Băț Drumeție MT100 Albastru

2999 LEI
8807204

Produs conceput pentru a oferi siguranță în timpul drumețiilor, practicare ocazională.

Sistem de reglare simplu și foarte eficient, Push Pin. Este necesară doar simplă apăsare de buton.

Culoare:

Bleumarin

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Prindere ergonomică

Mâner drept din spumă flexibilă. Capăt confortabil. Curelușă pentru mâner.

Reglabil

Sistem de reglare simplu și sigur Push Pin. 105/110/115/120 cm.

Compactare

3 segmente telescopice. Lungime pliat: 55 cm.Lățime pliat: aproximativ 5 cm.

Rezistenţă

Tub din aluminiu 6061-T6. Diametru tub 20/18/16mm. Vârf din oțel.

Compatibilitate

Rozetă de vară integrată și care nu este detașabilă. Vârful nu poate fi înlocuit!

Greutate

Cântărește 200 g.

Informații tehnice

Dezvoltarea produsului

Complet conceput și validat de noi. De ce am ales sistemul Push-pin? O parte dintre utilizatori nu-și doresc ca reglarea bețelor să fie foarte dificilă. Acest sistem s-a dovedit a fi simplu, fiabil, ușor și nu foarte scump. De ce am ales tuburi supradimensionate? Acest model este destinat practicanților de drumeție care au nevoie de fiabilitate. De ce am folosit un mâner drept, din spumă? Deoarece testele realizate pe teren ne-au demonstrat că nivelul de confort este mai mare față de mânerul din plastic.

Reglarea bețelor la lungimea corectă

Antebraţul trebuie să fie perpendicular pe băţ. Pentru acest lucru: - Trageți complet partea inferioară până când push-pin-ul (butonul metalic) este blocat.- Glisați tubul de la mijloc până când push-pin-ul superior ajunge și iese pe la nivelul găurii dorite; - Ajutați-vă de liniile imprimate pe tuburi pentru a alinia push-pin-ul cu găurile; Nu depășiți niciodată linia STOP, pentru a evita ca bățul se rupă.

Recomandări de utilizare

Bățul de drumeție este conceput pentru a vă ajuta să vă echilibrați, să vă propulsați și să vă repartizați uniform efortul între brațe și picioare. Pentru mai multă siguranță, verificați, atât înainte de a pleca, cât și la intervale regulate, menținerea bățului în poziție strânsă. A nu se prinde de rucsac pe timp de furtună. Pe unii utilizatori îi deranjează șuieratul care poate apărea temporar atunci când vântul pătrunde în orificiile de reglare.

Recomandări de întreţinere

Întreținerea corectă a bățului permite prelungirea duratei de viață a acestuia. După utilizare, dacă observați că a pătruns apă în interior, demontați bățul și ștergeți-l. Curățați-l și de praf, noroi, cu o perie moale, uscată sau cu o pensulă. După uscare, puteți reasambla bățul. Vă recomandăm să nu ungeți bățul.

De ce vindem bețele de drumeție la bucată?

La Decathlon, am decis să vindem bețele de drumeție / trekking la bucată. Pe de o parte, din motive de utilizare. Unele persoane doresc să folosească un singur băț. Pe de altă parte, dacă unul dintre bețe se rupe, vă permite să cumpărați un singur băț în loc de o pereche completă.

Accesorii vândute separat și adaptate acestui model.

Interesul de a cumpăra bețe de drumeție Forclaz este pentru a putea beneficia de o gamă largă de accesorii compatibile și piese de schimb. Astfel, vă puteți bucura cât mai mult timp de bățul de drumeție. Vârfuri băț drumeție: cod 8580865.
Segment inferior MT100: cod 8648384.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Mâner/Coadă 100% Aluminiu Mâner 100% Polietilenă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, fără a strânge sistemele de reglare, astfel încât să nu rămână tensionate, pentru a le păstra puterea de strângere.

TESTE

Pentru a ne asigura că bățul este adaptat pentru drumeție la munte, l-am testat pe teren. În timpul dezvoltării produsului, fiecare model este testat în laborator, prin reproducerea de solicitări repetate (compresie, flexiune în 3 puncte etc.) până la ruptură. Testăm materialele și separat (putere de strângere, smulgere etc.). Produsul este testat în mod consecvent și în timpul procesului de producție, pentru a asigura un nivel de calitate constant.

Aprobat de

Pe lângă testele pe teren, Théo, inginerul nostru de test, se asigură de fiecare dată că toate modelele trec și prin testele de laborator. Astfel, putem valida aspecte precum confortul, reglarea, vibrațiile. În cele din urmă, rezistența este, de asemenea, validată printr-o misiune de testare care poate atinge peste 500 km.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri