Produs vândut de partener Marketplace
BARACUDA

Lanseta spinning fibra de carbon Baracuda Viper 2.1 m A: 3-15 g

15328 RON

Lanseta spinning fibra de carbon Baracuda Viper 2.1 m A: 3-15 g

Fara marime

Vândut și expediat de ATTIC SOFTWARE SRL

Beneficii:

Descriere

Lanseta spinning fibra de carbon Baracuda Viper 2.1 m A: 3-15 g
Lanseta fibra de carbon Baracuda Viper 210 m este o lanseta din 2 tronsoane, ideala pentru pescuitul la biban si avat. Aceasta lanseta are un blanc foarte fin, este echipata cu inele T-Sic, maner din pluta si mandrina incastrata. Pescuitul cu aceasta lanseta este o placere. Este o lanseta cu actiune rapida, la fel ca atacul unei vipere. Foarte usoara, foarte fina, cu finisaje de calitate, este o lanseta usor de ales pentru orice pescar. Se poate utiliza cu succes si la pescuit la spinning la pesti de talie mai mare, daca exista atentie in momentul in care pestele este in carlig si se urmareste placerea drill-ului.
Caracteristici lanseta spinning fibra de carbon Baracuda Viper 2.1 m A: 3-15 g
Lungime: 2,1 m
Actiune: A: 3-15g
Lungime stransa: 110 cm
Greutate: 103 g
Tronsoane: 2
Inele: 8
Material: carbon 24T
Recomandari de utilizare pentru lanseta spinning fibra de carbon Baracuda Viper 210 m
Aceasta mulineta este recomandata pentru utilizarea la urmatoarele metode de pescuit:  spinning de finete la biban si avat.
Opinii despre lanseta spinning fibra de carbon Baracuda Viper 210 m
Lanseta Viper 210 (lanseta spinning pt. biban si avat de 2.1 m din doua tronsoane) este o lanseta din gama noua a celor de la Baracuda. Aceasta noua gama de lansete de spinning uimeste prin calitate, design, echilibrare, modul in care actioneaza. Cu siguranta orice pescar de biban si avat va fi multumit de alegerea facuta, dupa testarea acestei lansete.

Opinii clien╚Ťi