Produs vândut de partener Marketplace
MOVIT

Kettlebell profesional, MOVIT®, 12 kg, fonta, verde inchis

19999 RON

Kettlebell profesional, MOVIT®, 12 kg, fonta, verde inchis

Culoare: VERDE ÎNCHIS / Negru

10 KG

Vândut și expediat de Gorilla Sports Romania S.R.L.

Beneficii:

Descriere

Cu kettlebell-urile profesionale MOVIT din fonta cu acoperire de neopren sunteti perfect echipat pentru antrenamentul individual in studio sau acasa.

Kettlebell-ul a reaparut ca un instrument de exercitii si a devenit popular printre sportivii de forta in ultimii ani, in special sprtivii artelor martiale, fortele militare de elita, fortele speciale si fortele de ordine dar si cei din industria de securitate privata. Scopul principal al antrenamentului cu kettlebell este de a intari sistemul cardiovascular, precum si tendoanele si ligamentele. Exercitiile au un efect deosebit de pozitiv asupra fortei in centrul corpului in zona inferioara a spatelui si a soldurilor, precum si asupra coordonarii in general. Din aceste motive, kettlebell-urile sunt deosebit de populare in randul sprtivilor artelor martiale care se bazeaza foarte mult pe putere musculara.

1x MOVIT® 6 kg kettlebell din fonta cu acoperire de neopren (diametru x 13,3 cm; inaltime x 21,4 cm; grosimea maxima a manerului x 3,3 cm; latimea maxima a manerului x 10,5 cm )

Informații tehnice

  • Zona corpului Tot corpul
  • GREUTATE (în kg) 10 kg
  • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

Zona corpului

Tot corpul

GREUTATE (în kg)

10 kg

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou