Ochelari de Soare Polarizați Drumeţie la munte MH140 Categoria 3 Adulți

8999 LEI

Produs conceput pentru drumeție la munte (practicare ocazională).

Lentilele anti-UV blochează 100% razele dăunătoare și categoria 3 vă protejează de efectul de orbire. Tehnologia lentilelor polarizante permite distingerea mai bună a reliefurilor și constrastelor.

Culoare: Gri asfalt / Gri carbon
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Polarizant

Lentile polarizante: limitează reflexiile provenite de pe suprafeţe orizontale.

Protecție solară

Lentile categoria 3, cu filtru 100% UV: Ideali pe vreme însorită.

Lejeritate

Cântăresc 26 g.

Stabilitate

Cauciucul de pe braţele ochelarilor împiedică ochelarii să alunece.

Acoperire

Acoperire optimă: protejează ochii de vânt, intemperii şi impurităţi.

Durabilitate

Lentile și ramă din policarbonat foarte rezistent. Garanţie 2 ani.

Compatibilitate

Compatibili cu bandă de susținere MH ACC 100 L (4145874) și 500 L (4174684).

Informații tehnice

Anti UV.

La ce ajută materialul anti-UV?
Vă protejează de pericolul invizibil al razelor anti-UV.Razele UV sunt întotdeauna prezente, iarna sau vara, pe vreme însorită sau chiar acoperită de nori și pot fi dăunătoare pentru ochi și conturul lor.Pentru a vă păstra vederea, lentilele ochelarilor noștri de soare sunt compuse din policarbonat amestecat cu material „anti-UV” care vă protejează de razele dăunătoare ale soarelui (UVA și UVB).

Polarizare

Perfecți pentru activități în natură!Lentilele polarizante intensifică culorile și îmbunătățesc contrastele și reliefurile.
Asigură o protecție foarte bună și un confort excelent, lumina ajunge pe doar 1 axă, și, de asemenea, protejează de orbire prin tăierea razelor care reflectă pe o suprafață orizontală (apă, zăpadă etc.).Singurul dezavantaj, este dificil de citit ecrane (telefon), deoarece tratamentul polarizant reduce luminozitatea ecranelor.

Orbire

Clasificarea lentilelor colorate în funcție de normele ISO 12312-1: Categoria 1:lentile ușor colorate, pentru luminozitate scăzută.Categoria 2:lentile mediu colorate, pentru luminozitate medie. Categoria 3:lentile închise la culoare, pentru lumina puternică a soarelui (mare și munte).Între 82% și 92% din lumina vizibilă este absorbită. - Categoria 4:lentilele foarte închise la culoare, pentru lumina solară excepțională (munte înalt).Între 92% și 97% din lumina vizibilă este absorbită

Informaţii

Lentilele noastre sunt fabricate din policarbonat, un material foarte rezistent la șocuri, dar al cărui dezavantaj major este de a fi sensibile la zgârieturi.
Știți că, chiar dacă lentilele sunt zgâriate, protecția UV nu scade, efectul de oglindă este pur estetic.Același lucru este valabil și pentru culoarea ochelarilor noștri de soare.Fie că sunt gri, maro, sau colorate… puteți alege ochelarii în funcție de preferințe, veți fi protejați indiferent de culoare.

Nu aruncăm, reparăm!

Lentile ideale pentru drumeţii la munte.În timp, lentilele se pot zgâria. Pentru a ușura repararea, sunt disponibile lentile polarizante (cod 8655386) sau care nu au această propietate (cod 8655382), pe care le puteți înlocui simplu și rapid. Abordarea noastră ecologică de la Quechua implică, de asemenea, ca aceste piese să fie accesibile pentru dvs.Nu aruncăm, reparăm!

Rame create din polimer bio

Pentru ramele acestor ochelari de soare, folosim Rilsan Clear G850 RNew, un polimer derivat din ulei de ricin.Acest material bioprodus este un bun real în evoluțiile noastre și ne permite să obținem un cadru ușor și flexibil.

Rame cu un impact redus asupra mediului

Pentru a limita impactul asupra mediului al ochelarilor noștri, acționăm și asupra materialului.
Pe ramele acestor ochelari de soare, limităm utilizarea de lac și vopsea, totul este integrat direct în forma produsului.Acest produs nu este conceput 100%.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Lentile 100% Policarbonat Cadru/ Șasiu 80% Poliamidă 11 (PA11), 20% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Șurub 100% Oţel inoxidabil

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Calitatea vederii depinde de buna întreţinere a ochelarilor. Etuiul este important! Depozitarea în interiorul lui, îi fereşte de zgârieturi, şocuri şi deteriorare.

Restricții de utilizare

Lentilele polarizante pot afecta cititul pe ecrane.

TESTE

Toţi ochelarii noştri de sport sunt testaţi în laboratorul DECATHLON şi în condiţiile de utilizare pentru care aceştia au fost concepuţi. Echipele de concepere, şefii de produs, inginerii şi designerii se asigură că ochelarii de sport corespund perfect utilizării pe teren.

Aprobat de

Corespund normei ISO 12312-1 și sunt certificați UV400.

Recomandări de întreținere

A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO)..

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri