Toate Skateboard-urile (77 Produse)

Cum să alegi
Tipuri de skateboard: Cum alegi produsul potrivit?
Reduceri
SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"
39999 RON -25%
29999 RON
*De la 28.04.2023 până la 01.01.2026
OXELO

SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"

(25)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Skateboard Complet CP500 FURY Mărimea 8,25"
49999 RON -20%
39999 RON
*De la 28.04.2023 până la 01.01.2026
OXELO

Skateboard Complet CP500 FURY Mărimea 8,25"

(16)
Livrare estimată: 2 zile
4.5/5 Pe baza a 756 Opinii exprimate online și în magazine

CRITERII PENTRU ALEGEREA UNUI SKATEBOARD


Vrei să încerci un sport nou unde adrenalina și libertatea de mișcare sunt elemente cheie? Află tot ce trebuie să știi despre alegerea unui skateboard de la Decathlon și alătură-te comunității din orașul tău. Fie că ești începător, fie că ai deja experiență pe placa de skateboard, aici găsești o colecție variată cu modele adaptate fiecărui nivel de practică. Alege placa de skateboard cu un design care te reprezintă, adaugă protecții și căști pentru skateboarding și distracția poate să înceapă.

Ți-am pregătit un ghid cu toate criteriile necesare pentru alegerea unei plăci de skateboard care să îți ofere cea mai frumoasă experiență de la prima încercare. Iată ce trebuie să știi:

 • - Lățimea plăcii de skateboard trebuie aleasă în funcție de experiența ta. Dacă ești începător trebuie să alegi un skateboard mai lat pentru a te obișnui cu dinamica acestui sport. În timp ce pentru utilizatorii experimentați se recomandă un skateboard mai îngust, ideal pentru sărituri și salturi.
 • - Lungimea plăcii de skateboard trebuie aleasă atât în funcție de înălțimea ta, cât și de experiența pe care o ai în acest sport.
 • - Diametrul și duritatea roților unui skateboard sunt stabilite în funcție de greutatea maximă suportată de placă, alunecare și nivelul de manevrabilitate. Cu cât greutatea utilizatorului crește, cu atât mai mult roțile plăcii de skateboard trebuie să fie mai moi.
 • - Înălțimea celor două axe pe care sunt fixate roțile este influențată de construcția roților și, la rândul ei, influențează nivelul de manevrabilitate al plăcii de skateboard.
 • - Distanța dintre cele două axe poate fi fixă sau reglabilă. Acesta trebuie ajustată în funcție de experiență și stilul practicat.

Alege un skateboard de la Decathlon care să îți ofere eficiență și siguranță în fiecare moment. Exersează noi mișcări și adaptează constant echipamentul tău pentru a descoperi tot ce are acest sport de oferit.


MODELE DE PLĂCI DE SKATEBOARD PENTRU DIVERSE STILURI


Ce stil de skateboarding practici? Preferi plimbările relaxante sau ești expert în salturi în skate park? Indiferent de stilul practicat, la Decathlon găsești placa de skateboard potrivită pentru tine. Descoperă care sunt detaliile la care trebuie să fii atent pentru o alegere potrivită care să îți ofere cea mai frumoasă experiență pe skateboard.

 • - Placa de skateboard shortboard, un model dedicat săriturilor și trucurilor;
 • - Skateboard cruiser, o placă cu vârfurile îndoite în sus, recomandată pentru navigarea ușoară pe străzi;
 • - Plăci de skateboard old school, un model ce se deosebește printr-un “nas” plat și un design asimetric, recomandat pentru skateboarding pe rampe;
 • - Placa de skateboard longboard, cea mai bună alegere dacă vrei un skateboard doar pentru deplasări prin oraș, fără salturi și trucuri.
 • Fiecare model de skateboard are detalii specifice ce îl recomandă pentru un stil anume. Alege placa de skateboard de la Decathlon care se potrivește cel mai bine nivelului tău de experiență și stilului pe care îl practici.

  Oferă bucuria de a face sport