Suprapantalon impermeabil alpinism gri bărbaţi

59999 LEI

Produs impermeabil şi rezistent, conceput pentru a asigura protecţie optimă în timpul practicării de alpinism iarna.

Fermoar dublu cu deschidere totală ce permite purtarea cu colţari sau schi ! Talia ergonomică cu genunchi preformaţi asigură libertatea optimă de mişcare.

Culoare: Gri antracit
Mărime: Ghid de mărimi
+ 599 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Clin. Genunchi preformaţi. Talie reglabilă.

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă de 30 000mm presiune de apă înainte de spălare.

Rezistenţă

Greutatea materialului = 147g/m².Întărituri la bază.

Respirabilitate

Membrană respirantă (9<RET<12). Asigură ventilare datorită fermoarului dublu.

Utilizare

Fermoar dublu cu deschidere totală ce permite purtarea cu colţari sau schi.

Hidrofobie

Material hidrofob.

Compatibilitate

Buzunare accesibile chiar și când purtați hamul.

Utilizare ușoară

Şnur elastic şi reglabil. 2 buzunare cu fermoar.Reglare-strângere la bază.

Informații tehnice

Accesorii

Talie elastică şi reglare de amblele părţi. Talia plată este compatibiliă cu hamul. Genunchi preformaţi, întărituri la bază pentru protecţie în timpul purtării colţarilor.Şnur de prindere elastic, reglare la bază şi 2 buzunare cu fermoar.Şliţ cu fermoar.Fermoarul dublu integrat se deschide complet, ceea ce permite purtarea colţarilor sau a schiurilor. Dispune de şliţ cu fermoar.

Mărime

Croială dreaptă. Măsuri mărimea 44 :
Circumferință bazin: 111cm
Lungime tur: 84 cm.

Impermeabilitate produs

Suprapantalonul a fost validat în urma unui test sub duş (100 litri de apă/m²/oră timp de 3 ore).Acest test reproduce condiţiile unei furtuni puternice la munte.

Impermeabilitate material

Rezistenţa materialului este măsurată la o presiune a apei exprimată în mm pe coloană de apă (test în conformitate cu norma ISO 811). Cu cât presiunea e mai mare, cu atât materialul e mai impermeabil. Astfel, un material cu o impermeabilitate de 2000mm rezistă la presiunea exercitată de 2000mm de apă (ceea ce corespunde unei ploi de 2 ore).
Cu o impermeabilitate de peste 30 000mm, jacheta Alpinism Light asigură un nivel foarte ridicat de impermeabilitate.

Respirabilitate material

Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară indicele RET (test conform cu norma ISO 11092).Cu cât indicele e mai mic, materialul evacuează vaporii de apă generaţi de corp, fiind astfel mai respirant.
Considerăm că pentru un : - RET < 9 = materialul este foarte respirant
- 9- RET > 12 = materialul este puţin sau deloc respirant. RET între 9

Respirabilitate produs

Pe lângă respirabilitatea materialului principal, pantalonul dispune de 2 fermoare laterale pentru crearea unui flux de aer și reglarea temperaturii.

Fermoarul dublu

Fermoar dublu, de nouă generaţie, ce asigură aceeaşi impermeabilitate ca fermoarul din silicon clasic (asemănător cu cel de la buzunare). Suprapantalon flexibil ce asigură compresibilitate optimă. Mai mult, acest fermoar este mai uşor de folosit ceea ce contribuie la prelungirea duratei de viaţă a produdului.Fermoar dublu, ce dispune de cursor şi deschidere integrală. Permite îmbrăcarea/dezbrăcarea pantalonilor cu schi sau colţari.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă Buzunar 100% Poliester Material intercalat 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

Aprobat de

Alpiniștii echipei SIMOND, în timpul numeroaselor parcursuri efectuate la munte. Mai ales pe jgheaburi (ex : Goulotte Rébuffat / Tunrul Rotund /Masivul Mont Blanc).

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Suprapantalon impermeabil alpinism gri bărbaţi
Suprapantalon impermeabil alpinism gri bărbaţi
Suprapantalon impermeabil alpinism gri bărbaţi

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
36,17 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii