QUECHUA

Ochelari de Soare Polariza╚Ťi Drume┼úie la munte MH140 Categoria 3 Negru Adul╚Ťi

8999 RON
Ref. : 8809174

Produs conceput pentru drume╚Ťie la munte (practicare ocazional─â).

Lentilele anti-UV blochează 100% razele dăunătoare și categoria 3 vă protejează de efectul de orbire. Tehnologia lentilelor polarizante permite distingerea mai bună a reliefurilor și constrastelor.

Culoare: Negru / Negru

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 89 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Polarizant

  Lentile polarizante: limitează reflexiile provenite de pe suprafeţe orizontale.

  Protec╚Ťie solar─â

  Lentile categoria 3, cu filtru 100% UV: Ideali pe vreme însorită.

  Lejeritate

  Cântăresc doar 26 g.

  Stabilitate

  Cauciucul de pe braţele ochelarilor împiedică ochelarii să alunece.

  Acoperire

  Acoperire optim─â: protejeaz─â ochii de v├ónt, intemperii ┼či impurit─â┼úi.

  Durabilitate

  Lentile și ramă din policarbonat foarte rezistent. Garanţie 2 ani.

  Compatibilitate

  Compatibili cu banda de sus╚Ťinere MH ACC 100 L (4145874) ╚Öi 500 L (4174684).

  Informa╚Ťii tehnice

  Anti UV.

  La ce ajut─â materialul anti-UV?
  Vă protejează de pericolul invizibil al razelor UV.Razele UV sunt întotdeauna prezente, iarna sau vara, pe vreme însorită sau chiar acoperită de nori și pot fi dăunătoare pentru ochi și conturul lor.Pentru a vă proteja vederea, lentilele ochelarilor noștri de soare sunt compuse din policarbonat amestecat cu material "anti-UV" care vă protejează de razele dăunătoare ale soarelui (UVA și UVB).

  Polarizare

  Perfec╚Ťi pentru activit─â╚Ťi ├«n natur─â!Lentilele polarizante intensific─â culorile ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťesc contrastele ╚Öi reliefurile.
  Asigur─â o protec╚Ťie foarte bun─â ╚Öi un confort excelent, lumina ajunge pe doar 1 ax─â, ╚Öi, de asemenea, protejeaz─â de orbire prin t─âierea razelor care reflect─â pe o suprafa╚Ť─â orizontal─â (ap─â, z─âpad─â).Singurul dezavantaj, este dificil de citit ecrane (telefon...), deoarece tratamentul polarizant reduce luminozitatea ecranelor.

  Orbire

  Clasificarea lentilelor colorate ├«n func╚Ťie de normele ISO 12312-1: Categoria 1: lentile u╚Öor colorate, pentru luminozitate sc─âzut─â. Categoria 2: lentile mediu colorate, pentru luminozitate medie.Categoria 3: lentile ├«nchise la culoare, pentru luminozitate puternic─â (mare ╚Öi munte).├Äntre 82% ╚Öi 92% din lumina vizibil─â este absorbit─â. - Categoria 4: lentile foarte ├«nchise la culoare, pentru luminozitate foarte puternic─â (altitudini mari).├Äntre 92% ╚Öi 97% din lumina vizibil─â absorbit─â

  Informaţii

  Lentilele noastre sunt fabricate din policarbonat, un material foarte rezistent la șocuri, dar al cărui dezavantaj major este de a fi sensibile la zgârieturi.
  ╚śti╚Ťi c─â, chiar dac─â lentilele sunt zg├óriate, protec╚Ťia UV nu scade, efectul de oglind─â este pur estetic.Acela╚Öi lucru este valabil ╚Öi pentru culoarea ochelarilor no╚Ötri de soare.Fie c─â sunt gri, maro, sau colorateÔÇŽ pute╚Ťi alege ochelarii ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele, ve╚Ťi fi proteja╚Ťi indiferent de culoare.

  Nu arunc─âm, repar─âm!

  Lentile ideale pentru drume┼úii la munte.├Än timp, lentilele se pot zg├ória. Pentru a u╚Öura repararea, sunt disponibile lentile polarizante (cod 8655386) sau care nu au aceast─â propietate (cod 8655382), pe care le pute╚Ťi ├«nlocui simplu ╚Öi rapid.
  Nu arunc─â, repar─âm!

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Lentile 100% Policarbonat Cadru 80% Poliamid─â, 20% Stiren Etilen Butadien Stiren ╚śurub 100% O╚Ťel inoxidabil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Calitatea vederii depinde de buna ├«ntre┼úinere a ochelarilor. Tocul este folositor! Depozitarea ├«n interiorul lui, ├«i fere┼čte de zg├órieturi, ┼čocuri ┼či deteriorare.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Lentilele polarizante pot afecta cititul pe ecrane.

  TESTE

  To┼úi ochelarii no┼čtri de sport sunt testa┼úi ├«n laboratorul DECATHLON ┼či ├«n condi┼úiile de utilizare pentru care ace┼čtia au fost concepu┼úi. Echipele de concepere, ┼čefii de produs, inginerii ┼či designerii se asigur─â c─â ochelarii de sport corespund perfect utiliz─ârii pe teren.

  Aprobat de

  Corespund normei ISO 12312-1UV400.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se cur─â╚Ťa ochelarii cu produse potrivite: pe baz─â de microfibre sau spray pentru cur─â╚Ťare (produse ORAO)..

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri