NEW BALANCE

├Änc─âl╚Ť─âminte alergare NEW BALANCE PROPEL V4 Ro╚Öu B─ârba╚Ťi

39999 RON
64999 RON -38%
*De la ÔǬ20.12.2023ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Ref. : 8831166

Produs conceput pentru alergare. Model prev─âzut cu o plac─â din PU integrat─â ├«n talpa intermediar─â, pentru senza╚Ťii optime de dinamism.

Fiind echipat cu tehnologia Fuelcell și cu o placă din PU integrată în talpa intermediară, acest model va oferi dinamism și amortizare.

 • 41,5 Produs indisponibil online momentan
 • 42 undefined
 • 43 undefined
 • 44 undefined
 • 45 undefined
+ 399 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Propulsie

  Talp─â intermediar─â din spum─â Fuelcell, pentru amortizare optim─â.

  Confort

  Parte superioar─â din mesh termosudat Hypoknit

  Lejeritate

  Utilizare de materiale u╚Öoare la nivelul p─âr╚Ťii superioare ╚Öi al t─âlpii 302 gx2 m─ârimea 43.

  Durabilitate

  Talp─â exterioar─â dotat─â cu tehnologia NDURANCE

  Informa╚Ťii tehnice

  Asigur─â amortizare!

  Utilizarea tehnologiei Fuelcell (spum─â u╚Öoar─â ╚Öi dinamic─â) ├«n compozi╚Ťia t─âlpii intermediare va aduce senza╚Ťii de amortizare excep╚Ťionale. Grosimea t─âlpii va fi un argument suplimentar pentru a scoate la ├«naintare calit─â╚Ťile de amortizare ale acestui produs.

  Confort ┼či sus┼úinere

  Construc╚Ťia p─âr╚Ťii superioare va aduce un confort optim, precum ╚Öi senza╚Ťia de sus╚Ťinere optim─â a piciorului. Utilizarea mesh-ului Hypoknit termosudat completeaz─â calit─â╚Ťile de confort ╚Öi sus╚Ťinere, datorit─â utiliz─ârii unei ╚Ťes─âturi mai mult sau mai pu╚Ťin str├ónse ├«n func╚Ťie de diferitele zone de presiune din timpul mersului.

  Tehnologie Fuelcell /Plac─â PU

  Tehnologia Fuelcell asociat─â cu o plac─â PU integrat─â ├«n talpa intermediar─â va face din acest model un produs foarte dinamic ╚Öi confortabil, care va oferi senza╚Ťii de vitez─â ├«n timpul antrenamentelor sau al competi╚Ťiilor.

  Lejeritate

  Greutatea ├«nc─âl╚Ť─âmintei de alergare este un criteriu esen╚Ťial ├«n timpul alegerii unui produs. Greutatea redus─â (604 g pentru m─ârimea 43) a modelului Propel este rezultatul optimiz─ârii utiliz─ârii materialelor u╚Öoare ╚Öi rezistente ├«n timpul fabric─ârii. Nu am f─âcut niciun compromis ├«n ceea ce prive╚Öte confortul ╚Öi longevitatea.

  Rezisten╚Ť─â

  Am prev─âzut talpa exterioar─â cu tehnologia noastr─â NDURANCE ÔÇ×cauciuc ├«nt─ârit cu carbonÔÇŁ, pentru a asigura o rezisten╚Ť─â optim─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Opinii clien╚Ťi