Produs vândut de partener Marketplace
MOVIT

Gantera Kettlebell, MOVIT®, 6kg, din fonta, negru/violet

7999 RON

Gantera Kettlebell, MOVIT®, 6kg, din fonta, negru/violet

Culoare: Negru / Violet

6 KG

Vândut și expediat de Gorilla Sports Romania S.R.L.

Beneficii:

Descriere

Kettlebell-ul  MOVIT® , STYLISH este prevazut cu un inveliș din plastic prietenos cu podeaua si un design solid și profesional cu umplutură compactată.

Partea de jos plată a kettlebell-ului de 6kg, asigură o poziție stabilă pe podea.

Greutate: 6 kg, marcaj de culoare: negru/violet, diametru minge: aproximativ 16 cm, inălțime totală: aproximativ 23,5 cm.

Grosimea manerului: aproximativ 3,3 cm, lățimea interioară a manerului aproximativ 13,5 cm.

Kettlebell-ul a reapărut ca un instrument de exerciții popular printre sportivii de forță in ultimii ani, in special artiștii marțiali, forțele militare de elită și forțele speciale și forțele de ordine și cei din industria de securitate privată.
Scopul principal al antrenamentului cu kettlebell este de a construi puterea funcțională și stabilitatea și de a intări sistemul cardiovascular, precum și tendoanele și ligamentele. Exercițiile au un efect deosebit de pozitiv asupra forței in centrul corpului in zona inferioară a spatelui și a șoldurilor, precum și asupra coordonării in general.
 Din aceste motive, kettlebell-urile sunt deosebit de populare in randul artiștilor marțiali care se bazează foarte mult pe puterea funcțională  și rezistența musculară.

Informații tehnice

  • Zona corpului Tot corpul
  • GREUTATE (în kg) 6 kg
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

Zona corpului

Tot corpul

GREUTATE (în kg)

6 kg

STARE PRODUS

Produs nou