FORCLAZ

B─â╚Ť Ultra-Compact Trekking MT900 Negru

14999 RON
Ref. : 8810536

Produs conceput pentru a v─â ├«nso╚Ťi ├«n timpul drume╚Ťiilor lungi ├«n natur─â.

Pleca╚Ťi ├«ntr-o c─âl─âtorie sau ├«n drume╚Ťie ╚Öi ave╚Ťi nevoie de un b─â╚Ť u╚Öor ╚Öi compact? Cel mai compact ╚Öi rezistent din gam─â!

Momentan, acest produs nu este disponibil online

Ridicare gratuit─â din magazin

Afl─â mai multe despre protec╚Ťia datelor personale
+ 149 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Prindere ergonomic─â

  Mâner din spumă densă 3D. Capăt alungit, moale. Capăt moale.

  Reglabil

  Blocare externă.Ajustare precisă și rapidă.De la 110 cm la 130 cm.Pliat: 36 cm.

  Design compact

  B─â╚Ť 5 segmente, polivalent. Lungime pliat: 36 cm. L─â╚Ťime pliat: ~ 6 x 6 cm;

  Rezistenţă

  Aluminiu 7075-T6. Diametru tub 20/18/16/16/16mm.Vârf din tungsten.

  Compatibilitate

  Rozet─â de var─â inclus─â. Piese de schimb sunt disponibile pe decathlon.ro.

  Greutate

  275 g/b─â╚Ť.

  Informa╚Ťii tehnice

  Dezvoltarea produsului

  Proiectat ╚Öi validat ├«n ├«ntregime de noi, la poalele masivului Mont Blanc, cu o echip─â de pasiona╚Ťi, practican╚Ťi de trekking, pe trasee precum: Turul Mont Blancului, Mun╚Ťii Atlas din Maroc, Turul din Tenerife. Durabilitatea acestui b─â╚Ť a fost validat─â ├«n cadrul unui test de durabilitate de 550km ├«n Canare ╚Öi Pirinei (GR10).

  De ce am lucrat în special pe durabilitate?

  Pute╚Ťi profita de calmul spa╚Ťiilor deschise care v─â duc c├ót mai departe de civiliza╚Ťie. Mai mult, v─â pute╚Ťi c─âra lucrurile timp de mai multe zile. Pute╚Ťi conta pe rezisten╚Ťa pe care o asigur─â be╚Ťele.Am optat pentru tuburi extinse, din aluminiu de ├«nalt─â calitate. Am securizat zona push-pin printr-o ├«nt─âritur─â la interior. Acest model suport─â 560 N (~56 kg) per b─â╚Ť, date din testul de compresie (suport pe axa tijei).

  De ce am pus accent pe compactare?

  Pentru a ajunge la locul de unde porne╚Öte traseul, ve╚Ťi fi nevoit s─â lua╚Ťi mijloace de transport.Va trebui, de asemenea, s─â lua╚Ťi o multime de materiale ├«n rucsac.Prin urmare, este mult mai convenabil s─â ave╚Ťi be╚Ťe mici.Odat─â pliate, aceste be╚Ťe au loc ├«n buzunarul lateral al rucsacului de trekking.

  Cum ne-am imaginat mânerul?

  Am folosit spum─â EVA, material moale, ideal pentru a absorbi transpira╚Ťia, dar ╚Öi foarte rezistent.Prindere u╚Öoar─â. M├ónerul este cel mai confortabil din gam─â, cu forma sa rotunjit─â alungit─â ╚Öi materialul moale.Acesta asigur─â o prindere foarte bun─â ├«n partea de sus. ├Än cele din urm─â, am ad─âugat o curelu╚Ö─â cu grosime ╚Öi cus─âturi reduse.

  Cum se regleaz─â b─â╚Ťul la lungimea corect─â?

  Pentru utilizarea b─â╚Ťului: deplia╚Ťi b─â╚Ťul p├ón─â push-pin-ul face "clic". Consulta╚Ťi manualul prins─â de b─â╚Ť.Pentru reglarea lungimii: Antebra┼úul m├óinii cu care se ┼úine b─â╚Ťul trebuie s─â fier perpendicular cu bra┼úul aflat pe l├óng─â corp.
  - Deschide╚Ťi maneta exterioar─â pentru blocare;
  - Glisa╚Ťi tubul p├ón─â la lungimea dorit─â;
  - Re├«nchide╚Ťi maneta;
  Nu dep─â╚Öi╚Ťi semnul STOP, pentru a evita ca b─â╚Ťul se rup─â.

  Recomand─âri de utilizare

  Be╚Ťele de drume╚Ťie sunt concepute pentru a v─â ajuta s─â v─â echilibra╚Ťi, s─â v─â propulsa╚Ťi ╚Öi s─â v─â repartiza╚Ťi uniform efortul ├«ntre bra╚Ťe ╚Öi picioare. Pentru mai mult─â siguran╚Ť─â, verifica╚Ťi, at├ót ├«nainte de a pleca, c├ót ╚Öi la intervale regulate, men╚Ťinerea be╚Ťelor ├«n pozi╚Ťie str├óns─â. Dac─â ve╚Ťi constata c─â b─â╚Ťul nu este suficient de ferm, roti╚Ťa de blocare trebuie reglat─â.Deschide╚Ťi maneta ╚Öi ├«n╚Öuruba╚Ťi butonul cu un sfert de tur─â sau chiar cu o jum─âtate. A nu se prinde de rucsac de furtun─â.

  Recomandări de întreţinere

  ├Äntre╚Ťinerea corect─â a b─â╚Ťului permite prelungirea duratei de via╚Ť─â a acestuia. Dup─â utilizare, dac─â observa╚Ťi c─â a p─âtruns ap─â ├«n interior, demonta╚Ťi b─â╚Ťul ╚Öi ╚Öterge╚Ťi-l. Cur─â╚Ťa╚Ťi-l ╚Öi de praf sau noroi, cu o perie moale, uscat─â sau cu o pensul─â. Dup─â uscare, pute╚Ťi reasambla b─â╚Ťul. Nu recomand─âm ungerea b─â╚Ťului.

  De ce vindem be╚Ťele de drume╚Ťie la bucat─â?

  La Decathlon, am decis s─â vindem be╚Ťele de drume╚Ťie / trekking la bucat─â. Pe de o parte, din motive de utilizare. Unele persoane doresc s─â foloseasc─â un singur b─â╚Ť. Pe de alt─â parte, dac─â unul dintre be╚Ťe se rupe, v─â permite s─â cump─âra╚Ťi un singur b─â╚Ť ├«n loc de o pereche complet─â.

  Accesorii vândute separat și potrivite acestui model

  Interesul de a cump─âra be╚Ťe de drume╚Ťie Forclaz este pentru a putea beneficia de o gam─â larg─â de accesorii compatibile ╚Öi piese de schimb. Astfel, v─â pute╚Ťi bucura c├ót mai mult timp de b─â╚Ťul de drume╚Ťie. V├órf b─â╚Ť de drume╚Ťie: cod 8580865.
  Rozet─â var─â: cod 8737774.
  Rozet─â iarn─â: cod 8503857.
  Vârf de înlocuire: cod 8577676 sau 8755646 (noua versiune pe filet).

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat, fără a strânge sistemele de reglare, astfel încât să nu rămână tensionate, pentru a le păstra puterea de strângere.

  TESTE

  Pentru a ne asigura c─â b─â╚Ťul este adaptat pentru drume╚Ťie la munte, l-am testat pe teren. ├Än timpul dezvolt─ârii produsului, fiecare model este testat ├«n laborator, prin reproducerea de solicit─âri repetate (compresie, flexiune ├«n 3 puncte etc.) p├ón─â la ruptur─â. Test─âm materialele ╚Öi separat, ├«n timpul procesului de produc╚Ťie. Produsul este testat ├«n mod consecvent ╚Öi ├«n timpul procesului de produc╚Ťie, pentru a asigura un nivel de calitate constant.

  Aprobat de

  Pe l├óng─â testele pe teren, Th├ęo, inginerul nostru de test, se asigur─â de fiecare dat─â c─â toate modelele trec ╚Öi prin testele de laborator. Astfel, valid─âm confortul, reglarea u╚Öoar─â, vibra╚Ťiile etc. Rezisten╚Ťa acestui b─â╚Ť a fost validat─â ├«n cadrul unui test de durabilitate de 550km ├«n Canare ╚Öi Pirinei (GR10).

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri