Polar călduros navigaţie Sailing 100 Negru Damă

9999 LEI

Produs conceput pentru navigație pe vreme răcoroasă și umedă, la temperaturi între 7 și 10°C.

Polar fabricat din poliester reciclat.Polar călduros și ușor, care vă protejează de frig în timpul navigației.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Material care izolează de frig, pieptănat interior și exterior (240g/M²).

Respirabilitate

Material poliester: evacuează transpiraţia.

Fineţe la atingere

Interior pieptănat de tip polar, plăcut la atingere.

Buzunare

2 buzunare cu fermoar.

Întreținere

Nu se șifonează | Se spală la mașină la 30°C | Se usucă rapid.

Greutate

Acest polar cântărește 370 g mărimea M | Densitate material: 240g/m2.

Informații tehnice

Avantajul polarului

Materialul din polar are drept obiectiv înmagazinarea de aer, datorită volumului creat de textura sa.Acest aer menține corpul la cald, prin puterea sa izolatoare naturală.Acesta asigură căldură și confort.Acest material a fost testat în laborator, pentru o temperatură de confort între 7 - 10°C. Vântul poate amplifica senzația de frig, deci nu ezitați să adăugați o jachetă anti-vânt impermeabilă dacă este necesar.

Guler

Gulerul poate fi ridicat, pentru a conserva căldura corpului.

Ce este poliesterul reciclat?

Reciclând bidoane din plastic sau materiale textile pentru a produce poliester, reducem utilizarea resurselor provenite din petrol, păstrând calitățile de utilizare ale materialului în timpul practicii.

Alegeți corect mărimea

Croiala este suficient de largă, pentru a asigura libertate de mișcare.Așadar, puteți purta polarul deasupra unui tricou simplu sau polo și sub jachetă, alegând mărimea obișnuită.

Ce este respirabilitatea produsului şi indicele RET?

Respirabilitatea unui produs corespunde capacităţii acestuia de a permite evacuarea transpiraţiei.Se măsoară prin intermediul Rezistenţei Evaporative la Transfer (Norma ISO 11092). Indicele RET este un indice de rezistenţă. Cu cât acesta este mai mic cu atât materialul este mai respirant. RET între 6 şi 9: extrem de respirant, între 10 și 13: foarte respirant, între 14 şi 17: respirant, între 18 şi 20: puţin respirant; mai mare de 20: nu este respirant.RET polar <100 12:

Poliester reciclat, pentru reducerea impactului asupra mediului

Reciclând bidoane din plastic sau materiale textile pentru a produce poliester, reducem utilizarea resurselor provenite din petrol, păstrând calitățile de utilizare ale materialului în timpul practicii.Conștientizând provocările climatice și epuizarea resurselor, obiectivul echipelor DECATHLON este ca 100% din noile produse să fie concepute printr-un demers de concepere eco, pentru a reduce impactul asupra mediului.

Ce înseamnă procesul de vopsire Dope Dyed ?

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune, de asemenea, multă apă uzată. Pentru a reduce impactul asupra mediului, alegem vopsirea în masă numită Dope Dyed, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.Datorită acestui procedeu de vopsire, impactul asupra mediului scade cu jumătate în raport cu modelul precedent și ne permite limitarea consumului de apă.

Garanție

2 ani

Greutate

0.37 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Buzunar 100% Poliester

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,73 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii