TSL

Rachete De Zăpadă Cadru Mic Drumeție pe zăpadă TSL SMART S Roz

89999 RON
Fii prima persoană care scrie o opinie!
Ref. : 8781442

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă. Asigură un mers natural, libertate de mișcare și disconfort redus. Partea din față și din spate a rachetei respectă în totalitate pășirea naturală a piciorului.

Fără a necesita o reglare în prealabil, rachetele SMART se fixează și se detașează foarte rapid. Printr-o simplă strângere a sistemului BOA® Fit, ghetele se fixează pe rachetele SMART și oferă o susținere excepțională.

Culoare: ROZ PAL

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 899 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Asigură aderență și stabilitate bună datorită celor 10 vârfuri metalice, interschimbabile.

  Adaptare la conformație

  Cadru mărimea S: 40cm x 16cm. Mărimi: 35 - 41

  Stabilitate

  Strângere simplă și completă datorită BOA® Fit System.

  Mișcarea piciorului

  Facilitează mersul datorită celor două suprafețe portante.

  Lejeritate

  Perechea cântărește 820 g.

  Informații tehnice

  Utilizarea corectă a rachetelor de zăpadă

  Înainte de încălțare: Ghidați-vă după marcajul drept/ stângReglare:reglarea rachetei este esențială pentru o utlizare sigură. 1/ piciorul trebuie sa fie fix (în faţă şi în spate) pentru susținere optimă. 2/ chingile şi clapele (în funcţie de model) trebuie să fie strânse la maximum.

  Alege rachetele de zăpadă în funcție de greutate

  Alegerea rachetelor de zăpadă se face în funcție de greutatea utilizatorului (incluzând și greutatea rucsacului), pentru a nu vă afunda în zăpadă. Astfel, utilizatorul are portanță.Există diferite dimensiuni de rachete de zăpadă, pentru a se adapta la diferite tipuri de utilizatori: Recomandarea noastră:
  15 - 50 kg: model copii
  40 - 80 kg: cadru mic - mediu
  60 - 120 kg: cadru mare

  Înălțătorul de călcâi facilitează urcarea:

  Alegeți rachete de zăpadă cu plăcuță de înălțare, pentru confort în timpul deplasării. Plăcuța permite înălțarea călcâiului. Plăcuța de înălțare reduce efortul la urcare, mai ales pe versanți înclinați.

  FOLOSIREA BEȚELOR ASIGURĂ STABILITATE:

  Pentru echilibru optim, vă recomandăm să folosiți și bețe, mai ales dacă veți traversa zone cu pante, diferențe de nivel, cu zăpadă moale. Există 2 tipuri de capete, pentru drumeție pe zăpadă sunt recomandate cele mai late.

  PENTRU DRUMEȚIA CU RACHETE DE ZĂPADĂ, ALEGEȚI ÎMBRĂCĂMINTE RESPIRANTĂ:

  De teamă să nu ne fie frig în timpul drumeției pe zăpadă, avem tendința de a ne îmbrăca prea gros. Însă vă veți încălzi foarte repede în timpul drumeției. Vă recomandăm să respectați principiul celor 3 sfaturi!
  Astfel, veți putea modula nivelul de căldură în funcție de efort: să renunțați la geacă atunci când vă este cald sau să vă îmbrăcați când vă este prea frig. Dacă vă este prea cald, veți transpira mai mult, astfel că, în timpul pauzelor, senzația de frig se va instala mai rapid.

  Respectați principiul celor 3 straturi:

  Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
  Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
  Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
  Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

  ALEGE CORECT ÎNCĂLȚĂMINTEA PENTRU DRUMEȚIE CU RACHETE DE ZĂPADĂ

  Pentru drumeție cu rachete de zăpadă, aveți nevoie de bocanci înalți, călduroși și impermeabili. Este recomandat să alegeți încălțăminte ce asigură stabilitate, astfel că veți putea traversa în siguranță porțiunile unde veți renunța la rachete (în parcare sau dacă este prea multă zăpadă).

  SĂ NU UITĂM DE SIGURANȚĂ

  Echipați-vă cu hărți, busole și/sau GPS și un detector de victime ale avalanșelor, o lopată și o sondă. Aceste 3 elemente le permit celorlalți să vă găsească dacă sunteți victimele unei avalanșe sau vă permit să îi găsiți pe alții. Și nu uitați niciodată care sunt acțiunile de siguranță. Și nu uitați niciodată care sunt acțiunile de siguranță.

  Reparații și servicii post vânzare

  Echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, este preocupată de crearea de produse rezistente în timp, care pot fi reparate. Astfel, veți regăsi piese de schimb (vârfuri, catarame etc.) în atelierele din magazinele Decathlon. În caz de probleme, nu ezitați să aduceți rachetele de zăpadă în atelierele din magazinele Decathlon.

  Cum funcționează garanția produsului?

  Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.82 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Restricții de utilizare

  A nu se folosi pentru alpinism sau pe gheață.

  Recomandări de întreținere

  A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

  Opinii clienți

  Loading