PONGORI

Masă biliard francez BT 700

1.99999 RON
Ref. : 966041

Produs conceput pentru biliard francez.

Ești în căutarea unei mese de biliard francez, pentru îmbunătățirea performanțelor tale în jocul de carambol? Optează pentru această masă de calitate și profită de picioarele reglabile și rabatabile, pentru un spațiu minim de depozitare.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 1999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Design compact

  Masă de biliard compactă, a se depozita cu picioarele pliate.

  Utilizare ușoară

  Masa este livrată deja montată. Depliază picioarele și ești gata de joc!

  Precizie

  Joc de calitate datorită învelișului și celor 2 stringers.

  Montare/demontare

  Timp de montare: 0 min. Trebuie doar reglată înălțimea.

  Imagini

  Masă biliard francez BT 700
  Masă biliard francez BT 700
  Masă biliard francez BT 700
  Masă biliard francez BT 700
  Masă biliard francez BT 700
  Masă biliard francez BT 700
  Masă biliard francez BT 700
  Masă biliard francez BT 700
  Masă biliard francez BT 700

  Informații tehnice

  Dimensiuni, greutate şi format

  Setul complet BT 700 cântăreşte 65 kg. Şi doar masa? Are cm în înălţime, 183 cm lungime şi 102 cm lăţime, cu o suprafaţă de joc de 79 x 160 cm. Înălțimea benzilor este de 37 mm și grosimea blatului de joc este de 18 mm.
  Mesele de biliard măsoară 3,10 m lungime (pe 1,60 m lățime). Masă de biliard BT 700 ușor de utilizat.

  Dimensiuni

  Masa de biliard BT 700 este vândută montată, într-un pachet ce măsoară 105 cm înălțime, 188 cm lungime, 17,5 cm lățime și 215 cm pe diagonală. Setul complet BT 700 cântăreşte 70 kg. Bilele și tacurile nu sunt incluse.

  Masă biliard american BT 700

  Pentru instalarea mesei de biliard BT 700 FR, este nevoie să:
  1. Depliezi picioarele.

  2. Le reglezi la aceeași înălțime (recomandăm reglarea lor la jumătate)
  3. Înșurubează-le pentru a stabiliza picioarele.
  4. Întoarceți masa (minimum 3), avâng grijă să nu sprijiniți picioarele.
  5. Reglează, dacă este nevoie, picioarele la înălțimea dorită.
  6. Reglează picioarele cu cricuri.
  Acum nu vă rămâne decât să jucați! Drept la ţintă!
  *Manual de instrucțiuni inclus.

  3 dimensiuni, ideale pentru întreaga familie!

  Masa de biliard BT 700 FR, este regleabilă în trei înălțimi: Pentru noi, jocul de biliard nu are limită de vârstă și acest lucru necesită, printre altele, o masă adaptată înălțimii jucătorului. Pe acest model, se poate regla:
  - 70 cm, ideal pentru copii (de la 8 ani)
  - 80 cm, pentru adulți. Are mărimea standard a unei mese de biliard franțuzești. - 90 cm, potrivită pentru cei mai înalți.

  Conceperea blatului

  Blatul este format din compozit din fibră de lemn de densitate medie, denumit, de asemenea, Medium Density Fiberboard (MDF). Asigură o suprafață de joc ușoară, netedă și rezistentă. Pentru a întări blatul și a-l face mai puțin sensibil la variațiile de temperatură și la umiditate, precum și la sprijiniri succesive în timpul jocului, ne-am inspirat din aeronautică și am adăugat fire metalice sub blat.

  Fire metalice stringers

  La aripile avionului, firele metalice au rolul de a face structura mai rigidă pentru a suporta presiunea și deformațiile. Pe același principiu, am adăugat sub platformă fire metalice și fuzelaje. Acest concept ajută la durabilitatea mesei.

  Avantajul

  Masa de biliard este prevăzută cu repere pe cadru, pentru mai multă precizie. Picioarele sunt reglabile pentru a se adapta suprafețelor din metal. Colțurile din inox sunt întărite și rotunjite, pentru mai multă siguranță.

  Ce spațiu de joc este necesar?

  Pentru a juca biliard, este important să vă simțiți confortabil și să aveți suficient spațiu de joc. Pentru a vă ghida, măsurați 1,45m, echivalentul lungimii unui tac de biliard, pe fiecare latură a mesei. 5 cm suplimentari pentru balansul tacului înainte de lovire.
  Pe scurt Aveți nevoie de un spațiu de 19,5 m2 pentru această masă de biliard (adică 483 x 402 cm).

  Ce este biliardul francez?

  Biliardul francez (denumit, de asemenea, carambol) se distinge printr-o masă de biliard fără buzunare, 3 bile. Se joacă mereu cu aceeași bilă. Îți explicăm: Începi partida cu una dintre cele 2 bile albe, care sunt diferențiate printr-un reper (în anumite cazuri, una dintre cele 2 bile este galbenă). Scopul jocului este să utilizezi bila pentru a le lovi pe celelalte. De fiecare dată când vei reuși, vei marca un punct și vei putea reîncepe.

  Abia descoperi biliardul? Echipa noastră este aici să te îndrume!

  În ciuda a ceea ce am putea crede, biliardul este un sport! Şi chiar un sport de precizie, în acest caz.Pentru a vă însuşi o mişcare precisă, trebuie să găsiţi o poziţie comodă.
  Mizaţi pe strategie, precizie şi reuşită, decât pe hazard.În mod clar? Vizualizaţi loviturile.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Masă de biliard 80% Lemn, 20% Oțel inoxidabil Cadru/ Șasiu 80% Lemn, 20% Oțel inoxidabil Picior 100% Lemn Suprafață masă de biliard 100% Poliester Bandă 100% Cauciuc sintetic Picioare reglabile 80% Oțel inoxidabil, 20% Cauciuc sintetic

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Recomandăm depozitarea mesei într-un loc uscat, ferit de praf și soare. De asemenea, a nu se depozita nimic greu peste ea.

  Restricții de utilizare

  Suprafața de joc nu se înlocuiește!

  TESTE

  Produs testat de cluburile referente, membre ale Federației Franceze de Biliard. Billard BT700 FR a fost, de asemenea, testat în timpul „Billard Lausanne Masters".

  Aprobat de

  Validată de Jonathan DHALLEINE (de 6 ori campion al Hauts-de-France R1).Și acum te vei putea pregăti de competiție la tine acasă!
  Și Aurore Bellens (de 3 ori campioană a Franței) „Masa de biliard este bună pentru începători, cât și pentru avansați”. În sfârșit, te poți antrena cu ușurință acasă la tine, la costurile de bază ale carambolului."

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri