KIPRUN

JAMBIERE DE COMPRESIE ALERGARE 900

5999 RON
8999 RON -33%
*De la ÔǬ02.02.2024ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Ref. : 8783983

Produs conceput pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťelor ├«n timpul alerg─ârii.

De ce este recomandat s─â folosi╚Ťi jambiere de compresie? Pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi fluxul sanguin ╚Öi parametrii biomecanici ai inimii, dar ╚Öi pentru reducerea vibra╚Ťiilor musculare.

XL
+ 59 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Susţinerea musculaturii

  Jambierele ├«mbun─ât─â╚Ťesc performan╚Ťele ├«n timpul alerg─ârii.

  Informa╚Ťii tehnice

  Compresie - ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťelor

  Am realizat un studiu pentru a verifica efectele jambierelor de compresie ├«n timpul alerg─ârii. Acest studiu a dovedit c─â purtarea jambierelor de compresie KIPRUN: 1 - ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte fluxul sanguin cu 47% pentru o mai bun─â oxigenare a mu╚Öchilor;
  2 - reduce vibra╚Ťiile musculare, pentru a evita leziunile musculare;
  3 - ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte parametrii biomecanici ai inimii. Purtarea jambierelor de compresie KIPRUN contribuie la ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťelor.

  FIR SPECIFIC

  Revigoreaz─â, tonifiaz─â ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte performan╚Ťele datorit─â firului specific prezent ├«n jambierele de compresie 900. Mineralul natural ├«ncorporat permanent ├«n fibr─â reflect─â propria energie termic─â a organismului pentru a dinamiza u╚Öor celulele, pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi elasticitatea muscular─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi aspectul pielii. Rezultatele testelor acestui fir specific arat─â faptul c─â aceste ╚Ťes─âturi incredibile ofer─â at├ót performan╚Ťe atletice, c├ót ╚Öi avantaje pentru aspectul fizic.

  EFICIENȚA COMPRESIEI / MĂRIMI

  Jambierele de compresie 900 sunt mai eficiente dec├ót jambierele de compresie 500, deoarece acoper─â mai multe dimensiuni ale gambei. Cel mai important, fiecare m─ârime ofer─â un interval mai mic de circumferin╚Ť─â a gambei pentru o mai mare eficien╚Ť─â, ├«n special la sf├ór╚Öitul fiec─ârui interval.
  Designul mai precis al gambei ╚Öi tricotarea mai fin─â vor oferi, de asemenea, o eficien╚Ť─â mai bun─â.

  Utilizare în timpul efortului

  Compresia realizată de jambiere este benefică în timpul efortului.
  Aceste jambiere nu sunt recomandate pentru recuperare

  Cum s─â alegi m─ârimea potrivit─â?

  Pentru eficien┼ú─â optim─â, m─âsura╚Ťi cu precizie la nivelul gambelor ╚Öi alege╚Ťi m─ârimea corespunz─âtoare. 28 / 31 CM
  m─ârime M - circumferin╚Ťa gambei: 32 / 35 CM
  m─ârime L - circumferin╚Ťa gambei: 36 / 39 CM
  m─ârime XL - circumferin╚Ťa gambei: 40 / 43 CM

  Cum se utilizeaz─â?

  ├Änc─âl┼úa┼úi jambiera, ridic├ónd-o pe gamb─â ┼či apoi potrivind-o la glezn─â. Cu ambele m├óini, ├«ntinde┼úi jambiera ┼či ridica┼úi-o pe gamb─â p├ón─â deasupra mu┼čchilor gambei.Ridica┼úi jambiera p├ón─â sub genunchi, ├«ntinde┼úi bine materialul pe gamb─â asigur├óndu-v─â c─â nu r─âm├óne nici un pliu.

  Observaţii

  **Reglarea sub genunchi este o prioritate ┼či nu ajustarea deasupra maleolei.

  Garan╚Ťie

  1 an

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  ╚śosete 85% Poliamid─â, 15% Elastan

  Restric╚Ťii de utilizare

  Jambierele nu sunt un dispozitiv medical.

  TESTE

  La Kiprun, toate produsele noastre sunt testate de c─âtre o echip─â de utilizatori, ├«n condi╚Ťii reale de practic─â. Testele sunt coordonate ╚Öi supravegheate de o echip─â de ingineri. Testele permit responsabililor de produse, inginerilor si ├«ntregii echipe Decathlon s─â dezvolte, s─â creeze ╚Öi s─â conceap─â produse tehnice care vor garanta satisfac╚Ťia utilizatorilor.

  Aprobat de

  Centrul nostru ce cercetare ╚Öi dezvoltare ( DECATHLON SportsLab), ├«n parteneriat cu Universitatea Sf├óntul ╚śtefan.Pentru firul specific, testele de laborator externe independente au confirmat emisivitatea crescut─â a razelor infraro╚Öii ├«ndep─ârtate pentru corp, precum ╚Öi propriet─â╚Ťile dovedite de reducere a mirosurilor nepl─âcute ╚Öi beneficiile protec╚Ťiei UV.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi