DREAMSCAPE

Casc─â schi ╚Öi snowboard H-FS 300 Verde Adul╚Ťi/Copii

17999 RON
Ref. : 8524785

Produs conceput pentru snowboard sau schi freestyle.

Casc─â ├«n form─â de bol, rigid─â datorit─â carcasei din ABS. Asigur─â protec╚Ťie optim─â ╚Öi look freestyle modern.

Culoare: Negru / Gri antracit

 • S/52-54cm Produs indisponibil online momentan
 • M/55-58cm Produs indisponibil online momentan
 • L/59-62cm Produs indisponibil online momentan
+ 179 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Roti╚Ť─â de reglare a circumferin╚Ťei. Design tip bol, pentru stabilitate.

  Ventilare

  12 orificii pentru evacuarea transpira╚Ťiei.

  Lejeritate

  Structur─â tip ABS. 520 g pentru m─ârimea M.

  Protec╚Ťie ├«mpotriva ╚Öocurilor

  Respectă norma EN 1077:2007 clasa B.Carcasă din ABS, pentru rezistenţă.

  C─âldur─â

  Interior cu suprafaţă mare din mesh, pentru o reglare termică bună.

  Imagini

  Casc─â schi ╚Öi snowboard H-FS 300 Verde Adul╚Ťi/Copii

  Informa╚Ťii tehnice

  O norm─â de protec╚Ťie drastic─â

  Norma european─â EN 1077:2007 este aplicabil─â c─â┼čtilor utilizate pentru protec┼úia cranian─â, ├«n timpul practic─ârii de schi alpin sau snowboarding. Aceast─â norm─â se caracterizeaz─â prin testarea capacit─â┼úii de absorb┼úie a ┼čocurilor ┼či a rezisten┼úei la perforare.

  Roti┼ú─â de reglare practic─â, pentru adaptarea c─â┼čtii la conforma╚Ťia utilizatorului.

  Turnring-ul este un element esen┼úial pentru men╚Ťinerea c─â╚Ötii pe cap. Sistemul permite o reglare u┼čoar─â ┼či precis─â ├«n orice moment, datorit─â unei roti┼úe accesibile chiar ┼či cu m─ânu┼čile de schi. Asigur─â confort ┼či siguran┼ú─â. ├Äntoarce┼úi roti┼úa c─âtre dreapta pentru a str├ónge ╚Öi c─âtre st├ónga pentru a elibera.

  Sistem de ventilare

  Sistemul Venting ├«mbun─ât─â┼úe┼čte reglarea termic─â a c─â┼čtii ┼či reduce apari┼úia aburului pe ochelarii de schi. Acest tip de concepere permite ghidarea aerului pentru evacuarea c─âldurii ┼či a umidit─â┼úii, ┼úin├ónd cont de interfa┼úa complet─â casc─â-ochelari.

  Construcţie Hard Shell

  Construc┼úia Hard Shell ofer─â mai mult─â rezisten┼ú─â c─â┼čtii. Tip de construc┼úie ce integreaz─â o carcas─â extern─â din ABS, turnat─â prin injec┼úie, pentru a rezista impacturilor puternice. Rezisten╚Ť─â sporit─â la denivel─âri ╚Öi lovituri. Calota intern─â din EPS absoarbe ┼čocurile ├«n timpul impactului. Se recomand─â schimbarea c─â┼čtii o dat─â la 5 ani, dac─â aceasta nu a fost supus─â unei lovituri puternice ├«ntre timp.

  Siguranţă

  Evita╚Ťi s─â purta╚Ťi o c─âciul─â groas─â sub casc─â, din cauz─â c─â aceasta ├«ndep─ârteaz─â casca de cap ╚Öi capul este mai pu╚Ťin protejat. Alege╚Ťi o casc─â sau o cagul─â interioar─â foarte sub╚Ťiri, pentru a nu afecta siguran╚Ťa. O casc─â asigur─â c─âldur─â ╚Öi cel mai adesea este inutil s─â mai ad─âuga╚Ťi un strat suplimentar. Evita╚Ťi s─â fixa╚Ťi o camer─â pe casc─â, ├«ntruc├ót aceasta poate afecta siguran╚Ťa acesteia. Norma nu ╚Ťine cont de accesoriile ad─âugate pe casc─â.

  Condi╚Ťii de retur echipamente de protec╚Ťie individual─âechipament individual de protec╚Ťie)

  Asigura╚Ťi-v─â c─â produsul este potrivit ├«nainte de achizi╚Ťionare.Accept─âm returul c─â╚Ötilor de protec╚Ťie ├«n urm─âtoarele condi╚Ťii: - produsul este curat ╚Öi nou (nu a fost folosit) ╚Öi toate marcajele ini╚Ťiale sunt prezente ╚Öi ata╚Öate ├«n aceea╚Öi form─â ca ├«n momentul achizi╚Ťion─ârii (etichet─â m─ârime, etichete cu diverse informa╚Ťii, etichet─â RFID, etc); - nu prezint─â defecte vizuale sau urme de uzur─â ╚Öi nu au fost personalizate.

  Model

  M─ârimea c─â╚Ötii FS 300 este u╚Öor diferit─â de cea a celorlalte c─â╚Öti Wedze. Aceasta este pu╚Ťin prea scurt─â la nivelul frun╚Ťii. Verific─â bine atunci c├ónd o probezi.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Spumă 100% Polistiren Carcasă 100% Acrilonitril butadien stiren Căptușeală 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se usca foarte bine înainte de depozitarea în husă.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate ├«n condi┼úiile pentru care au fost concepute: z─âpad─â, vreme rece sau alte condi╚Ťii meteo pe care le putem ├«nt├ólni atunci c├ónd practic─âm snowboard. Echipele de produc┼úie, responsabilii de produs, inginerii ┼či designerii se asigur─â c─â scopul pentru care produsul a fost g├óndit ┼či creat corespunde utiliz─ârii ├«n practic─â.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se usca dup─â fiecare utilizare.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri