WEDZE

Geacă schi P 500 Călduroasă și impermeabilă Imprimeu Leopard Copii

17999 RON
Ref. : 8757458

Produs conceput pentru schi.

Confortabilă la interior și plină de stil la exterior, această nouă geacă de schi va fi un articol ce nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă în acest sezon! Un imprimeu la modă, o căptușeală moale și călduroasă. Zăpada poate să vină!

Culoare: Indigo închis

 • 6 ani undefined
 • 8 ani undefined
 • 10 ani undefined
 • 12 ani undefined
 • 14 ani undefined
+ 179 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Vatelină 200g/m². Căptuşeală călduroasă din polar. Material protecție zăpadă, manșete.

  Impermeabilitate

  Bună:Strat protector (5000 mm). Cusături principale etanşe. Glugă

  Buzunare

  4 buzunare, dintre care 1 buzunar skipass şi1 buzunar interior.

  Hidrofobie

  Material exterior tratat hidrofob.

  Personalizare

  Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

  Utilizare ușoară

  Protecție para-zăpadă automată.

  Informații tehnice

  Vatelină pentru izolare termică

  Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică, pe bază de poliester, înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

  Strat protector

  Stratul protector este un material cu efect impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuază transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

  Cusături principale etanşe

  Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive, impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
  Cusăturile etanșe sunt cele din zonele cele mai expuse la zăpadă: Este vorba, adesea, despre cusăturile de la nivelul umerilor şi al glugii.

  Material protecție zăpadă

  Material de protecție zăpadă în talie. În cazul acestei geci, aceasta se închide automat atunci când copilul închide geaca. Nu permite pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.

  Buzunar skipass

  Skipass mereu la îndemănă! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, vă permite acces rapid la teleschi.

  Personalizare

  Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza jacheta se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Este un element util, pentru a găsi rapid jacheta la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

  Confort termic pe pârtie

  Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Material intercalat 82% Poliester, 18% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în condiții reale de practică.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri