OLAIAN

Stick protecție solară FPS50+

4499 RON
Ref. : 8585115

Produs conceput pentru a asigura protecție împotriva soarelui în timpul practicării de surf. Foarte rezistent la apa de mare.

Produs dezvoltat și testat de numeroși practicanți în laboratoare independente.Asigură protecție eficientă și durabilă în timpul sesiunilor de surf.

Culoare: ALB

IP 50

Ridicare gratuită din magazin

+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protecție solară

  IP50+ față și buze. Protecție ridicată UVA și UVB.Se aplică o dată la 2 ore.

  Rezistența la apă

  Rezistent la apă. Testat în funcție de norma în vigoare.

  Natural

  100% ingrediente și filtre anti-UV de origine naturală.

  Imagini

  Stick protecție solară FPS50+

  Informații tehnice

  Respectarea legii Hawaii


  Conducerea statului Hawaii a decis să interzică utilizarea anumitor substanțe chimice pentru fabricarea produselor de protecție împotriva soarelui, prin introducerea legii Hawaii, intrată în vigoare la 1 ianuarie 2021.
  Această lege listează substanțele chimice ce se regăsesc adesea în cremele solare și sunt susceptibile de afectarea sau chiar distrugerea coralilor.Acest produs respectă legea Hawaii și a fost validat de către o echipă de toxicologi.

  Compoziție

  Ingrediente: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, TITANIUM DIOXIDE [NANO] , COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, JOJOBA ESTERS, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, TOCOPHEROL

  greutate: Filtre fără nano-particule. Ceară de albine. Greutate: 9,5 g

  Care este diferența dintre un filtru UV chimic și un filtru UV mineral?

  Stick-ul solar garantează o protecție optimă datorită dioxidului de titan, un filtru UV mineral, aici.
  Precum un filtru UV chimic care absoarbe razele în locul pielii, filtrul mineral reflectă razele UV precum o barieră, deci este eficient încă de la aplicare.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.009 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Ingrediente: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, TITANIUM DIOXIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, JOJOBA ESTERS, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, TOCOPHEROL.

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Nu lăsa stick-ul expus la temperaturi ridicate (ex. într-un autovehicul, vara, la soare).

  TESTE

  Pentru a ne asigura că acest produs nu are niciun impact asupra diversității marine, echipele Decathlon au realizat mai multe teste asupra nivelului de biodegrabilitate și a toxicității asupra coralilor. După diferite teste realizate în laboratoare independente, s-a atestat că acest stick solar mineral nu este toxic pentru corali, că respectă legea Hawaii și că produsul este ușor degradabil (biodegradabil la 64% după 28 zile de test).

  Aprobat de


  Testat în funcție de normele cosmetice în vigoare, de către un laborator independent.Testat de către peste 60 de practicanți de surf.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri