KIPSTA

Minge Fotbal Ligue 2 Official Match Ball Sezon iarnă 2022 în Cutie

25999 RON
29999 RON -13%
*De la ÔǬ24.08.2023ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Ref. : 8737232

Produs conceput pentru fotbal profesionist. Minge omologat─â FIFA QUALITY PRO.

Tr─âie╚Öte emo╚Ťiile cu acest model de minge cu care se joag─â ├«n Ligue 1 ╚Öi Ligue 2. Modelul de minge folosit de idolii t─âi la meciuri ╚Öi antrenamente.

5

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 259 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate traiectorie

  Concepere din 12 segmente din PU, microfibr─â cu stria╚Ťii.

  Calitatea ricoșeului

  Rico╚Öeu conform normelor interna╚Ťionale ale fotbalului.

  Rezistenţă

  Construc╚Ťie termolipit─â ╚Öi camer─â laminat─â, pentru rezisten╚Ť─â optim─â.

  Men╚Ťinerea presiunii

  Presiune garantat─â, datorit─â camerei din cauciuc laminat.

  Informa╚Ťii tehnice

  Kipsta, furnizorul mingii oficiale Ligue 1 Uber Eats și Ligue 2 BKT pentru anii 2022-2027

  În martie 2021, Consiliul de Administrare a LFP a numit Kipsta, marca de fotbal din Decathlon, noul furnizor oficial al LFP.
  Concepute ├«n Fran╚Ťa, mingile premium Kipsta sunt etichetate FIFA QUALITY PRO. Calitatea acestora este testat─â ├«n diferite etape pe parcursul fabric─ârii.
  Prin mingile oficiale de la Ligue 1 Uber Eats ╚Öi Ligue 2 BKT, Kipsta demonstreaz─â calit─â╚Ťile sale.

  Creare minge

  Tehnologie de termolipire.
  Minge conceput─â pentru practicare de fotbal profesional. Este reflexia expertizei noastre ╚Öi corespunde a╚Ötept─ârilor celor mai exigen╚Ťi juc─âtori (juc─âtori ╚Öi portari). Minge din material texturat din microfibr─â, spum─â ╚Öi stria╚Ťii. O minge conceput─â de Kipsta.

  Avantaje

  Am conceput o minge fiabil─â, ce are stabilitate a traiectoriei.
  .
  ÔÇ×La o minge, mai ├«nt├ói de toate, conteaz─â posibilitatea de a ╚Ťinti acolo unde vrei, la fiecare lovitur─â. Regularitatea este pe primul loc.ÔÇŁ Harry Kane.

  Produs conceput ├«n Fran╚Ťa

  Minge conceput─â ├«n Fran╚Ťa, testat─â ├«n mod riguros ├«n laborator ╚Öi pe teren. Corespunde celor mai stricte ╚Öi exigente norme, trece printr-o serie de teste ├«n plus, special dezvoltate de Decathlon. Pe l├óng─â testele normative, prin Celula de Certificare Kipsta realiz─âm teste suplimentare, care ne ajut─â s─â concepem ╚Öi s─â compar─âm ├«n mod obiectiv produsele.

  Produs fabricat în ...

  Mingile sunt fabricate de c─âtre partenerii no╚Ötri industriali din Asia (Pakistan ╚Öi China pentru aceast─â minge). Pakistan este cunoscut─â drept capitala mondial─â a mingilor de fotbal. Cuno╚Ötin╚Ťe artizanale de calitate de peste 50 de ani, ╚Öi angajamente comune (cu DECATHLON), duc la 2 criterii: respectul angaja╚Ťilor ╚Öi al mediului. Totu╚Öi, suntem ├«n c─âutarea unor poten╚Ťiali parteneri industriali francezi sau europeni.

  Echipa de certificare Kipsta

  Echipa de certificare Kipsta este compus─â din ingineri ce conduc studii pe teren, califica╚Ťi ╚Öi recunoscu╚Ťi pentru: realizarea de protocoale ╚Öi teste specifice utiliz─ârii produselor. Recrut─âm persoane calificate, cu un nivel corespunz─âtor, pentru a testa ╚Öi evalua produsele. Analiz─âm obiectiv rezultatele, prin instrumente de statistic─â.
  Sunt testate urm─âtoarele caracteristici: rezisten╚Ť─â ├«n timp, umflare durabil─â ╚Öi tehnicitate.

