Pantalon Regular Drumeție în natură NH500 Albastru Bărbați

10999 LEI
8732699

Produs conceput pentru drumeție în natură, la șes, în pădure sau pe litoral, practicare consecventă.

Pantalon disponibil pe mai multe lungimi, confortabil, ingenios (buzunar pentru telefon). Potrivit pentru drumeții, dar și pentru activitățile zilnice.

Culoare:

ALBASTRU ÎNCHIS

Mărime: Ghid de mărimi
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Material extensibil (3% elastan).

Buzunare

6 buzunare: 2 pe coapsă, cu fermoar, 2 buzunare adânci pentru mâini, 2 la spate.

Fineţe la atingere

Material principal din bumbac plăcut la atingere.

Adaptare la conformație

Material extensibil. Disponibil pe 3 lungimi (30, 32 și 34). Mărimi: 38-54.

Confort

Croială regular, talie lată cu 5 găici, șliț cu fermoar și închidere cu nasture.

Viteza de uscare

Materialul conține și 36% poliester pentru evacuarea transpirației.

Lejeritate

Greutate pantalon: 384 g pentru mărimea 44.

Informații tehnice

Sfaturi pentru alegerea corectă a mărimii

Îți recomandăm să alegi mărimea obișnuită. Poți consulta ghidul de mărimi disponibil pe site. 82,9 cm lungime crac, la mărimea 44. Acest pantalon este disponibil pe 3 lungimi (30, 32 și 34) și pe următoarele mărimi: 38 - 54. Există 27 de variante diferite pentru a găsi mărimea potrivită conformației. Croială regular, respectiv dreaptă. Designul de la bază, de pe dos, permite îndoirea pantalonului, în caz că îți este prea lung.

Demers de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor. Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil: conceperea eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Angajamentul nostru pentru consum de apă redus

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de vopsire. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Bumbac bio

Pentru a păstra rezistența, performanța și finețea la atingere a produselor noastre pentru drumeție la munte, am integrat în bumbacul virgin, 30% bumbac reciclat, provenit din pierderile industriale sau textilele aflate la sfârșit de viață. Această metodă reduce astfel impactul asupra noilor culturi de fibre de bumbac.

De ce am ales să utilizăm poliester reciclat?

Reciclând peturi de plastic sau materiale textile folosite pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol, păstrând în același timp performanțele materialului special conceput pentru drumeții.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 61% Bumbac, 36% Polietilenă tereftalată, 3% Elastan Căptuşeală 65% Polietilenă tereftalată, 35% Bumbac

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita pliat, într-un loc uscat.

TESTE

Echipa noastră de pasionați concepe produsele Quechua în sediul nostru aflat la poalele masivului Mont Blanc, în Franța. Le testăm pe teren, pe cât mai multe tipuri de teren, în diverse condiții meteo, pentru a ne asigura că sunt confortabile și rezistente. Pentru a testa produsele pe toate tipurile de vreme, am mers în pădurea Fontainebleau, în Bretania. În cadrul acestor sesiuni de test, îi cunoaștem pe utilizatorii produselor noastre și anticipăm viitoarele lor nevoi!

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon Regular Drumeție în natură NH500 Albastru Bărbați
Pantalon Regular Drumeție în natură NH500 Albastru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
15,13 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre