DECATHLON

Kit protec╚Ťie solar─â: crem─â FPS 50+, balsam de buze FPS 50+ / lapte reparator

6499 RON
Ref. : 8804976

Produs conceput pentru a proteja fa┼úa ┼či buzele de soare (FPS 50+) ┼či a hidrata pielea dup─â expunerea la soare.

Crem─â protec╚Ťie solar─â 50 ml, balsam de buze 4g ╚Öi lapte reparator dup─â plaj─â 50 ml. Rezistente la transpira╚Ťie, te protejeaz─â ├«n timpul practic─ârii sporturilor pe z─âpad─â. Format de familie.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 64 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Protec╚Ťie solar─â

Crem─â solar─â ┼či balsam buze FPS 50+ . Protec┼úie foarte mare ├«mpotriva UVA/UVB.

Hidratare

Formul─â hidratant─â pentru cele 3 produse. Produse testate dermatologic.

Rezistenţă la transpiraţie

Crema și balsamul de buze sunt rezistente la soare.

Transportare ușoară

Set pentru c─âl─âtorii, cu produse cu format sub 100ml.

Informa╚Ťii tehnice

Origine

Fabricat în Franţa.

Teste de eco-toxicitate, realizate într-un laborator independent

Formulele au trecut testele de ecotoxicitate realizate asupra algelor ╚Öi coralilor, ├«n conformitate cu norma ISO 10253/ ISO 8692. Teste realizate de c─âtre un laborator independent. Rezultatul acestor teste este c─â formulele noastre, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare, nu au niciun impact negativ asupra faunei ╚Öi florei marine.

Respectarea legii hawaiiene

Pentru a proteja ecosistemul subacvatic, statul Hawaii a decis s─â interzic─â utilizarea anumitor substan╚Ťe chimice ├«n produsele de protec╚Ťie solar─â, prin adoptarea legii hawaiiene care a intrat ├«n vigoare la 1 ianuarie 2021. Aceast─â lege enumer─â substan╚Ťele chimice, cum ar fi oxibenzona ╚Öi octinoxatul, care se g─âsesc adesea ├«n produsele de protec╚Ťie solar─â ╚Öi care sunt susceptibile de a sl─âbi sau chiar distruge coralii. Formulele noastre respect─â aceast─â lege.

Descriere produs: crem─â cu protec╚Ťie solar─â

Indice de Protec╚Ťie 50+: Protec┼úie foarte mare UVA/UVB.Hidratant. Textura nu este lipicioas─â. Foarte rezistent la ap─â. Rezistent la transpira┼úie. Produs testat dermatologic.

Descriere produs: Balsam buze cu protec╚Ťie solar─â.

Balsam buze integrat în capac. Indice 50+. Protecţie foarte mare UVA/UVB.Hidratant. Foarte rezistent la apă și la soare.

Descriere produs: GEL DUP─é EXPUNEREA LA SOARE

Hidratant. Efect de prospeţime. Înmoaie și calmează pielea.

Angajament ├«n privin╚Ťa calit─â╚Ťii (1/2)

Decathlon va plus loin que la r├ęglementation cosm├ętique internationale et ├á interdit plus de Decathlon merge mai departe dec├ót reglement─ârile cosmetice interna╚Ťionale ╚Öi a interzis peste 1000 de substan╚Ťe controversate pe care nu vrem s─â le g─âsim ├«n produsele noastre, chiar dac─â acestea sunt permise pe pia╚Ť─â. De exemplu, perturbatorii endocrini recunoscu╚Ťi ╚Öi unii conservan╚Ťi.

Angajament ├«n privin╚Ťa calit─â╚Ťii (2/2)

├Än ceea ce prive╚Öte filtrele UV, suntem foarte exigen╚Ťi ╚Öi permitem ├«n produsele noastre doar o mic─â list─â de filtre UV care au fost aprobate de toxicologul nostru, deoarece s-a dovedit a fi cel mai pu╚Ťin d─âun─âtoare pentru s─ân─âtatea noastr─â sau pentru mediu.

MOD DE UTILIZARE

Aplic─â crema cu protec╚Ťie solar─â cu 20 de minute ├«nainte de expunerea la soare.A se aplica o cantitate generoas─â ┼či a se ├«ntinde bine ├«nainte de expunerea la soare. A se aplica un nou strat de crem─â cel pu┼úin o dat─â la 2 ore. Evita┼úi expunerea la soare ├«n orele cu soare puternic. Expunerea prelungit─â la soare este periculoas─â, mai ales pentru copii.Nou-n─âscu┼úii ┼či copiii mici nu trebuie s─â fie expu┼či la soare ┼či la c─âldur─â. Nu se recomand─â pentru copiii sub 3 ani. A se evita contactul cu hainele

Garan╚Ťie

2 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Restric╚Ťii de utilizare

Nu se recomand─â pentru copiii sub 3 ani.

TESTE

Produs testat de un laborator independent, conform normelor în vigoare.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A nu se sp─âla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri