Casti, viziere sporturi de iarna (170 Produse)

Ești gata pentru pârtie? Simte adrenalina și bucură-te de sporturile tale preferate de iarnă ferit de riscuri! Aruncă o privire pe colecția de căști de schi de la Decathlon și descoperă opțiunea potrivită pentru tine. Cum alegi casca de schi perfectă? După fizionomie, nivel de experiență și mediu de practicare. Poți alege o cască de schi cu vizieră sau una fără, în diverse culori și modele care să se potrivească la fix cu restul echipamentului de iarnă.

Primul Pret Tehnic
Cască Snow RG1-DX FENRIR 2022/2023
1.89750 LEI
RUROC

Cască Snow RG1-DX FENRIR 2022/2023

Cască Snow RG1-DX JORMUNGANDR 2022/2023
1.89750 LEI
RUROC

Cască Snow RG1-DX JORMUNGANDR 2022/2023

Cască Snow RG1-DX OUTRUN 2022/2023
1.89750 LEI
RUROC

Cască Snow RG1-DX OUTRUN 2022/2023

Cască Snow RG1-DX WARPAINT 2022/2023
1.89750 LEI
RUROC

Cască Snow RG1-DX WARPAINT 2022/2023

Cască Snow RG1-DX CORE 2022/2023
1.76000 LEI
RUROC

Cască Snow RG1-DX CORE 2022/2023

Casca Ski Love Minnie masura M
25200 LEI
VISION

Casca Ski Love Minnie masura M

Casca Ski Snowboard ICON Solar W23
69900 LEI
SANDBOX

Casca Ski Snowboard ICON Solar W23

4.5/5 Pe baza a 5501 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI CASCA DE SKI POTRIVITĂ?


Ți-ai făcut planuri să ajungi pe pârtia de schi? Sporturile de iarnă sunt îndrăgite de milioane de oameni care abia așteaptă să ajungă pe pârtie să simtă adrenalina și senzația de libertate incomparabilă pe care ți-o oferă. Dar ca experiența ta să fie una completă și să te bucuri doar de beneficii, fără riscuri, ai nevoie de un echipament potrivit.

Tu după ce te ghidezi atunci când îți alegi echipament de protecție pentru sporturi de iarnă? După părerile celorlalți, funcționalități sau beneficiile prezentate de producător? Dintre toate accesoriile, casca de ski are o importanță fundamentală. Ea te protejează în cazul unui impact și poate face diferența dintre o căzătură inofensivă și un accident serios. Urmărește recomandările Decathlon și află cum alegi casca de ski potrivită pentru tine ca experiența ta să fie una plăcută și ferită de pericole.


DE CE CRITERII ȚII CONT CÂND ALEGI CASCA DE SKI?


Există 4 criterii importante de care să ții cont atunci când îți alegi casca de ski: nivel de protecție, gradul de susținere, gradul de ventilare și viziera (cască de schi cu vizieră sau fără):

  • - Nivel de protecție. Norma NF (sau CE) EN 1077 este specifică tuturor căștilor de ski și snowboard. În această normă există două clase: EN 1077 B, cea mai răspândită normă, cu pad-uri flexibile la nivelul urechilor și EN 1077 A, cu pad-uri rigide și o zonă de acoperire mai mare la nivelul frunții și urechilor. Vrei mai multă protecție? Alege căști de ski ce integrează tehnologia MIPS. Aceasta oferă o mai bună protecție, în special împotriva impacturilor oblice.
  • - Gradul de susținere. Capul tău trebuie să fie cât mai strâns și susținut pentru a rămâne protejat. În colecția de căști de ski de la Decathlon vei găsi modele cu mai multe tipuri de susținere. O cască de ski cu un grad de susținere esențial va avea o rotiță de reglare, pentru a o potrivit cât mai bine pe cap. Cele cu un grad performant de susținere au pe lângă rotița de reglare, o căptușeală interioară ce atenuează șocurile și te protejează de traumatismele craniene și un sistem reglabil pentru zona cefei. Cel mai înalt nivel de susținere cuprinde pe lângă toate celelalte accesorii, pad-uri rigide în zona urechilor.
  • - Gradul de ventilare. Toate căștile de ski au găuri de aerisire, însă la unele modele, acestea pot fi reglabile. Găurile de aerisire se pot închide sau deschide în funcție de nivelul de efort și condițiile meteo. În funcție de brandul căștilor, gurile de aerisire pot diferi în ceea ce privesc forma, poziția pe cască și dimensiunea. Pentru un nivel cât mai mare de confort, alege căștile cu ventilația reglabilă.
  • - Cască de ski cu vizieră sau fără? Casca de ski cu vizieră înlocuiește ochelarii de ski. În cazul în care porți ochelari de vedere, aceasta poate fi o soluție mai confortabilă pentru tine. De asemenea, îți oferă o viziune periferică mai bună, pentru că lentilele sunt fără rame. Cât despre casca de ski fără vizieră, aceasta trebuie purtată cu ochelari de ski. Avantajul este că o poți combina cu mai multe modele de ochelari în funcție de preferințe și condiții meteo, iar aceștia se fixează mai bine pe cap. Probează întotdeauna casca de ski cu ochelarii de ski pentru a fi sigur că se potrivesc împreună.


ALEGE UN MODEL DE CASCĂ DE SKI ADAPTAT PENTRU TINE


Mărimea potrivită pentru casca de ski va face ca purtarea acesteia să fie mult mai confortabilă. Va trebui să afli circumferința capului, măsurându-l chiar deasupra urechilor. Mărimile pleacă de la 48 cm pentru mărimea S până la 62 cm pentru mărimea XL, însă există diferențe mari între branduri. Ca să fii sigur că alegi mărimea potrivită, măsoară-ți circumferința capului cu un metru moale de croitorie sau cu un șnur.

Cum ar trebui să se simtă casca? Aceasta trebuie să se așeze confortabil pe cap, fără să te jeneze la nivelul maxilarului și a urechilor, însă nici să se deplaseze atunci când te miști cu viteză. Poți alege un model cu elemente reglabile care să se adapteze perfect la circumferința capului tău.

Alege să te bucuri în siguranță de sporturile tale preferate de iarnă! Vezi colecția de căști de ski de la Decathlon și alege-o pe cea potrivită pentru tine!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou