KIPSTA

Minge Fotbal Replic─â Oficial─â Ligue 1 Uber Eats 2023 M─ârimea 5

9999 RON
12999 RON -23%
*De la 05.06.2024 până la 02.01.2026
Ref. : 8776390

Produs conceput pentru fotbal. Minge replic─â a mingii oficiale Ligue 1 Uber Eats sau Ligue 2 BKT. Minge hybride pentru fotbal, omologat─â FIFA BASIC.

Minge ideal─â pentru fotbal. Practica╚Ťi fotbalul a╚Öa cum v─â place!

Culoare: Alb

5

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 99 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate traiectorie

  Minge cu 32 de segmente și cusături invizibile.

  Confort la contactul cu mingea

  Sub ├«nveli┼č am inserat elemente din spum─â, pentru confort.

  Calitatea ricoșeului

  Mingea corespunde cerin╚Ťelor interna╚Ťionale, ├«n ceea ce prive╚Öte rico╚Öeul.

  Rezistenţă

  Cus─âturile sunt pe interior, a┼čadar mai pu┼úin predispuse la deteriorare.

  Men╚Ťinerea presiunii

  Rezisten╚Ťa presiunii este garantat─â de camera din cauciuc.

  Informa╚Ťii tehnice

  Kipsta, furnizorul mingii oficiale Ligue 1 Uber Eats și Ligue 2 BKT pentru anii 2022-2027

  În martie 2021, Consiliul de Administrare a LFP a numit Kipsta, marca de fotbal din Decathlon, noul furnizor oficial al LFP.
  Concepute ├«n Fran╚Ťa, mingile premium Kipsta sunt etichetate FIFA QUALITY PRO. Calitatea acestora este testat─â ├«n diferite etape pe parcursul fabric─ârii.
  Prin mingile oficiale de la Ligue 1 Uber Eats ╚Öi Ligue 2 BKT, Kipsta demonstreaz─â calit─â╚Ťile sale.

  Produs conceput ├«n Fran╚Ťa

  Minge conceput─â ├«n Fran╚Ťa, testat─â ├«n mod riguros ├«n laborator ╚Öi pe teren. Corespunde celor mai stricte ╚Öi exigente norme, trece printr-o serie de teste ├«n plus, special dezvoltate de Decathlon. Pe l├óng─â testele normative, prin Celula de Certificare Kipsta realiz─âm teste suplimentare, care ne ajut─â s─â concepem ╚Öi s─â compar─âm ├«n mod obiectiv produsele.

  Produs fabricat în ...

  Mingile sunt fabricate de c─âtre partenerii no╚Ötri industriali din Asia (Pakistan ╚Öi China pentru aceast─â minge). Pakistan este cunoscut─â drept capitala mondial─â a mingilor de fotbal. Cuno╚Ötin╚Ťe tehnice artizanale de calitate, cu o istorie de peste 50 de ani.

  Echipa de certificare Kipsta

  Echipa de certificare Kipsta este compus─â din ingineri ce conduc studii pe teren, califica╚Ťi ╚Öi recunoscu╚Ťi pentru: realizarea de protocoale ╚Öi teste specifice utiliz─ârii produselor. Recrut─âm persoane calificate, cu un nivel corespunz─âtor, pentru a testa ╚Öi evalua produsele. Analiz─âm obiectiv rezultatele, prin instrumente de statistic─â.
  Sunt testate urm─âtoarele caracteristici: rezisten╚Ť─â ├«n timp, umflare durabil─â ╚Öi tehnicitate.

  Kipstadium, ora╚Öul Tourcoing, Fran╚Ťa

  Mingile sunt concepute de o echip─â pasionat─â, ├«ntr-un laborator din Fran╚Ťa. Aceast─â echip─â este compus─â din ingineri de produs, ingineri de material ╚Öi ingineri de testare, ceea ce permite controlarea ├«ntregului proces de concepere, de la materiale la validare tehnic─â.

  Laboratorul de testare

  Mingile sunt testate la Decathlon de peste 15 ani, pentru a le valida ├«n etapa de concepere, industrializare ╚Öi post fabricare. ├Än 2018, ├«n sediul Kipstadium din Fran╚Ťa a fost creat un laborator dedicat ├«n totalitate testelor pentru mingi.
  Mai mult de 10 teste sunt realizate pe mingile fabricate. În primul rând au loc teste necesare pentru omologare FIFA, iar apoi altele în plus, create de ingineri în laborator.

  Decathlon concepe produse

  Decathlon concepe produse de 40 de ani. Crearea produselor este bazat─â pe dorin╚Ťa de a face sportul accesibil tuturor, totodat─â incluz├ónd o no╚Ťiune de universalitate ├«n designul acestora (v├órst─â, gen, na╚Ťionalitate).
  Linia estetic─â a brandului Kipsta este un echilibru ├«ntre convingerile noastre (produse simple, tehnice ╚Öi ingenioase) ╚Öi direc╚Ťia artistic─â sobr─â, universal─â ╚Öi modern─â.

  Proiectan╚Ťi, ingineri ╚Öi designeri

  ADN-ul acestei mingi (baza formal─â pe care suprapunem un grafism) ofer─â tehnicitate ╚Öi echilibru. Perceperea ├«n spa╚Ťiu ╚Öi efectele vizuale din timpul mi╚Öc─ârii sunt g├óndite astfel ├«nc├ót s─â nu creeze disconfort vizual juc─âtorilor.

  O minge cu istorie

  Produsul a fost conceput ├«n urma observ─ârii juc─âtorilor pe teren. Conceptul Hybride ├«nseamn─â c─â mingea are dou─â tipuri de cus─âturi: la ma╚Öin─â (confort), dar ╚Öi de m├ón─â (rezisten╚Ť─â). Camera mingii este ├«nf─â╚Öurat─â ├«n 2 km de fir, pentru a asigura umflare de durat─â ╚Öi o mai bun─â sfericitate.

  Prea ușoară? Prea grea? Greutate oficială.

  Între 410 și 450 g (mărimea 5). Corespunde normelor oficiale FIFA. Conform normei FIFA BASIC.

  M─ârime ╚Öi circumferin╚Ť─â

  Între 68,0 și 70,0 cm (mărimea 5). Corespunde normelor oficiale FIFA. Conform normei FIFA BASIC.

  O minge ÔÇ×rotund─âÔÇŁ?

  Testul de sfericitate: Varia╚Ťie de la media m─âsurat─â: maximum 1,8% (norma FIFA BASIC).
  M─âsur─âm sfericitatea mingii ├«n 4500 de puncte diferite ╚Öi constat─âm diferen╚Ťele. Pentru cele mai mari de 1,8% (Norma FIFA BASIC), sfericitatea trebuie ├«mbun─ât─â┼úit─â, pentru a garanta un rico┼čeu normal.

  Testul de pierdere a presiunii maxime: Minge fotbal

  Testul de pierdere a presiunii: Umflăm mingile la o presiune recomandată (0,8 bari). 72 ore mai târziu, mingea nu trebuie să piardă mai mult de 15% din presiunea sa, adică 0,1 bari (norma FIFA BASIC). La sfârșitul celor 72 ore, presiunea trebuie să fie la aproximativ 0,7 bari. Acest lucru înseamnă că este normal ca o minge să piardă din presiune după câteva zile.

  Testul de absorb╚Ťie a apei:

  Testul de absorb╚Ťie a apei: ├Än laborator, simul─âm condi╚Ťiile de joc pe timp de ploaie, l─âs├ónd mingea ├«n 2 cm de ap─â, pe un suport pivotant, aplic├óndu-i 250 compresii.La finalul testului, mingea nu ia mai mult de 10% din greutatea sa ini╚Ťial─â (norma FIFA BASIC).

  Ricoșeul

  Testul de rico╚Öeu: Mingea este aruncat─â de 10 ori pe o plac─â din o┼úel de la o ├«n─âl┼úime de 2 m. ├Äntre 125 ┼či 155 cm, cu o diferen┼ú─â de 10 cm maximum ├«ntre cel mai ├«nalt ┼či cel mai mic rico┼čeu al mingii.

  Testul de rezisten╚Ť─â:

  Cel mai exigent test este supunerea la lovituri constante. Rezist─â la 2500 lovituri pe un plan inclinat din beton, cu o vitez─â de 50 km/h, la o distan╚Ť─â de 2,5 m. Prin acest test se verific─â: - starea general─â a mingii:cus─âturile trebuie s─â reziste la acest test.
  - circumferin╚Ťa: nu trebuie s─â dep─â╚Öeasc─â 1,5 cm. - sfericitatea: nu trebuie s─â dep─â╚Öeasc─â 1,8%.
  - presiunea: mingea nu trebuie s─â piard─â mai mult de 12,5%.

  Spune╚Ťi-ne p─ârerea!

  P─ârerile voastre sunt importante pentru noi. Acestea ne ajut─â s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim ├«n permanen╚Ť─â produsele. V─â mul╚Ťumim pentru ├«mp─ârt─â╚Öirea experien╚Ťelor.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Camer─â de aer 70% Cauciuc de stiren butadien─â uscat, 30% Cauciuc bromo izobutilen izopren Carcas─â extern─â 100% Poliuretan Interior - material principal 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și aerisit.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A se feri de obiectele ascu╚Ťite.

  TESTE

  Respect─â normele federa╚Ťiei interna╚Ťionale. Conform normei FIFA BASIC.

  Aprobat de

  FIFA

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A nu se sp─âla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri