Pantaloni, suprapantaloni, colanți bărbați (113 Produse)

Ai un spirit de explorator și îți place să descoperi toate misterele naturii? Dacă excursiile în aer liber sunt activitatea ta preferată, atunci ai nevoie de pantaloni de drumeție pentru bărbați din colecția Decathlon! Fii pregătit în orice sezon și explorează fără griji atunci când porți pantaloni de drumeție impermeabili. Confortabili și lejeri la fiecare pas, pantalonii outdoor pentru bărbați sunt realizați din materiale tehnice ce permit respirabilitatea pielii și protecție termică. Astfel, te bucuri și mai mult de fiecare moment petrecut în natură când porți pantalonii de drumeție de la Decathlon. Fii mereu pregătit să descoperi locuri noi și să deslușești tainele naturii!

Reduceri
Pantalon Trekking călătorie TRAVEL100 Warm Gri Bărbați
17999 RON -33%
11999 RON
*De la ‪21.09.2023‬, în limita stocului disponibil
FORCLAZ

Pantalon Trekking călătorie TRAVEL100 Warm Gri Bărbați

(161)
Livrare estimată: 2 zile
Curea Drumeție la munte Negru
1999 RON
QUECHUA

Curea Drumeție la munte Negru

(205)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Pantaloni Drumetii KILPI Tide, Negru, Barbati
57500 RON - 22500 RON
35000 RON
* De la 02.06.2023, în limita stocului disponibil
KILPI

Pantaloni Drumetii KILPI Tide, Negru, Barbati

Suprapantalon impermeabil alpinism gri bărbaţi
59999 RON -24%
45499 RON
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
SIMOND

Suprapantalon impermeabil alpinism gri bărbaţi

(15)
Livrare estimată: 2 zile
4.5/5 Pe baza a 13026 Opinii exprimate online și în magazine

TIPURI DE PANTALONI DE DRUMEȚIE DISPONIBILI ÎN COLECȚIA DECATHLON


Îți regăsești liniștea în natură? Fiecare drumeție este momentul tău preferat, când îmbini adrenalina cu clipele de relaxare, departe de zgomotul orașului. Ca să te bucuri pe deplin de fiecare moment, Decathlon îți aduce mai aproape pantaloni outdoor pentru bărbați, speciali concepuți să reziste oricărei activități din natură. În funcție de tipul de drumeție, cât și de anotimpul preferat, pe această pagină găsești:

 • - Pantaloni de drumeție la munte, dintr-un material ușor și extensibil pentru un plus de confort;
 • - Pantaloni de drumeție impermeabili și călduroși pentru zona montană, rezistenți la umezeală accentuată și temperaturi scăzute;
 • - Pantaloni outdoor de bărbați pentru escaladă, extensibil și ușori, ideali pentru cățărări pe munte;
 • - Pantaloni de trekking modulabili, un design 2 în 1, ce face ușor trecerea de la pantaloni lungi la pantaloni scurți pentru trekking;
 • - Pantaloni de alpinism pentru cei pasionați de drumeții pe ghețari sau sporturi de iarnă.
Unde ai planificat următoarea drumeție? Indiferent de zonă și de sezon, la Decathlon găsești mereu ceea ce ai nevoie pentru activitatea ta preferată. De la pantaloni de drumeție și trekking, până la pantaloni de zăpadă pentru bărbați, toate modelele sunt disponibile într-o colecție Decathlon dedicată pasionaților de aventură și explorare a naturii.


CE ÎNSEAMNĂ PANTALON DE DRUMEȚIE MODULABIL?


Îți dorești o pereche de pantaloni de drumeție la fel de schimbători ca și vremea de la munte? Pantalonii de drumeție modulabili pentru bărbați din colecția Decathlon se adaptează ușor la temperatura exterioară, fără să întrerupi drumeția. Pantalonii modulabili sunt alegerea multor pasionați de drumeție. Cu ajutorul fermoarului deasupra genunchiului, poți face rapid trecerea de la pantaloni lungi de drumeție la pantaloni scurți. Pantalonii lungi îți asigură protecție eficientă împotriva vântului sau a ploii, în timp ce pantalonii scurți îți oferă o respirabilitate la nivelul pielii mai bună și mai multă libertate de mișcare. Adaptează pantalonii modulabili în funcție de sezon și ai tot ce îți trebuie într-o singură pereche de pantaloni outdoor pentru bărbați. Mai mult, acest tip de pantaloni de drumeție sunt o alegere accesibilă și pentru cei care merg rar în drumeție la munte. Versatilitatea pantalonilor modulabili este principalul avantaj. Astfel, alegi un echipament de care te poți bucura mai multe sezoane. Ți-ai ales modelul preferat din colecția Decathlon? Descoperă chiar aici pantalonii de drumeție pentru bărbați și pornește într-o nouă aventură!


CELE MAI IMPORTANTE CARACTERISTICI ALE PANTALONILOR OUTDOOR PENTRU BĂRBAȚI


Activitățile în natură, cum sunt drumețiile, au nevoie de un echipament eficient în orice situație. De la soarele puternic, până la ploaia neașteptată, pantalonii tăi de drumeție trebuie să facă față oricărei provocări. Astfel, ți-am pregătit o listă cu cele mai importante caracteristici pentru pantalonii outdoor pentru a verifica eficiența pantalonilor din echipamentul tău. Iar dacă ai nevoie de pantaloni de drumeție pentru bărbați care să fie adaptați nevoilor tale specifice, alege modelul care ți se potrivește din colecția diversificată Decathlon.

 • - Material impermeabil pentru protecție împotriva ploii;
 • - Respirabilitatea eficientă a pielii;
 • - Ventilare rapidă a transpirației și uscare imediată datorită materialului sintetic;
 • - Libertate de mișcare și lejeritate;
 • - Rezistență la frecare;
 • - Adaptare la conformația corpului tău, prin talie cu șnur, curea sau cu ajustare prin benzi cu arici.
 • Pantalonii tăi de trekking trec testul eficienței? Transformă fiecare drumeție la munte în momentul tău de relaxare și alege confortul unui echipament care ține pasul cu tine. Completează echipamentul tău cu pantalonii de drumeție pentru bărbați din colecția Decathlon!

  Oferă bucuria de a face sport