Băț Trekking TSL TOUR ALU 5 CROSS

34699 LEI
8619634

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, practicare intensivă. Bețe ușoare și rezistente, din aluminiu, cu grip lung pentru practicarea cu rachete de zăpadă.

Băț ușor și rezistent, pentru practicare intensivă a drumeției. Prevăzut cu grip mai lung, pentru practicarea cu rachete de zăpadă sau pe pante montane abrupte.

Culoare:

Negru / ALBASTRU

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 346 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Prindere ergonomică

Mâner lung cu spumă EVA pentru urcare.

Reglabil

Sistem de blocare extern cu ajutorul șurubului: 110 x -130 cm.

Lejeritate

Cântărește 270 g. 5 secțiuni din aluminiu.

Compactare

Lungime pliat: 40 cm.

Informații tehnice

Reglarea beţelor

Antebraţul trebuie să fie perpendicular pe băţ. Pentru reglare: se desface partea din mijloc, sub inelul segmentului inferior, se stabileşte mărimea dorită a bețelor (în centimetri) şi se strânge bine, dar nu exagerat. Nu trebuie depăşită linia "stop". În caz contrar, bețele se vor rupe.

Recomandări de utilizare

Înainte de a pleca: verificați întotdeauna să fie bine strâns. La coborâre, în turele de anduranţă sau urcări abrupte, bețele pot fi mai lungi. La urcare, se recomandă scoaterea curelei pentru ca bețele să nu incomodeze în caz de cădere.

Recomandări de întreţinere

Întreținerea corectă a bețelor permite prelungirea duratei de viață a acestora. După utilizare, dacă observați că a pătruns apă în interior, demontați bețele și ștergeți-le. Curățați și de praf, noroi, cu o perie moale, uscată sau cu o pensulă. După uscare, puteți reasambla bețele. Nu recomandăm să ungeți bețele.

SĂ NU UITĂM DE SIGURANȚĂ

Echipați-vă cu hărți, busole și/sau GPS și un detector de vicitime ale avalanșelor, o lopată și o sondă. Aceste 3 elemente le permit celorlalți să vă găsească dacă sunteți victimele unei avalanșe sau vă permit să îi găsiți pe alții. Și nu uitați niciodată care sunt acțiunile de siguranță.Și nu uitați niciodată care sunt acțiunile de siguranță.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Garanție

2 ani

Greutate

0.54 kg

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc ferit de umezeală, fără a strânge sistemele de închidere.

Restricții de utilizare

A nu se prinde de rucsac pe timp de furtună.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading