Produs vândut de partener Marketplace
MAXXUS

Aparat VibroMasaj Lifeplate 7.0

7.89990 RON

Interfața cu utilizatorul, care este deosebit de ușoară și intuitivă de utilizat, permite începătorilor să înceapă antrenamentul imediat.

Culoare: Bej / GRI DESCHIS

Fara marime

Vândut și expediat de Gorilla Sports Romania S.R.L.

Beneficii:

Descriere

Aparat VibroMasaj MAXXUS Lifeplate 7.0
Formarea corpului cu Aparatul VibroMasaj MAXXUS LIFEPLATE® 7.0
Placa de vibrații MAXXUS LifePlate 7.0 este un dispozitiv profesional. Zona de antrenament cu dimensiuni generoase este mai mult decât suficientă pentru toate exercițiile. Datorită sistemului de amortizare 4-DCF, LifePlate 7.0 generează vibrații foarte plăcute. Placa de vibrații, care este echipată cu un motor puternic de curent alternativ, este la fel de potrivită pentru persoanele înalte și grele ca și pentru sportivii profesioniști .
5 ani garanția producătorului * asigură securitate și convinge!
Repere ale plăcii de vibrații MAXXUS Lifeplate 7.0
Inovație și tehnologie combinate cu o utilizare simplă și intuitivă. Acesta este conceptul cabinei de vibrație MAXXUS LifePlate® 7.0 cockpit. Butoanele de selecție rapidă facilitează operarea. Selectați frecvența, timpul de antrenament și cursa plăcii în câteva secunde
opriți-vă și începeți antrenamentul. Frecvențele sunt setate la intervale de 5 Hz folosind butoanele de selecție rapidă.
Programele cu 4 intervale oferă varietate în formare. Acestea pot fi selectate prin simpla apăsare a unui buton. În setarea manuală aveți singur acces complet la parametrii de antrenament.
Preselecția timpului exactă
În plus față de cele trei butoane de selecție rapidă pentru timpul de antrenament, acesta poate fi setat la al doilea. Deci nimeni nu depinde de setările de timp fixe, dar se poate antrena individual.

Informații tehnice

  • LĂȚIME 88 cm
  • ÎNĂLȚIME (în cm) 0 cm
  • LUNGIME (în cm) 118 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

LĂȚIME

88 cm

ÎNĂLȚIME (în cm)

0 cm

LUNGIME (în cm)

118 cm

STARE PRODUS

Produs nou