Mingi de fotbal (58 Produse)

Cum alegi mingea de fotbal? Fie că le folosești la antrenamente, fie că alegi mingi de fotbal pentru meciuri oficiale, ține cont de mărime, confortul la contact, traiectorie și rezistență. Sau mai bine consulți colecția Decathlon de mingi de fotbal unde găsești modele variate pentru copii și adulți. Îți dorești ca fiecare meci să fie un adevărat succes? Mizează pe un echipament eficient și începe cu alegerea celei mai bune mingii de fotbal. Pasează, driblează, șutează spre poartă și înscrie cu încredere golul victorios, în timp ce mingea de fotbal de la Decathlon își menține calitatea la fiecare meci. Comandă online sau hai în magazine să alegi mingi de fotbal rezistente!

CUM ALEGI MINGEA DE FOTBAL?

CUM ALEGI MINGEA DE FOTBAL?

Nou
Minge Champions League ADIDAS Replică 23/24
14999 RON -6%
13999 RON
*De la 14.09.2023 până la 02.01.2025
ADIDAS

Minge Champions League ADIDAS Replică 23/24

Livrare estimată: 2 zile
Primul Pret Tehnic
Minge Fotbal Italia Mărimea 5 2024
4999 RON
KIPSTA

Minge Fotbal Italia Mărimea 5 2024

(10)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Minge unisex Nike PTCH TRAINSP21, Alb
9799 RON
NIKE

Minge unisex Nike PTCH TRAINSP21, Alb

Minge Fotbal Mărimea 7 Alb-Galben
19999 RON
KIPSTA

Minge Fotbal Mărimea 7 Alb-Galben

Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Minge unisex Nike Pitch Training, Roz
9099 RON
NIKE

Minge unisex Nike Pitch Training, Roz

Reduceri
Minge Fotbal 330-350g alb/ albastru/ verde
4499 RON
MAXTAR

Minge Fotbal 330-350g alb/ albastru/ verde

4.5/5 Pe baza a 4686 Opinii exprimate online și în magazine

CE CRITERII FOLOSIM CÂND ALEGEM MINGI DE FOTBAL?


Tu ce criterii folosești când alegi mingea de fotbal? Deși la prima vedere pare o simplă parte din echipamentul de fotbal, mingea influențează performanța ta pe terenul de joc. Dacă vrei să afli cum alegi mingi de fotbal de la Decathlon potrivite pentru experiența ta și nivelul de performanță, citește în continuare! Ți-am pregătit un ghid cu cele mai utilizate criterii pentru alegerea mingii de joc. Dimensiunea unei mingi de fotbal este stabilită în funcție de vârsta jucătorilor. Astfel, mingea de fotbal cu dimensiunea 5 este dedicată jucătorilor peste 12 ani. Dimensiunea 4 este pentru copii cu vârsta între 8 și 12 ani, în timp ce mingea de fotbal de dimensiunea 3 este adaptată nevoilor celor mai mici jucători, cu vârsta sub 8 ani. Acestea sunt cele mai comune dimensiuni de mingi de fotbal pentru antrenamente și meciuri oficiale. Din punct de vedere al materialului, mingea de fotbal are o structură pe trei nivele: anvelopa, camera interioară și căptușeala sau stratul exterior. Ultimul strat este construit sub forma unor panele ce influențează viteza mingii și ritmul. Dacă la început mingile de fotbal au fost realizate din piele, acum acestea sunt fabricate din PVC pentru a crește rezistența la utilizări repetate.

Dacă joci fotbal oriunde și oricând, trebuie să știi că mingea de fotbal diferă în funcție de suprafața de joc. Pe un teren cu gazon natural sau artificial, cea mai bună alegere este mingea de dimensiune 5. Când meciul se mută în sala de fotbal, alege mingea de futsal, special adaptată condițiilor de joc și spațiului închis. În timp ce pentru meciurile pe plajă vei avea nevoie de o minge mai ușoară pe care să o poți lovi desculț, fără să porți ghetele speciale de fotbal. Indiferent de nivelul la care joci fotbal, mizează pe un echipament eficient la fiecare meci. Începe cu alegerea unei mingi de fotbal de la Decathlon adaptată terenului și experienței tale.


CE REPREZINTĂ MARCAJELE FIFA PE MINGEA DE FOTBAL?


Ai observat marcajele FIFA pe mingea de fotbal? Atunci trebuie să afli ce semnifică fiecare dintre acestea! În colecția Decathlon găsești mingi dedicate atât competițiilor profesionale, cât și mingi de fotbal pentru antrenament și recreație. Iată ce semnifică fiecare dintre marcaje și care sunt principalele diferențe dintre acestea: Marcajul FIFA Quality Pro este specific mingilor de fotbal premium dedicate jucătorilor profesioniști și competițiilor oficiale. Majoritatea echipelor de renume folosesc mingea premium și pe durata antrenamentelor pentru a simula o competiție oficială. Marcajul FIFA Quality sunt cel mai adesea folosite în timpul antrenamentelor, dar și în timpul competițiilor nonprofesionale. Acest model menține cel mai bine raportul dintre preț și performanță. Marcajul IMS arată că mingea de fotbal îndeplinește condițiile de bază impuse de FIFA. Pot fi folosite fie ca mingi de antrenament, fie ca mingi pentru fotbal de agrement.

Atât prețul, cât și calitatea unei mingi de fotbal variază în funcție de material, certificări și brand. Îți recomandăm să alegi întotdeauna un model adaptat nevoilor tale, cu un raport bun calitate-preț. Descoperă colecția de mingi de fotbal de la Decathlon și urmează sfaturile noastre pentru un meci victorios!


CUM PREGĂTEȘTI MINGEA DE FOTBAL ÎNAINTE DE FIECARE JOC?


Pentru a menține calitatea și rezistența mingii de fotbal de la Decathlon, trebuie să urmezi o serie de pași simpli pentru îngrijirea acesteia înainte și după meci. Dacă vrei să eviți investițiile costisitoare pentru un echipament nou, iată ce trebuie să știi despre rutina de îngrijire a mingilor de fotbal:

  • - Îndepărtează murdăria după fiecare meci. Astfel, vei proteja stratul exterior și cusăturile mingii de fotbal.
  • - Verifică presiunea atât înainte de meci, cât și la finalul partidei. În general, presiunea interioară trebuie să fie între 0,6 și 1,1. Dacă nu poți verifica exact, urmează-ți intuiția, dar evită să umfli mingea de fotbal foarte mult pentru a-i proteja cusăturile.
  • - Folosește acul potrivit pentru umflarea mingii. Acul trebuie să fie metalic și trebuie să intre ușor în supapă, fără să fie forțat. Pentru a evita deteriorarea supapei, poți umezi acul înainte de a-l folosi.
  • - Temperatura optimă peste 15° C. Păstrează mingea într-o încăpere ușor încălzită și aerisită. Atât gerul, cât și soarele arzător afectează calitatea mingii și a materialului exterior.

Vrei să te bucuri de fiecare meci? Urmează sfaturile noastre pentru alegerea și îngrijirea mingii de fotbal de la Decathlon și cucerește terenul la fiecare meci! Fie că joci alături de prieteni, fie că joci la nivel profesional, o minge de calitate te va conduce spre victorie.

Oferă bucuria de a face sport