  Kipstadium, ora╚Öul Tourcoing, Fran╚Ťa

  Mingile sunt concepute de o echip─â pasionat─â, ├«ntr-un laborator din Fran╚Ťa. Aceast─â echip─â este compus─â din ingineri de produs, ingineri de material ╚Öi ingineri de testare, ceea ce permite controlarea ├«ntregului proces de concepere, de la materiale la validare tehnic─â.

  Laboratorul de testare

  Mingile sunt testate la Decathlon de peste 15 ani, pentru a le valida ├«n etapa de concepere, industrializare ╚Öi post fabricare. ├Än 2018, ├«n sediul Kipstadium din Fran╚Ťa a fost creat un laborator dedicat ├«n totalitate testelor pentru mingi.
  Mai mult de 10 teste sunt realizate pe mingile fabricate. În primul rând au loc teste necesare pentru omologare FIFA, iar apoi altele în plus, create de ingineri în laborator.

  Decathlon concepe produse

  Decathlon concepe produse de 40 de ani. Crearea produselor este bazat─â pe dorin╚Ťa de a face sportul accesibil tuturor, totodat─â incluz├ónd o no╚Ťiune de universalitate ├«n designul acestora (v├órst─â, gen, na╚Ťionalitate).
  Linia estetic─â a brandului Kipsta este un echilibru ├«ntre convingerile noastre (produse simple, tehnice ╚Öi ingenioase) ╚Öi direc╚Ťia artistic─â sobr─â, universal─â ╚Öi modern─â.

  Proiectan╚Ťi, ingineri ╚Öi designeri

  ADN-ul acestei mingi (baza formal─â pe care suprapunem un grafism) ofer─â tehnicitate ╚Öi echilibru. Perceperea ├«n spa╚Ťiu ╚Öi efectele vizuale din timpul mi╚Öc─ârii sunt g├óndite astfel ├«nc├ót s─â nu creeze disconfort vizual juc─âtorilor.

  Parteneri industriali

  Cont─âm pe competen╚Ťa ╚Öi reactivitatea partenerilor industriali.
  Avem angajamente cu furnizorii ╚Öi cu locurile de produc╚Ťie, pentru a produce cu ├«ncredere. Aceste angajamente, comune pentru Decathlon ╚Öi furnizorii direc╚Ťi, urm─âresc 2 criterii: respectul angaja╚Ťilor ╚Öi al mediului.
  Direc╚Ťiile industriale ofer─â materiale ╚Öi solu╚Ťii de producere eficiente ╚Öi fiabile.

  Minge verificată până la expediere

  Pentru a asigura o calitate optimă a mingilor oficiale, sunt controlate una câte una (100% de la fabricare) până la sfârșitul fabricării, pentru a asigura calitate până la expediere. Acest control de la finalul producerii constă în validarea respectării caietului de sarcini tehnice. Mai mult, eșantioanele de fabricare vor fi prelevate regulat, pentru a efectua alte teste de distrugere.

  Concepere exclusiv─â KIPSTA

  ╚śtim c─â ├«n timpul meciurilor, detaliile fac diferen╚Ťa. O minge fiabil─â.Ne-am concentrat aten╚Ťia asupra stabilit─â╚Ťii traiectoriei ╚Öi senza╚Ťiilor de joc. De aceea, am testat diferite ├«nveli╚Öuri exterioare ╚Öi l-am ales pe cel care a avut cele mai bune rezultate. Aceast─â concepere cu 12 segmente ╚Öi linii ├«n relief apar╚Ťine exclusiv m─ârcii Kipsta.

  O minge de plaj─â?

  ╚śtim c─â stabilitatea traiectoriei este foarte important─â, mai ales ├«n timpul unui joc de lung─â durat─â sau ├«n momentul ├«n care portarul love╚Öte mingea. Dac─â, ├«n mod tradi╚Ťional, mingea e conceput─â din 32 de segmente, noi am dezvoltat modelul cu 12 de segmente. ├Än plus, cele 12 segmente termolipite formeaz─â linii u╚Öor ad├ónci. Acest lucru ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte stabilitatea mingii ├«n aer.

  Conform normei FIFA QUALITY PRO

  Pentru a r─âspunde cu mare precizie la exigen╚Ťele fotbalului profesional, am realizat mai multe teste ├«n laborator. Teste prezentate ├«n continuare.

  Prea ușoară? Prea grea? Greutate oficială.

  Între 420 și 445 g (mărimea 5). Corespunde normelor oficiale FIFA. Minge FIFA Quality Pro

  M─ârime ╚Öi circumferin╚Ť─â

  Între 68,5 și 69,5 cm (mărimea 5). Corespunde normelor oficiale FIFA. Minge FIFA Quality Pro

  O minge ÔÇ×rotund─âÔÇŁ?

  Testul de sfericitate: Varia╚Ťie de la media m─âsurat─â: maximum 1,5% (norma FIFA Quality Pro)
  M─âsur─âm sfericitatea mingii ├«n 4500 de puncte diferite ╚Öi constat─âm diferen╚Ťele.
  La mai mult de 1,5% diferen╚Ť─â (Norma FIFA PRO), echipa noastr─â are misiunea de de a ├«mbun─ât─â╚Ťi sfericitatea, pentru a garanta un rico╚Öeu bun.

  Testul de pierdere a presiunii maxime: Minge fotbal

  Testul de pierdere a presiunii: Umflăm mingile la o presiune recomandată (0,8 bari). 72 ore mai târziu, mingea nu trebuie să piardă mai mult de 15% din presiunea sa, adică 0,1 bari (norma FIFA QUALITY PRO). La sfârșitul celor 72 ore, presiunea trebuie să fie la aproximativ 0,7 bari. Acest lucru înseamnă că este normal ca o minge să piardă din presiune după câteva zile. Presiunea recomandată este de 0,8 bari (1,0 bar maximum și 0,7 bar minimum).

  Testul de absorb╚Ťie a apei:

  Testul de absorb╚Ťie a apei: ├Än laborator, simul─âm condi╚Ťiile de joc pe timp de ploaie, l─âs├ónd mingea ├«n 2 cm de ap─â, pe un suport pivotant, aplic├óndu-i 250 compresii.La finalul testului, mingea nu ia mai mult de 10% din greutatea sa ini╚Ťial─â (norma FIFA). Acesta este unul dintre avantajele termolipirii: absorb╚Ťia apei este limitat─â, ├«n compara╚Ťie cu alte procese.

  Ricoșeul

  Testul de rico╚Öeu: Mingea este aruncat─â de 10 ori pe o plac─â din o┼úel de la o ├«n─âl┼úime de 2 m. ├Äntre 135 ┼či 155 cm, cu o diferen┼ú─â de 10 cm maximum ├«ntre cel mai ├«nalt ┼či cel mai mic rico┼čeu al mingii.

  Testul de rezisten╚Ť─â:

  Cel mai exigent test este supunerea la lovituri constante. Rezist─â la 2500 lovituri pe un plan inclinat din beton, cu o vitez─â de 50 km/h, la o distan╚Ť─â de 2,5 m. Prin acest test se verific─â: - starea general─â a mingii:cus─âturile trebuie s─â reziste la acest test.
  - circumferin╚Ťa: nu trebuie s─â dep─â╚Öeasc─â 1,0 cm.
  - sfericitatea: nu trebuie să depășească 1,5%.
  - presiunea: mingea nu trebuie s─â piard─â mai mult de 10,0%.

  Spune╚Ťi-ne p─ârerea!

  P─ârerile voastre sunt importante pentru noi. Acestea ne ajut─â s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim ├«n permanen╚Ť─â produsele. V─â mul╚Ťumim pentru ├«mp─ârt─â╚Öirea experien╚Ťelor.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Carcas─â extern─â 100% Poliuretan Camer─â de aer 70% Latex de cauciuc stiren-butadienic, 30% Poliester Interior - material principal 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A nu se dezumfla complet, pentru a nu deteriora lipirea segmentelor ╚Öi rezisten╚Ťa ├«n timp a produsului. A se depozita ├«ntr-un loc uscat ╚Öi aerisit.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se sparge sau dezumfla complet.

  TESTE

  Respect─â normele federa╚Ťiei interna╚Ťionale. Conform normei FIFA QUALITY PRO.

  Aprobat de

  Conform normei FIFA QUALITY PRO, cea mai exigent─â norm─â ├«n privin╚Ťa mingilor de fotbal.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A nu se sp─âla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri