Rachete de Zăpadă 438 Up&Down Grip Portocaliu

94999 LEI

Produs conceput pentru drumeție (nivel avansat). Permit deplasarea pe zăpadă, fără a se afunda sau a aluneca în zăpadă.

Model tehnic şi foarte aderent, datorită gripului lateral care beneficiază de conceptul Up&Down şi de sistemul de memorare a mărimii. Pentru nivel avansat, pe pante abrupte.

Culoare: PORTOCALIU
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Stabilitate

Stabilitate

1 gheară față. 8 crampoane. Grip lateral.

Adaptare la conformație

Adaptare la conformație

Mărimea M: 64 x 22,5 cm. De la 60kg la 120kg, mărimea 38-46.

Stabilitate

Stabilitate

Cataramă cu memorie în față. Cataramă cu cremalieră. PAD confort la gleznă.

Reglabil

Reglabil

Legături cu memorie: prereglare simplă a mărimii.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Piedică Up & Down pentru a eficiență la urcare, coborâre.

Informații tehnice

Utilizarea corectă a rachetelor de zăpadă

Înainte de încălțare: Ghidați-vă după marcajul drept/ stângReglare :reglarea rachetei este esențială pentru o utlizare sigură. 1/ piciorul trebuie sa fie fix (în faţă şi în spate) pentru susținere optimă. 2/ chingile şi clapele (în funcţie de model) trebuie să fie strânse la maximum.

Alege rachetele de zăpadă în funcție de greutate

Alegerea rachetelor de zăpadă se face în funcție de greutatea utilizatorului (incluzând și greutatea rucsacului), pentru a nu vă afunda în zăpadă. Astfel, utilizatorul are portanță.Există diferite dimensiuni de rachete de zăpadă, pentru a se adapta la diferite tipuri de utilizatori: Recomandarea noastră:
15 - 50 kg: model copii
40 - 80 kg: cadru mic - mediu
60 - 120 kg: cadru mare

Înălțătorul de călcâi facilitează urcarea:

Alegeți rachete de zăpadă cu plăcuță de înălțare, pentru confort în timpul deplasării. Plăcuța permite înălțarea călcâiului. Plăcuța de înălțare reduce efortul la urcare, mai ales pe versanți înclinați.

FOLOSIREA BEȚELOR ASIGURĂ STABILITATE:

Pentru echilibru optim, vă recomandăm să folosiți și bețe, mai ales dacă veți traversa zone cu pante, diferențe de nivel, cu zăpadă moale. Există 2 tipuri de capete, pentru drumeție pe zăpadă sunt recomandate cele mai late.

PENTRU DRUMEȚIA CU RACHETE DE ZĂPADĂ, ALEGEȚI ÎMBRĂCĂMINTE RESPIRANTĂ:

De teamă să nu ne fie frig în timpul drumeției pe zăpadă, avem tendința de a ne îmbrăca prea gros. Însă vă veți încălzi foarte repede în timpul drumeției. Vă recomandăm să respectați principiul celor 3 sfaturi!
Astfel, veți putea modula nivelul de căldură în funcție de efort: să renunțați la geacă atunci când vă este cald sau să vă îmbrăcați când vă este prea frig. Dacă vă este prea cald, veți transpira mai mult, astfel că, în timpul pauzelor, senzația de frig se va instala mai rapid.

Respectați principiul celor 3 straturi:

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

ALEGE CORECT ÎNCĂLȚĂMINTEA PENTRU DRUMEȚIE CU RACHETE DE ZĂPADĂ

Pentru drumeție cu rachete de zăpadă, aveți nevoie de bocanci înalți, călduroși și impermeabili. Este recomandat să alegeți încălțăminte ce asigură stabilitate, astfel că veți putea traversa în siguranță porțiunile unde veți renunța la rachete (în parcare sau dacă este prea multă zăpadă).

SĂ NU UITĂM DE SIGURANȚĂ

Echipați-vă cu hărți, busole și/sau GPS și un detector de victime ale avalanșelor, o lopată și o sondă. Aceste 3 elemente le permit celorlalți să vă găsească dacă sunteți victimele unei avalanșe sau vă permit să îi găsiți pe alții. Și nu uitați niciodată care sunt acțiunile de siguranță. Și nu uitați niciodată care sunt acțiunile de siguranță.

Reparații și servicii post vânzare

Echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, este preocupată de crearea de produse rezistente în timp, care pot fi reparate. Astfel, veți regăsi piese de schimb (vârfuri, catarame etc.) în atelierele din magazinele Decathlon. În caz de probleme, nu ezitați să aduceți rachetele de zăpadă în atelierele din magazinele Decathlon.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Greutate

2.06 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cadru din compozit, vârfuri din oțel.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se clăti după utilizare. A se depozita într-un loc uscat.

Restricții de utilizare

A nu se folosi pentru alpinism sau pe gheață.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading