CAPERLAN

Lansetă XTREM-1 3,6 m 2,75 lbs pescuit la crap

11999 RON
Ref. : 8383947

Produs conceput pentru primele sesiuni de pescuit la crap.

Acțiune parabolică, pentru lansare ușoară.

3,6 m
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Acţiune a undiţei/ lansetei

  Lansetă flexibilă, cu acțiune parabolică.

  Distanţă

  2,75 lbs putere. Plumb recomandat: până la 85g.

  Putere

  100% fibră de sticlă, pentru capturarea peștilor de mărime medie.

  Informații tehnice

  O lansetă pe măsură

  Mărimea: 12 picioare / 3.60m. Lungimea lansetelor pentru pescuit la crap: lansetele de 11'-13' (3,35 m - 3,90 m) sunt mai adaptate pentru pescuit la crap, de pe malul apei.Aceste lungimi de lansete au o putere mai mare de lansare pentru a ajunge în zone de pescuit îndepărtate.
  Spațiu ocupat de lanseta demontată: 1.88 m. FIXAREA INELELOR: prindere dublă în trei puncte. Număr de segmente: 2
  Greutate: 530 g
  Mandrină metalică fixă. Mulineta se fixează prin strângere, în mandrină.

  LANSETĂ FLEXIBILĂ

  Lansetele cu acțiune parabolică sunt adaptate pentru începători, fiindcă permit o lansare mai ușoară datorită flexibilității. Raport bun între flexibilitate și distanța de lansare. Acțiunea parabolică permite curbarea lansetei mai mult la mijloc.

  ATENȚIE! Verificați mufarea lansetei înainte de lansare. Un element mufat necorespunzător constituie cauza principală pentru care lanseta se rupe.

  Dimensiunea inelelor

  Inelele au prindere dublă în trei puncte.
  Sistemul de fixare a inelelelor asigură rezistență la lansare. Dimensiunea inelelor este de 40 mm, 30 mm, 20 mm, 16 mm, 12 mm și 12 mm la vârf.

  Putere

  Puterea lansetei înseamnă:- Capacitatea acesteia de a rezista la tensiunea din timpul lansării.- Capacitatea de a lansa o greutate la o anumită distanță.
  Puterea de 2,75 lbs permite lansarea unui plumb de 85g, între 90 - 100m, precum și capturarea peștilor de mărime medie. Lansetă ideală pentru începători.

  Alegerea lansetei în funcţie de înălţime

  În general, spunem că lungimea unei lansete pentru crap permite aruncarea la depărtare. De fapt, înălțimea utilizatorului (și centrul de gravitație) exersează o influenţă asupra distanţei de lansare. Persoanelor cu înălțimea mai mică de 1,70m le va fi mai potrivită o lansetă de 3,65 m decât una de 3,90 m. Va fi nevoie, astfel, de mai mult efort pentru lansare.

  BLANC

  Termenul „blanc” desemnează partea principală a unei lansete de pescuit, din carbon sau fibră de sticlă, spre exemplu. Pentru unele lansete folosim termenul de carbon HM (denistate mare). Pentru a simplifica, densitatea care este exprimată în tone, reprezintă raportul între rigiditate şi greutate. Cu cât densitatea este mai mare, blancul este mai uşor şi rezistent la presiune, precum forţa exercitată de un peşte.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Structură metalică 100% Fibră de sticlă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Înainte de depozitare, asiguraţi-vă că este uscată. Pentru a crește rezistența lansetei în timp, scoateți plumbul înainte de depozitarea în husă.

  Restricții de utilizare

  A nu se utiliza lângă surse de electricitate şi pe furtună.

  TESTE

  Pentru a vă propune lansete tehnice și fiabile, echipele noastre le testează în laborator, dar și pe teren, în condiții extreme. Fiecare element este ales pentru a obține produsul care corespunde perfect nevoilor de tehnicitate ale testerilor.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri