Produs vândut de partener Marketplace
COLUMBIA

Jachetă de schi pentru copii Columbia Arctic Blast

34399 RON

Jachetă de schi pentru copii Columbia Arctic Blast

Culoare: ALBASTRU ÎNCHIS

S

Vândut și expediat de Sportano RO

Beneficii:

Descriere

Descrierea ofertei pentru produsul din magazinul online:

Jacheta de schi pentru copii Columbia Arctic Blast este alegerea perfectă pentru a-ți proteja micuța aventurieră în timpul iernii. Această jachetă de schi de înaltă calitate este fabricată din 100% nylon durabil, asigurând o rezistență și o durabilitate de excepție. Cu un design confortabil și un fit regulat, aceasta oferă o libertate de mișcare optimă și un confort sporit.

Jacheta de schi Columbia Arctic Blast este prevăzută cu un kaptur reglabil, oferind o protecție excelentă împotriva zăpezii și a vântului. De asemenea, beneficiază de tehnologia Thermarator™, care asigură o izolare termică superioară pentru a menține corpul copilului tău cald și confortabil în timpul activităților în aer liber în sezonul rece.

Cu o construcție impermeabilă, jacheta este perfectă pentru a proteja copilul tău de umezeală și ploaie. De asemenea, este prevăzută cu un design cu mai multe buzunare, atât interioare, cât și exterioare, pentru a păstra obiectele personale într-un mod organizat și sigur. Manșetele elastice și închiderea cu fermoar asigură un ajustament perfect și o siguranță totală.

Această jachetă de schi Columbia Arctic Blast este disponibilă într-o nuanță rafinată de albastru închis și în mărimea S. Indiferent dacă este utilizată pentru schi, snowboarding sau alte activități în aer liber în sezonul rece, jacheta Columbia Arctic Blast este un partener de încredere pentru micuța ta aventurieră.

Investește în siguranța și confortul copilului tău achiziționând acum jacheta de schi pentru copii Columbia Arctic Blast!

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

STARE PRODUS

Produs nou