TSL

Rachete de Z─âpad─â Cadru Mic Drume╚Ťie pe z─âpad─â TSL 2.08 Bej

44999 RON
Ref. : 8679209

Produs conceput pentru drume╚Ťie pe z─âpad─â, practicare consecvent─â. Aceast─â rachet─â este conceput─â ├«n Fran╚Ťa ╚Öi asigur─â un excelent raport de calitate.

Asigur─â rezisten┼ú─â ┼či aderen┼ú─â!Ideale pentru primele drume╚Ťii pe z─âpad─â!

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 449 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  6 crampoane ┼či 1 ghear─â ├«n fa┼ú─â.

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Cadru m─ârimea S: 55cm x 22 cm. Greutate utilizator: 30kg - 80kg. M─ârimile: 35 - 43.

  Stabilitate

  Prindere la nivelul gleznei cu o ching─â reglabil─â.

  Reglabil

  Reglare rapidă a mărimii, printr-o simplă apăsare în zona călcâiului.

  Utilizare ușoară

  Mai mult confort la urcare.

  Greutate

  Cântăresc 805 g x 2.

  Informa╚Ťii tehnice

  Utilizarea corect─â a rachetelor de z─âpad─â

  ├Änainte de ├«nc─âl╚Ťare: Ghida╚Ťi-v─â dup─â marcajul drept/ st├óngReglare :reglarea rachetei este esen╚Ťial─â pentru o utlizare sigur─â. 1/ piciorul trebuie sa fie fix (├«n fa┼ú─â ┼či ├«n spate) pentru sus╚Ťinere optim─â. 2/ chingile ┼či clapele (├«n func┼úie de model) trebuie s─â fie str├ónse la maximum.

  Alege rachetele de z─âpad─â ├«n func╚Ťie de greutate

  Alegerea rachetelor de z─âpad─â se face ├«n func╚Ťie de greutatea utilizatorului (incluz├ónd ╚Öi greutatea rucsacului), pentru a nu v─â afunda ├«n z─âpad─â. Astfel, utilizatorul are portan╚Ť─â.Exist─â diferite dimensiuni de rachete de z─âpad─â, pentru a se adapta la diferite tipuri de utilizatori: Recomandarea noastr─â:
  15 - 50 kg: model copii
  40 - 80 kg: cadru mic - mediu
  60 - 120 kg: cadru mare

  ├Än─âl╚Ť─âtorul de c─âlc├ói faciliteaz─â urcarea:

  Alege╚Ťi rachete de z─âpad─â cu pl─âcu╚Ť─â de ├«n─âl╚Ťare, pentru confort ├«n timpul deplas─ârii. Pl─âcu╚Ťa permite ├«n─âl╚Ťarea c─âlc├óiului. Pl─âcu╚Ťa de ├«n─âl╚Ťare reduce efortul la urcare, mai ales pe versan╚Ťi ├«nclina╚Ťi.

  FOLOSIREA BEȚELOR ASIGURĂ STABILITATE:

  Pentru echilibru optim, v─â recomand─âm s─â folosi╚Ťi ╚Öi be╚Ťe, mai ales dac─â ve╚Ťi traversa zone cu pante, diferen╚Ťe de nivel, cu z─âpad─â moale. Exist─â 2 tipuri de capete, pentru drume╚Ťie pe z─âpad─â sunt recomandate cele mai late.

  PENTRU DRUMEȚIA CU RACHETE DE ZĂPADĂ, ALEGEȚI ÎMBRĂCĂMINTE RESPIRANTĂ:

  De team─â s─â nu ne fie frig ├«n timpul drume╚Ťiei pe z─âpad─â, avem tendin╚Ťa de a ne ├«mbr─âca prea gros. ├Äns─â v─â ve╚Ťi ├«nc─âlzi foarte repede ├«n timpul drume╚Ťiei. V─â recomand─âm s─â respecta╚Ťi principiul celor 3 sfaturi!
  Astfel, ve╚Ťi putea modula nivelul de c─âldur─â ├«n func╚Ťie de efort: s─â renun╚Ťa╚Ťi la geac─â atunci c├ónd v─â este cald sau s─â v─â ├«mbr─âca╚Ťi c├ónd v─â este prea frig. Dac─â v─â este prea cald, ve╚Ťi transpira mai mult, astfel c─â, ├«n timpul pauzelor, senza╚Ťia de frig se va instala mai rapid.

  Respecta╚Ťi principiul celor 3 straturi:

  Respecta╚Ťi principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluz─â tehnic─â, ce permite transferul transpira╚Ťiei spre exterior, pentru a men╚Ťine pielea uscat─â.
  Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpira╚Ťiei c─âtre exterior.
  Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
  Cele 3 straturi trebuie s─â fie respirante, pentru evacuarea umidit─â╚Ťii.

  ALEGE CORECT ÎNCĂLȚĂMINTEA PENTRU DRUMEȚIE CU RACHETE DE ZĂPADĂ

  Pentru drume╚Ťie cu rachete de z─âpad─â, ave╚Ťi nevoie de bocanci ├«nal╚Ťi, c─âlduro╚Öi ╚Öi impermeabili. Este recomandat s─â alege╚Ťi ├«nc─âl╚Ť─âminte ce asigur─â stabilitate, astfel c─â ve╚Ťi putea traversa ├«n siguran╚Ť─â por╚Ťiunile unde ve╚Ťi renun╚Ťa la rachete (├«n parcare sau dac─â este prea mult─â z─âpad─â).

  SĂ NU UITĂM DE SIGURANȚĂ

  Echipa╚Ťi-v─â cu h─âr╚Ťi, busole ╚Öi/sau GPS ╚Öi un detector de victime ale avalan╚Öelor, o lopat─â ╚Öi o sond─â. Aceste 3 elemente le permit celorlal╚Ťi s─â v─â g─âseasc─â dac─â sunte╚Ťi victimele unei avalan╚Öe sau v─â permit s─â ├«i g─âsi╚Ťi pe al╚Ťii. ╚śi nu uita╚Ťi niciodat─â care sunt ac╚Ťiunile de siguran╚Ť─â. ╚śi nu uita╚Ťi niciodat─â care sunt ac╚Ťiunile de siguran╚Ť─â.

  Repara╚Ťii ╚Öi servicii post v├ónzare

  Echipa noastr─â de concepere, format─â din practican╚Ťi pasiona╚Ťi, este preocupat─â de crearea de produse rezistente ├«n timp, care pot fi reparate. Astfel, ve╚Ťi reg─âsi piese de schimb (v├órfuri, catarame etc.) ├«n atelierele din magazinele Decathlon. ├Än caz de probleme, nu ezita╚Ťi s─â aduce╚Ťi rachetele de z─âpad─â ├«n atelierele din magazinele Decathlon.

  Cum func╚Ťioneaz─â garan╚Ťia produsului?

  Acest produs este garantat pe o perioad─â de 2 ani, ├«ncep├ónd cu data marcat─â pe bonul de cas─â. Garan╚Ťia include schimbarea sau repararea produsului. Garan╚Ťia acoper─â posibilele defecte ale produsului, excluz├óndu-le pe cele datorate uzurii normale sau unor cond╚Ťii neadecvate de utilizare.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Greutate

  1.62 kg

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se clăti după utilizare. A se depozita într-un loc uscat.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se folosi pentru alpinism sau pe ghea╚Ť─â.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se cl─âti cu ap─â curat─â dup─â utilizare. A se usca ├«ntr-un spa╚Ťiu uscat ╚Öi aerisit.

  Opinii clien╚Ťi