Produs vândut de partener Marketplace
MODULA

Cutie portbagaj MODULA Ciao, Black, 340l - 140x80x44cm

1.07998 RON

Cutie portbagaj MODULA Ciao, Black, 340l - 140x80x44cm

Culoare: Negru

Fara marime

Vândut și expediat de VagAuto

Beneficii:

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de transport pentru bagaje care să vă ofere mai mult spațiu în mașină, atunci MODULA Ciao 340 Black este opțiunea perfectă pentru dumneavoastră. Acesta cutie de portbagaj este proiectat pentru a fi montat pe mașina dumneavoastră, oferind astfel un spațiu suplimentar pentru bagaje, echipamente sportive sau alte obiecte voluminoase.

MODULA Ciao 340 Black este fabricata din materiale de înaltă calitate, care asigură rezistență È™i durabilitate. Cutia este realizată din polipropilenă de înaltă densitate, care este rezistent la intemperii È™i la impact. 

Ușor de montat și de utilizat. Instalare rapida și sigura pe mașina dumneavoastră, fără a necesita unelte sau cunoștințe speciale. Cutia poate fi deschisă și închisă cu ușurință, oferind acces rapid la conținutul ei.

MODULA Ciao 340 Black este o alegere excelentă pentru cei care călătoresc în mod regulat sau pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar pentru bagaje. Acesta oferă o soluție practică și fiabilă pentru transportul bagajelor, fără a compromite aspectul estetic al mașinii dumneavoastră.

Cumpărați acum MODULA Ciao 340 Black și bucurați-vă de spațiul suplimentar pentru bagaje pe care îl oferă acest sistem de acoperiș de calitate superioară.

Caracteristici generale

Tip montare

Pe bare transversale

Deschidere

Pe o parte (dreapta)

Culoare

Negru

Dimensiuni

Volum

340 l

Lungime

140 cm

Latime

80 cm

Inaltime

44 cm

Greutate maxima suportata

75 kg

Dimensiuni exterioare (LxLxH): 140 x 80 x 44cm

Dimensiuni interioare (LxLxH): 123 x 65 x 38cm

Distanta dintre bare (min-maxim) : 40 - 78 cm

Opinii clienți