INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8506165
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
PRIMUL MEU SKATEBOARD

Skateboard Play 120 Copii 3-7 ani OXELO

OXELO
4.7/5
4.7/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 30/09/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 30/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru inițiere în skateboarding. Skateboard ideal pentru copiii cu vârsta între 3-7 ani. Copilul dumneavoastră învață să meargă pe skateboard? Această placă simetrică are trucks-uri adaptate vârstei lui și permite o învățare rapidă și sigură.

Avantaje

Stabilitate Trucks și roți speciale, pentru un plus de stabilitate.
Învățare ușoară Platformă joasă, pentru învățare ușoară.
Calitatea deplasării Rulmenți ABEC 3, pentru alunecare bună.
Capacitate de manipulare Truck-uri cu elemente din poliuretan, pentru manevrabilitate.
Utilizare ușoară Copilul învață să se plaseze pe placă, grație marcajelor de pe grip.

Informații tehnice

Trucks-uri skateboard Play 120

Pentru a fi adaptată utilizării de către copii de 3-7 ani, distanța dintre truck-uri a fost mărită: placa este joasă. Rulmenții ABEC 3 oferă o alunecare bună și manevrabilitate.Placa este prevăzută cu spații speciale pentru a pune trucks-uri în poziție clasică.

Un skateboard pentru cei mici

Grație formei sale clasice și înălțimii reduse, skateboardul Play 120 nu se aseamănă plăcilor de skateboard clasice:trucks înclinate și roți cu ampatament mai mare,pentru stabilitate. Placa este mai joasă, pentru a putea fi utilizată de către micii practicanți.

Trucks, nose, bushing - vocabular tehnic

Trucks-urile, piese înșurubate pe placă în zona roților și rulmenții de calitate Abec 1, permit aplecarea plăcii, pentru întoarcere.
''Nose'' și ''tail'' desemnează partea din față și partea din spate a skateboardului.
De ce placa trebuie să aibă aceste două elemente? Pentru că nu toată lumea plasează picioarele la fel pe placă. Vorbim de Goofy când piciorul drept este în față și de Regular când piciorul stâng este în față.

Conceperea produsului

„Învățarea unui sport trebuie să fie amuzantă. Din acest motiv, acesta skateboard este prevăzut cu rulmenți care asigură o alunecare bună. Produsul a fost testat în școli de skateboarding, în Dardogne. ”

Cum începeți să învățați? Iată câteva sfaturi:

Învățarea acestui sport presupune utilizarea unui echipament adecvat: cască, cotiere, genunchiere, protecții încheieturi. Precum la judo, mai întâi trebuie să învățați să cădeți. Al doilea sfat este să vă alegeți bine locul în care o să învățați: o suprafață netedă.

Cum învață copilul să meargă pe skateboard?

Câteva sugestii:
- Copilul poate să învețe începând să se împingă, cu un picior pe skateboard și unul pe sol.
- Altă opțiune este aceea de a îl însoți: copilul se așează pe placă și dumneavoastră îl împingeți ușor, ținându-l. Copilul va putea să se familiarizeze cu echilibrul și virajele.

Greutate

2,196 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Placă
100% Lemn
Recomandări de stocare Skateboardul este din lemn: pentru o mai bună rezistență în timp, vă sfătuim să îl depozitați într-un loc uscat și răcoros. A se evita contactul cu apa.
Restricții de utilizare: Nerecomandat pentru trick-uri, greutate max. utilizator: 50 kg.

Angajamentele noastre

Aprobat de Această placă a fost concepută de către echipa noastră pasionată de skateboarding. Conceperea acestui model a fost realizată în colaborare cu numeroase școli de skateboarding, printre care All Board Family din Dordogne, Franța.
Testare produs Toate plăcile noastre sunt testate în laborator. Prin aceste teste se validează respectarea normelor europene relative la utilizarea plăcilor de skate, dar şi rezistenţa la uzură. Aceste teste în laborator sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare. Rezultatul? Un produs testat şi aprobat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri