INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Tribord

Misterioasă și fermecătoare, marea i-a fascinat dintotdeauna pe oameni, care cu ajutorul vântului și purtați de dorința de explorare și libertate, s-au aventurat și continuă să se aventureze pe mări și oceane.

CINE SUNTEM NOI?

În spatele mărcii Tribord se află o echipă de pasionați de navigație și de meseria lor, a căror misiune comună este să facă navigația accesibilă unui număr cât mai mare de persoane și să împărtășească plăcerea de a naviga împreună cu utilizatorii pasionați de acest sport.

Dorința noastră este să inovăm mereu și să creăm produse simple, intuitive și tehnice, astfel încât utilizatorii să se bucure de navigație, indiferent de nivelul lor de practică.

POVESTEA MĂRCII TRIBORD

Marcă proprie Decathlon, Tribord, al cărei sediu de concepere al produselor se află în Țara Bascilor (Hendaye) încă din anul 1997, este în prezent marca dedicată exclusiv pasionaților de sporturi de navigație cu vele: croazieră, regată și catamaran.

Noua identitate grafică a mărcii este susținută prin logo-ul acesteia, care reprezintă o pânză de ambarcațiune compusă din 3 șipci, acestea trimițând într-o manieră simbolică la cele 3 sporturi reprezentative.

ECHIPA TRIBORD

Echipa noastră este formată din ingineri, designeri, șefi de produs, persoane responsabile de prototipuri și este animată de dorința de a inova în fiecare zi, prin crearea de produse simple, dar în același timp tehnice, care să faciliteze practicarea navigației și să îi ajute pe oameni să se bucure din plin de acest sport.

WATERSPORT CENTER

Watersport center este cel mai mare magazin pentru sporturi de apă din regiunea Hendaye. Cu o suprafață de 2000 m2, rezervată exclusiv sporturilor acvatice, la doi pași de plaja Hendaye, Watersport Center propune o gamă de produse foarte variată pentru a îți alimenta pasiunea pentru aceste sporturi.

Acest centru mondial de design este plasat în Hendaye, o regiune înconjurată de apă, în apropierea Spaniei, într-o regiune istorică, unde în trecut se afla piața de pește a portului pescarilor din Hendaye. Așadar, grație amplasării geografice și accesului ușor la ocean pentru a testa produsele în condiții reale de practică, această regiune se transformă în fiecare zi într-un laborator în aer liber.

Bun venit în cel mai mare open space din lume!

Echipa Tribord concepe produsele de mâine în Hendaye, în golful Txingudi situat pe coasta bască, aproape de utilizatori, astfel încât să cunoască și să satisfacă toate nevoile sportive ale acestora. Noi, echipa Tribord, credem că fiecare detaliu este important și poate face diferența, motiv pentru care testăm produsele împreună cu utilizatori, în condiții reale de practică, pentru a garanta fiabilitatea acestora.

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.