Produs vândut de partener Marketplace
EASY CAMP

Cort de camping pentru 2 persoane - Equinox 200 - 280x245x110 cm

72000 RON

Acest cort dom compact, cu o dispunere inteligentă, este practic, ușor și rapid de montat. Pe scurt, Equinox 200 va fi cel mai bun prieten de călătorie!

Culoare: ALBASTRU

2 locuri
Disponibil

Vândut și expediat de Mijn Sporttoestel RO

Beneficii:

Descriere

Ai de gând să explorezi natura împreună cu partenerul tău de călătorie? Plănuiți să vă deplasați dintr-un camping în altul? Atunci Easy Camp Equinox 200 este alegerea ideală pentru dumneavoastră! Acest cort dom compact cu o dispunere inteligentă este practic, ușor și rapid de montat. Pe scurt, Equinox 200 va fi cel mai bun tovarăș de călătorie al dumneavoastră!

Equinox 200 are o cabină de dormit cu intrări pe ambele părți și pridvoare frontale pe ambele părți. Acest lucru înseamnă că puteți intra în cort din ambele părți și nimeni nu trebuie să se cațere peste celălalt dacă cineva trebuie să iasă noaptea. De asemenea, puteți deschide ambele intrări în același timp pentru o circulație minunată a aerului. În plus, cortul are două orificii de aerisire impermeabile la partea superioară a cabinei de dormit. Astfel, vă bucurați de aer proaspăt pe timp de noapte chiar și atunci când plouă.

Cabina de dormit are în esență o formă de dom, dar un stâlp de cort suplimentar în partea de sus o face mai largă în interior și vă oferă mai mult spațiu pentru a vă mișca. Cele două pridvoare din față sunt utile pentru a vă depozita bagajele sau alte obiecte pe care nu vă place să le lăsați afară. Pridvoarele din față au prelate detașabile. Acest lucru vă permite să alegeți să nu le folosiți și să faceți cortul împachetat și mai compact și mai ușor.

Avantajele cortului Easy Camp Equinox 200:

Easy Camp - Coloană de apă: rezistență la apă de 2000 mm.
Țesătura cortului este fabricată din poliester acoperit cu PU. Coloana de apă indică câți milimetri de apă pe centimetru pătrat pot sta pe pânză înainte ca aceasta să înceapă să se scurgă prin ea. O coloană de apă de 2000 mm înseamnă că cortul este impermeabil.

Easy Camp - Cadru flexibil
Stâlpii cortului sunt confecționați din fibră de sticlă și împreună formează un cadru flexibil. Acest lucru face ca cortul să fie robust și rezistent la vânt.

Easy Camp - Punct pentru lanternă: Punct de suspendare a lanternei.
Pe acoperișul cabinei de dormit se află un punct de prindere pentru o lanternă electrică.

Despre seria Xplore

Equinox 200 face parte din seria Easy Camp Xplore. Această serie include mai multe corturi care sunt potrivite în special pentru camperii începători. Accentul Xplore se pune pe accesibilitate combinată cu o calitate ridicată. Corturile Xplore au performanțe dovedite și sunt, de asemenea, durabile. Acestea sunt stabile, ușor de montat și ușor de întreținut. După utilizare, le puteți împacheta cu ușurință într-o dimensiune convenabilă.

Despre Easy Camp

Easy Camp face parte din compania daneză de familie Oase Outdoors. Această companie este cunoscută pentru soluțiile sale inovatoare pentru toate nevoile de camping și în aer liber. Pasiunea lor pentru viața în aer liber este cea mai mare sursă de inspirație. Easy Camp reprezintă designul simplu și practic, ceea ce se vede și în corturile lor. Cu modele funcționale, aspect modern și prețuri accesibile, Easy Camp nu oferă nimic mai puțin decât calitate.

Model: Equinox 200
Capacitate: 2 persoane
Greutate: 3,5 kg
Dimensiuni (LxLxA): 280 x 245 x 110 cm
Dimensiunile exterioare ale cortului: 280 x 245 x 110 cm
Dimensiuni compartiment de dormit: 140 x 225 x 100 cm
Spațiu la cap: 100 cm
Material pânză: 180T 100% poliester cu acoperire PU
Material interior cort: 100% poliester respirabil
Prelata de podea: 100% polietilenă
Stâlpii cortului: fibră de sticlă de 7,9 / 8,5 mm
Dimensiunea pachetului: 58x18 centimetri
Garanție: 2 ani

Comandați acum cortul Easy Camp Equinox 200!

Informații tehnice

  • Tip de montare Montare rapidă
  • NUMĂR DE PERSOANE 2 PERSOANE
  • LĂȚIME 245 cm
  • FRECVENȚĂ PRACTICARE CONSECVENTĂ
  • ÎNĂLȚIME (în cm) 110 cm
  • LUNGIME (în cm) 280 cm
  • GREUTATE (în kg) 4 kg
  • NIVEL DE PRACTICARE NIVEL ÎNCEPĂTOR
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Loading

Informații tehnice

Tip de montare

Montare rapidă

NUMĂR DE PERSOANE

2 PERSOANE

LĂȚIME

245 cm

FRECVENȚĂ

PRACTICARE CONSECVENTĂ

ÎNĂLȚIME (în cm)

110 cm

LUNGIME (în cm)

280 cm

GREUTATE (în kg)

4 kg

NIVEL DE PRACTICARE

NIVEL ÎNCEPĂTOR

STARE PRODUS

Produs nou