QUECHUA

Cort camping 2 SECONDS 2 Persoane

34999 RON
Ref. : 8755225

Se instalează ușor și asigură confort. Cortul 2 Seconds se montează mereu rapid și este prevăzut cu un sistem de ghidare pentru repliere.

Produs conceput pentru camping. Asigură instalare ușoară, în 2 minute. Cort conceput eco.

Culoare: Albastru petrol închis

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 349 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Montare/demontare

  Structură autoportantă. Montare 2 secunde. Sistem de pliere ghidată.

  Capacitate de locuire

  Cameră 120 X 210 cm. Înălţimea maximă utilă: 102 cm. Suprafață de 3,2 m².

  Transportare ușoară

  Dimensiune husă: Ø65x7 cm / 23,2 L. Greutate: 2,9 kg.

  Diminuare a căldurii

  Supratentă și zone de ventilare. Materialul nu are tehnologia Fresh.

  Obscuritate

  Materialul nu are tehnologia Black.

  Rezistență împotriva vântului

  Rezistență la vânt de 50 km/h (Forța 6): validat pe placă rotativă.

  Impermeabilitate

  Impermeabilitate (Schmerber): Supratentă > 2000 mm. Folie de sol > 2400 mm.

  Imagini

  Cort camping 2 SECONDS 2 Persoane
  Cort camping 2 SECONDS 2 Persoane
  Cort camping 2 SECONDS 2 Persoane
  Cort camping 2 SECONDS 2 Persoane
  Cort camping 2 SECONDS 2 Persoane
  Cort camping 2 SECONDS 2 Persoane
  Cort camping 2 SECONDS 2 Persoane
  Cort camping 2 SECONDS 2 Persoane

  Informații tehnice

  Reducerea consumului de apă

  Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar presupune și multă apă uzată, rezultată din băile de vopsea.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului. Am ales să folosim acest procedeu pe o parte a supratentei și a camerei.

  De ce păstrarea culorii brute ne ajută să reducem impactul asupra mediului?

  Metoda greige constă în a nu folosi vopsea pe material, păstrându-i culoarea originală.
  Vopsirea fiind unul dintre elementele care generează cel mai mare impact asupra mediului, noi am ales să folosim această metodă pe o parte a supratentei cortului.

  Montare și demontare cort

  Instalare rapidă. Cort cu structură autoportantă. După ce este montat, acesta se poate deplasa oriunde doriți, pentru o poziționare mai bună. Dacă nu bate vântul, nu este necesară și prinderea cortului în cuie. Cortul se strânge ușor, datorită sistemului de pliere ghidată.

  Compatibilitate saltele

  Este recomandat să folosiți saltea autogonflabilă sau trek, cu o lățime maximă de 60 cm.
  Nu recomandăm folosirea de saltele cu o grosime de peste 6 cm, deoarece spațiul de dormit se reduce foarte mult, afectând și rezistența la condens.

  Ventilare cort

  Pentru a permite aerului să circule și a să fie reînnoit între cameră și supratentă și pentru a reduce mai mult fenomenul de condens, cortul este prevăzut cu o zonă de ventilare în partea superioară, 2 ventilări laterale și o ușă interioară din mesh, în partea de sus.

  Impermeabilitate cort

  Toate corturile Quechua sunt validate în laborator.
  Pentru testare, poziționăm cortul sub un duș care eliberează 200 L de apă pe oră, timp de 3 ore. Supratentă din poliester cu strat protector de PU 2000 mm Schmerber, folie de sol din polietilenă de 120 g/m², toate cusăturile sunt etanșate prin benzi termolipite.

  Rezistența la vânt

  Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă. Cortul montat corect, bine asigurat, rezistă la o viteză a vântului de 50 km/h la sol (Forța 6).

  Conținut

  - 1 cameră preasamblată;
  - 1 supratentă impermeabilă;
  - 9 cuie;
  - 5 corzi de susținere;
  - 1 husă.

  Garanție cort

  Corturile au fost concepute pentru uz outdoor specific (4 săptămâni pe an) în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria „mobilier de grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată în timp optimă a cortului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați. GARANȚIE 3 ANI.

  Nu aruncăm, reparăm!

  Produsele noastre sunt special concepute pentru drumeţii la munte.Cu trecerea timpului acestea se degradează, unele părți se pot uza sau rupe.Pentru a facilita repararea, piesele de schimb pot fi înlocuite.Nu aruncă, reparăm!

  Conceperea produselorcunoștințele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

  De unde provin corturile noastre?

  Produs conceput în Mont Blanc, Franța. Asamblat și confecționat de furnizorii noștri din China, Vietnam și Bangladesh. Este o colaborare în care noi avem încredere. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

  Condițiile de muncă în atelierele de producție

  Garantăm respectarea regulilor de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

  Garanție

  3 ANI. REPARABILITATE: Toate corturile noastre pot fi reparate în atelierele magazinelor Decathlon.

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 75% Polietilenă tereftalată, 25% Polietilenă Băț 100% Fibră de sticlă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Depozitare: după utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.

  Restricții de utilizare

  Lățime spațiu de dormit: maximum 60 cm/ persoană.

  TESTE

  Laboratoarele partenere și propriile laboratoare contribuie la inovarea și dezvoltarea corturilor Quechua. Analizele și experimentele aprofundate ne-au permis să garantăm tehnicitatea acestora (rezistență la vânt, impermeabilitate, rezistență).

  Aprobat de

  Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în toate condițiile reale pe care le puteți întâlni în timpul nopților petrecute în camping.
  Echipele noastre, precum și un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare. Acest lucru ne permite să oferim corturi calitative.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri