ťi alege ochelarii ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele, ve╚Ťi fi proteja╚Ťi indiferent de culoare.

  Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre.

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Cadru 100% Poliamid─â Lentile 100% Policarbonat

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Calitatea vederii depinde de buna ├«ntre┼úinere a ochelarilor. Tocul este folositor! Depozitarea ├«n interiorul lui, ├«i fere┼čte de zg├órieturi, ┼čocuri ┼či deteriorare.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nu vă uitaţi cu ochelarii direct către soare.

  TESTE

  To┼úi ochelarii no┼čtri de sport sunt testa┼úi ├«n laboratorul DECATHLON ┼či ├«n condi┼úiile de utilizare pentru care ace┼čtia au fost concepu┼úi. Echipele de concepere, ┼čefii de produs, inginerii ┼či designerii se asigur─â c─â ochelarii de sport corespund perfect utiliz─ârii pe teren.

  Aprobat de

  Corespund normei ISO 12312-1UV400.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se cur─â╚Ťa ochelarii cu produse potrivite: pe baz─â de microfibre sau spray pentru cur─â╚Ťare (produse ORAO)..

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri