PONGORI

Masă biliard american BT 700

2.69999 RON
Ref. : 8557144

Produs conceput pentru a descoperi biliardul american la domiciliu. Jucați în familie sau între prieteni!

Doriți să jucați biliard american? Masa compactă BT 700 de 7ft, solidă și de calitate, permite practicarea la domiciliu!

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 2699 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Design compact

  Masă compactă, de 7 feet.

  Utilizare ușoară

  Jucați la domiciliu: toate accesoriile sunt incluse.

  Precizie

  Masa este plată datorită structurii prevăzute cu 2 fire metalice.

  Montare/demontare

  Timp de montare: mai puțin de 30 de minute (2 persoane).

  Informații tehnice

  Dimensiuni, greutate şi format

  Setul BT 700 complet cântăreşte 105 kg, dintre care 90 kg masa.Şi doar masa? Are 80 cm în înălţime, 214 cm lungime şi 118 cm lăţime, cu o suprafaţă de joc de 96 x 192 cm. Înălțimea mantei este de 37 mm și grosimea blatului de joc este de 18 mm. Buzunarele mesei au o deschidere de 11 cm și pot conține până la 7 bile.

  Dimensiuni

  Masa de biliard BT 700 este vândută demontată, într-un pachet ce măsoară 126 cm înălțime, 222 cm lungime, 19 cm lățime și 255 cm pe diagonală. Setul complet BT 700 cântăreşte 105 kg.

  Cum se montează masa ta de biliard american BT 700 US?

  Instrucțiuni de montare: Este nevoie de 2 persoane pentru a monta masa.
  1. Începeți prin a monta și asambla cele 4 picioare cu cheia inclusă.
  2. Înșurubați cele 4 picioare reglabile.
  3. Fixați accesoriile.
  4. Întoarceți masa, avâng grijă să nu sprijiniți picioarele.
  5. Reglați picioarele astfel încât masa să fie perfect dreaptă.
  Acum nu vă rămâne decât să jucați! Drept la ţintă !
  *Manual de instrucțiuni inclus.

  Un set pentru nivel începător

  Setul este la îndemână pentru a începe să jucaţi.
  - 2 tacuri de 145 cm (57") cu vârfuri lipite, de 13 mm diametru și cântăresc 540 g (19 oz).- 15 bile de biliard american, numerotate, de 57,2 mm diametru (162g) și 1 bilă albă.
  - 1 triunghi și o perie specială pentru a curăța masa. - 1 cretă pentru vârful tacului.- 1 tăviță bile și 1 tabelă scor.- 1 husă de protecție contra razelor UV și a prafului.

  Mai multe despre proiectarea blatului

  Blatul este format din compozit din fibră de lemn de densitate medie, denumit, de asemenea, Medium Density Fiberboard (MDF). Asigură o suprafață de joc ușoară, netedă și rezistentă. Pentru a întări blatul și a-l face mai puțin sensibil la variațiile de temperatură și la umiditate, precum și la sprijiniri succesive în timpul jocului, ne-am inspirat din aeronautică și am adăugat fire metalice sub blat.

  Fire metalice stringers

  La aripile avionului, firele metalice au rolul de a face structura mai rigidă pentru a suporta presiunea și deformațiile. Pe același principiu, am adăugat fire metalice și fuzelaje. Acest concept ajută la durabilitatea mesei.

  Avantajul

  Masa de biliard este prevăzută cu repere pe cadru, pentru mai multă precizie. Buzunarele din plasă sunt silențioase. Învelișul este rezistent. Picioarele sunt reglabile și din metal. Colțurile din inox sunt întărite și rotunjite, pentru mai multă siguranță. Masa de biliard poartă eticheta FSC (Forest Stewardship Council).

  Ce spațiu de joc este necesar?

  Pentru a juca biliard, este important să vă simțiți confortabil și să aveți suficient spațiu de joc. Pentru a vă ghida, măsurați 1,45m, echivalentul lungimii unui tac de biliard, pe fiecare latură a mesei. 5 cm suplimentari pentru balansul tacului înainte de lovire.
  Pe scurt Aveți nevoie de un spațiu de 21,5 m2 pentru această masă de biliard (adică 514 x 418 cm).

  Mingi sau bile? Gaură sau buzunar? Îți explicăm vocabularul utilizat în biliard.

  Dacă auziţi de termeni precum minge sau gaură, când este vorba despre biliard, aceştia nu sunt corecţi!Da! Dacă doriţi să învăţaţi biliard, trebuie să introduceţi bilele (şi nu mingile) în buzunare (şi nu găuri). Cum? Lovind bila albă cu tacul. Aici vorbim despre tac şi nu băţ.

  Abia descoperi biliardul? Echipa noastră este aici să te îndrume!

  Contrar unor păreri greşite, biliardul este un sport! Şi chiar un sport de precizie, în acest caz.Pentru a vă însuşi o mişcare precisă, trebuie să găsiţi o poziţie comodă.
  Mizaţi pe strategie, precizie şi reuşită, decât pe hazard.În mod clar? Vizualizaţi loviturile.

  Întreținerea suprafeței de joc

  Este puțin probabil ca pe suprafața de joc să apară găuri. Întreținerea îmbunătățește calitatea jocului și durata de viață a mesei tale. Recomandări:

  - Evită expunerea la soare, acoperă masa între jocuri.
  - Ține la distanță alimentele, băuturile și țigările de suprafața de joc.
  - Evită petele de cretă, folosește-o la distanță.
  - Utilizează un aspirator cu perie plată pentru îndepărtarea prafului.
  - Curăță cu o lavetă ușor umezită cu apă caldă urmele, pentru a îmbunătăți alunecarea.

  Ai probleme cu masa ta de biliard?

  Ai o problemă cu masa ta de biliard? Suprafața de joc s-a desprins?Garanția mesei tale de biliard este de 2 ani. Nu ezita să contactezi serviciul nostru pentru clienți pentru a afla cea mai bună soluție posibilă!

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Masă de biliard 80% Lemn, 20% Oțel inoxidabil Cadru/ Șasiu 80% Lemn, 20% Oțel inoxidabil Picior 100% Lemn Suprafață masă de biliard 100% Poliester Bandă 100% Cauciuc sintetic Picioare reglabile 80% Oțel inoxidabil, 20% Cauciuc sintetic Buzunar masă biliard 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Recomandăm acoperirea mesei BT 700 cu ajutorul prelatei incluse și păstrarea acesteia într-un loc uscat, ferit de praf și de soare.

  Restricții de utilizare

  Suprafața de joc nu se înlocuiește!

  TESTE

  Partenerii noștri practicanți au realizat mai mult de 2000 de partide de biliard pentru a testa condițiile de uz intens, timp de 6 luni. Produs testat intensiv timp de 6 luni.

  Aprobat de

  "Am testat masa de biliard BT 700 și am fost impresionat de acesta. Dacă căutați o masă de biliard foarte bună, aceasta este potrivită pentru dumneavoastră. Ideală pentru domiciliu!
  Erwan DRAPEAU - Campion mondial Juniori 2012/Campionul Franței Adulți N1 2015

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri