Skip filters
Filtre
Preț

Set lansete crap (12 Produse)

Reduceri
4.7/5 Pe baza a 203 Opinii exprimate online și în magazine

Pescuitul la crap este o experiență unică și formatoare pentru fiecare pasionat. Fie că vorbim de un pescar amator sau unul profesionist, lansarea la crap trebuie să fie una atent organizată. Pentru o sesiune de pescuit reușită ai nevoie de un set de lansete pentru crap care să corespundă stilului tău personal și accesoriilor pe care le utilizezi.

Majoritatea pescarilor recomandă folosirea unei lansete lungi combinată cu un plumb adecvat. Pe decathlon.ro îți punem la dispoziție lansete cu o lungime variată între 2,7 și 3,9 m. Dacă ai experiență optează pentru versiunea 3,9 m, iar dacă ești începător alege un set pentru crap forma din lansetă și mulinetă pentru a garanta o lansare ușoară.


Ce caracteristici se caută la o lanseta de crap?


Lanseta de crap diferă în funcție de stilul de pescuit practicat (lansat, plantat sau stalking). Lanseta de crap pe care o vei alege este nevoie să fie suficient de lungă și să aibă un grad mare de curbură pentru a evita pierderea capturilor de greutate mare. Acțiunea semi-parabolică a lansetelor asigură putere și flexibilitate, permițând curbarea lansetei mai mult la mijloc.

Pentru pescuitul nocturn sunt recomandate lansetele cu vârf luminos pentru o vizibilitate mai bună. Este important ca lanseta să fie ușor de folosit, transportat și stocat. Ca materiale preferate sunt recomandate fibra de carbon și fibra de sticlă. Acestea permit utilizarea produsului pe o perioadă mai mare de timp.


Ce tipuri de lansete de crap sunt recomandate?


În ultimii ani producătorii au adus pe piață kituri de lansete de crap extrem de elaborate. Acestea i-au în calcul fiecare detaliu al partidei de pescuit, inclusiv obiceiurile și preferințele pescarului. De aceea este important să analizezi cu atenție oferta și să achiziționezi lanseta sau setul care se adaptează cel mai bine nevoilor tale.

Pentru cei care își doresc o luptă directă cu peștele sunt recomandate lansetele de crap drill, în vreme ce pentru pescarii de agrement sunt ideale lansetele stalking. Dacă pescuiește în ape adânci poți opta pentru lansete de crap de distanță. Acestea au pereții interiori mai rezistenți oferind un plus de asistență la prinderea unei capturi impresionante.

Oricare ar fi stilul tău și preferințele la pescuitul de crap, pe decathlon.ro vei găsi lanseta potrivită.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou