OXELO

SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"

29999 RON
39999 RON -25%
*De la 28.04.2023 până la 01.01.2026
Ref. : 8644583

Produs conceput pentru skateboarding street și în rampă. Skateboard integral din arțar, ideal pentru a progresa.

Skateboard complet CP100, 100% din arțar canadian FSC (rigiditate și pop). Această placă este ideală pentru utilizare street și în rampă (nivel începător).

Culoare: Verde Lămâie

8"

Ridicare gratuită din magazin

+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Calitatea ricoșeului

  Placă din 7 straturi de lemn, 100% arţar canadian. Lipici Henkel.

  Precizie

  Platformă 8" x 31,6". Concavitate medie, pentru manevrabilitate bună.

  Calitatea alunecării

  Skate adaptat pentru skateboarding pe mai multe suprafețe.

  Ușor de manipulat

  Truck aluminiu, cauciuc dur 92A. Roată PU High Rebound 52 mm, 99A.

  Informații tehnice

  Placa skateboard COMPLETE 100

  Dimensiuni: 8 x 31,6 inci, concavitate medie, Nose (față) și tail (spate) late și înclinate, pentru trickuri.Placa din 100% arțar canadian este foarte rezistentă.Lemnul de arțar canadian este cel mai adaptat pentru a realiza un skateboard: dur, dens, ușor.

  Roţi şi rulmenţi

  Roți 100% poliuretan, 52 mm duritate 99A. Aceste roți sunt ideale cu o utilizare a produsului în skatepark sau în stradă. Acestea sunt suficient de dure pentru a realiza powerslide-uri și destul de moi pentru a nu resimți vibrațiile provocate de asperitățile terenului.Skateboardul CP100 este prevăzut cu rulmenți ABEC7. Rulmenții merg mai bine după câteva ture cu skateboardul. Această placă este ideală pentru copiii de peste 12 ani, de nivel începător.

  Truckuri (sistemul de fixare al roţilor)

  Truckuri din aluminiu. Elemente din poliuretan (duritate 88A). Aceste truckuri sunt perfect adaptate pentru a realiza grind-uri. Dacă faceți multe grind-uri, vă recomandăm truck-urile FURY EVO 2. Acestea sunt montate pe skateboard-ul COMPLETE500 și sunt adaptate unei practicări intensive.

  Placă cu impact redus asupra mediului

  Lemnul este certificat FSC (Forest Stewardship Council). Certificare care asigură că pădurile din care provine lemnul sunt gestionate astfel încât să conserve diversitatea biologică și să aducă beneficii vieții populației și lucrătorilor locali, asigurând totodată viabilitatea economică.
  Mai mult, folosim lipici de calitate înaltă pe bază de apă, care poluează mai puțin decât rășinile epoxidice.

  Greutate

  2,3 kg.

  Cum sunt testate produsele noastre ?

  Înainte de lansarea produselor pe piață, ne asigurăm că acestea sunt calitative și rezistente, testându-le în laborator și în condiții reale de utilizare. Ambasadorii noștri sportivi testează produsele în condiții reale de practică, pentru a se adapta practicii sportive pentru care au fost concepute. Această colaborare strânsă cu ambasadorii, în timpul dezvoltării produselor, reprezintă un garant al calității.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Placă de surf 100% Lemn Trucks 80% Aluminiu, 20% Oțel Roți skateboard 100% Poliuretan Rulment 100% Oțel Șurub 100% Oțel

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi curat, ferit de lumină. A nu se folosi în contact cu apa și a nu se depozita într-un loc umed.

  TESTE

  Plăcile noastre sunt testate în laborator.Prin aceste teste se validează respectarea normelor europene relative la utilizarea plăcilor de skate, dar şi rezistenţa la uzură. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren, cu utilizatori obișnuiți, măsurători sau teste ce privesc percepția echipei de testare asupra produsului. Pentru acestea ne bazăm pe comunitatea de ambasadori pasionați de skateboarding, care lucrează la Decathlon, în întreaga lume.

  Aprobat de

  Concepută și validată de către comunitatea de ambasadori și parteneri tehnici. Aceștia sunt pasionați de skateboarding din întrega lume, care lucrează la Decathlon.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri