PONGORI

Masă din lemn de foosball interior BF 500 teren gri

2.99999 RON
Ref. : 8873493

Produs conceput pentru foosball. Robust și stabil. Bare regândite, pentru rezistență suplimentară, chiar și în cazul celor mai intense jocuri.

Jucători metalici, 6 mingi din plută, bare telescopice cu diametrul de 15,8 mm, din oțel și mânere rotunde ( Ansamblul a fost gândit pentru a corespunde interiorului tău.

Ridicare gratuită din magazin

+ 2999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Masa de foosball cântărește 70 kg, prin urmare este deosebit de stabilă!

  Timp de montare

  Toate accesoriile sunt incluse. Durează aproximativ 45 de minute, pentru 2 pers.

  Control

  Bilele, în combinație cu suprafața de joc, au fost gândite pentru control optim.

  Ușor de manipulat

  Mânerele rotunjite prezintă striații antiderapante, pentru prindere optimă.

  Imagini

  Masă din lemn de foosball interior BF 500 teren gri
  Masă din lemn de foosball interior BF 500 teren gri
  Masă din lemn de foosball interior BF 500 teren gri
  Masă din lemn de foosball interior BF 500 teren gri
  Masă din lemn de foosball interior BF 500 teren gri
  Masă din lemn de foosball interior BF 500 teren gri
  Masă din lemn de foosball interior BF 500 teren gri

  Informații tehnice

  Greutate și dimensiuni ale mesei de foosball

  Masa de foosball măsoară 150 cm lungime, 76 cm lățime și 92 cm înălțime.
  Suprafața de joc măsoară 115 x 68 cm.
  Picioarele au dimensiunile 5x10 cm. Are un calculator de puncte pentru fiecare echipă (10 puncte) și 6 mingi din plută (36 mm diametru).

  Masa ta de foosball cântărește: 70 kg, prin urmare este deosebit de stabilă. În general, peste 65 kg, nu trebuie să îți faci griji că în timpul partidelor de joc mai intense, masa ar putea să se miște de la locul ei!

  Dimensiuni

  Masa de foosball va ajunge la tine demontată, într-o cutie personalizată de 155 cm lungime, 84 cm lățime și 40 cm grosime și o diagonală de 152 cm.

  Pachetul complet cântărește aproximativ 80 kg.

  Îți spunem mai multe despre asocierea noastră minge-teren.

  Atunci când jucăm foosball, calitatea controlului este importantă. Pentru un joc controlat și puternic, am ales o minge din plută moale, pentru a reduce impactul sonor și mai ales pentru a facilita mișcările tehnice. Această minge permite să faci pase bune către atacanți, lovituri directe și lovituri încrucișate.Astfel, mingea și terenul (suprafața de joc) vor facilita loviturile controlate, precum loviturile pull-shot, cele de tragere și cele de împingere.

  Abordarea noastră de proiectare a acestei mese de foosball

  Echipa noastră a optat pentru un teren gri netrasat și pentru jucători albi și negri de 106 grame. Structura sa este din lemn de culoare deschisă, iar marginile, balustradele și picioarele sunt de culoare neagră. Tot ce trebuie pentru a fi ușor de integrat în locuința ta, indiferent de stilul interior.

  De ce bare telescopice?

  Am optat pentru bare telescopice (în detrimentul barelor transversale), deoarece acestea sunt specifice practicării foosball-ului francez, dar constituie în același timp și o problemă de securitate. Barele transfersale ies de o parte și de alta a mesei și pot prespune riscuri pentru copii. Bara noastră măsoară 15,8 mm diametru (față de 14,5 mm, în cazul versiunii anterioare a acestei mese de foosball), făcând-o să fie mai rigidă, mai solidă și mai durabilă.

  De ce mânere rotunjite?

  Foosball-ul este în primul rând un joc de senzații și de aceea este importantă aderența mânerelor. Echipa noastră a optat pentru mânere rotunjite cu striații antiderapante pentru a permite o mai bună prindere. Deși solicită mai mult mâinile și încheieturile mâinilor, nu va trebui să depui efort pentru a da putere loviturilor tale.

  Întreținerea mesei de foosball


  1. Înainte de fiecare joc, verifică toate șuruburile.

  2. Întreține barele telescopice, de îndată ce auzi un zgomot de frecare. Folosește ulei de vaselină, de exemplu.

  3. Aspiră suprafața de joc pentru a îndepărta praful și murdăria. Iar dacă este prezentă o pată încăpățânată, folosește apă cu săpun și partea moale a buretelui
  4. Structura și picioarele pot fi curățate pur și simplu cu o lavetă și un detergent multifuncțional.

  Un adevărat foosball în stil francez

  Masa ta respectă caracteristicile foosball-ului în stil francez. Atât prin aspect, cât și prin tipul de joc.

  - prin aspect: o carcasă de culoarea lemnului, cu forme rotunjite și jucători din metal.

  - prin tipul de joc: mânerele sale rotunjite, mingile din plută și suprafața de joc. care îți permit: blocaje, pase laterale, controlul mingii pentru un joc controlat și dinamic, pe scurt un adevărat foosball francez ;)

  Ce înseamnă foosball în stil francez?

  Foosball-ul în stil francez se distinge de verii săi prin 5 caracteristici principale: structura din lemn, jucătorii din metal, un teren care favorizează controlul și bare telescopice. Suprafața de joc, împreună cu mingea din plută sau din plastic compozit, permit blocaje, pase laterale, controlul mingii, astfel încât jocul este controlat și dinamic în același timp.

  Sfat de joc: rolele

  Știai că rolele sunt permise dacă sunt controlate? Adică cu mai puțin de o tură înainte de lovitură și mai puțin de o tură după aceea. Ca toate mișcările tehnice, rolele au avantaje și dezavantaje: poți lovi mai tare, este distractiv! DAR va fi dificil să țintești, să faci fente, să recuperezi mingea de la adversar etc.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Cadru/ Șasiu 100% MDF Picior 100% MDF Masă de biliard 100% MDF

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri