OXELO

Skateboard Complet CP500 FURY Mărimea 8,25"

39999 RON
49999 RON -20%
*De la 28.04.2023 până la 01.01.2026
Ref. : 8644584

Produs conceput pentru skateboarding street și rampă. Skateboard integral din arțar, ideal pentru a progresa.

Placă 100% arțar canadian, pentru alunecare optimă și rezistență. Nose și tail late și ridicate moderat.Concavitate medie. Ideal pentru street și viraje. Truckuri Fury, roți 52 mm 101A.

Culoare: Verde opal

8,25
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Calitatea ricoșeului

  Placă din 7 straturi de lemn, 100% arţar canadian. Lipici Henkel.

  Precizie

  Concavitate medie și polivalență bună (street și rampă).

  Calitatea alunecării

  Rulmenți ABEC7 și roți 101A, ideale pentru skatepark.

  Ușor de manipulat

  Placă prevăzută cu trucks Fury Evo 2 (cauciuc moale 88a). Roți PU SHR 52 mm.

  Polivalență

  Mărimea de 8.25 inch asigură manevrabilitate și stabilitate.

  Durabilitate

  Presarea la rece și lipiciul oferă o rezistență bună.

  Informații tehnice

  Placă skateboard: CP500

  Dimensiuni: 8,25" x 31,9"
  Concavitate medie, Nose (față) și tail (spate) late și înclinate, pentru trick-uri. Placa din 100% arțar canadian este foarte rezistentă.Lemnul de arțar canadian este cel mai adaptat pentru a realiza skateboard-uri: este dur, dens și ușor.Lemnul acestei plăci este normat FSC (Forest Stewardship Council).

  Roţi şi rulmenţi

  Compoziţia roţilor: 100% poliuretan Super Hi-Rebound. Ideale pentru street și skatepark (beton) și pentru a realiza slide-uri. Rezistență bună (Flatspots).
  Dimensiuni: 52 mm.Duritate: 101A.Rulmenţi ABEC7

  Truckuri (sistemul de fixare al roţilor)

  Placa CP500 are truck-uri produse de marca americană FURY. Fury EVO 2 au bază turnată din aluminiu, bushing-uri din Polyuretan, duritate 88A.
  Aceste truckuri asigură un control bun asupra plăcii, chiar și la viteză mare și alunecare optimă.Truckul este piesa pe care utilizatorul îl va păstra cel mai mult, de aceea este important să investiți în truckuri de calitate încă de la început.

  Placă cu impact redus asupra mediului

  Lemnul acestei plăci este normat FSC (Forest Stewardship Council). Certificare care asigură că pădurile din care provine lemnul sunt gestionate astfel încât să conserve diversitatea biologică și să aducă beneficii populației și lucrătorilor locali, asigurând totodată viabilitatea economică.
  Mai mult, folosim lipici de calitate înaltă pe bază de apă, care poluează mai puțin decât rășinile epoxidice.

  Cum sunt testate produsele noastre?

  Plăcile noastre sunt testate în laborator.Prin aceste teste se validează respectarea normelor europene relative la utilizarea plăcilor de skate, dar şi rezistenţa la uzură. Aceste teste în laborator sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare. Pentru acestea ne bazăm pe comunitatea de ambasadori pasionați de skateboarding, care lucrează la Decathlon, în întreaga lume.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Placă de surf 100% Lemn Trucks 80% Aluminiu, 20% Oțel Roți skateboard 100% Poliuretan Rulment 100% Oțel Șurub 100% Oțel

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi curat, ferit de lumină. A nu se folosi în contact cu apa și a nu se depozita într-un loc umed.

  TESTE

  Plăcile noastre sunt testate în laborator.Prin aceste teste se validează respectarea normelor europene relative la utilizarea plăcilor de skate, dar şi rezistenţa la uzură. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren, cu utilizatori obișnuiți, măsurători sau teste ce privesc percepția echipei de testare asupra produsului. Pentru acestea ne bazăm pe comunitatea de ambasadori pasionați de skateboarding, care lucrează la Decathlon, în întreaga lume.

  Aprobat de

  Concepută și validată de către comunitatea de ambasadori și parteneri tehnici. Aceștia sunt pasionați de skateboarding din întrega lume, care lucrează la Decathlon.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri