KALENJI

Set x3 lenjerie intimă fără cusături Fitness Damă

5999 RON
Ref. : 8853950

Produs conceput pentru fitness, dar și pentru activitățile zilnice. Menține pielea uscată în timpul efortului: materialul tehnic evacuează transpiraţia.

Produs ideal în timpul sportului. Tehnologie fără cusături, pentru reducerea riscului de iritații. Croială elegantă. Rămâne nemișcat.

Culoare: smoked black / Gri kaki / Roz cuarț

 • XS/S undefined
 • M/L undefined
 • XL/XXL undefined
+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Extensibilitate

  Materialul conține 5% elastan ce asigură libertate de mișcare.

  Respirabilitate

  Menține pielea uscată în timpul efortului. Materialul evacuează transpirația.

  Lejeritate

  Lenjerie intimă ușoară (21 g per pereche M/L).

  Informații tehnice

  Croială și libertate de mișcare

  Asigură libertate de mișcare în timpul practicii sportive. Materialul conține elastan, pentru libertate de mișcare. Rezultat: asigură libertate de mișcare. Lenjeria rămâne nemișcată. Am lucrat și asupra croielii. Croială specifică chiloților în față, pentru libertate de mișcare, și shorty la spate, pentru acoperire și modelare.

  Respirabilitate în timpul practicii

  Fie că practici alergare, fie oricare alt sport, scopul este același: să dai tot ce ai mai bun! Acest lucru presupune că vei transpira. Prin urmare, am creat această lenjerie intimă respirantă. Am îmbunătățit ventilarea materialului în zonele în care transpiri cel mai mult, precum baza spatelui. De asemenea, am optat pentru un material sintetic, ce favorizează evacuarea transpirației.

  Tehnologie „Seamless”

  Produs cpnceput dintr-un singur material. Tehnologia „Seamless” reduce riscul frecărilor și iritațiilor de la nivelul cusăturilor. Cusăturile minime permit obținerea unui produs subțire, discret sub altă îmbrăcăminte.

  Întreținere

  Prevăzut pentru sport intensiv, acest produs poate fi spălat în mod repetat. Recomandăm spălarea la maximum 30°, într-un săculeț pentru mașina de spălat, vândut separat (ref. 8505236).
  Optează pentru detergent lichid în detrimentul celui pudră și evită balsamul de rufe. Acestea ar putea afecta proprietățile de respirabilitate ale produsului. A nu se usca automat.

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 95% Poliamidă, 5% Elastan

  TESTE

  Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului. Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Produs testat pentru evacuarea transpirației: absorbție, transfer de la interior la exterior și evacuare.

  Aprobat de

  Produs testat de 10 practicante de alergare în timpul unui antrenament în aer liber. Apoi, l-au testat pe termen lung, timp de 6 luni.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri