Jachetă Impermeabilă Drumeție în Natură NH500 Albastru Damă

10899 LEI
8505045

Produs conceput pentru drumeţie de o zi, pe vreme ploioasă. Jachetă impermeabilă, din poliester reciclat.

Aveți nevoie de o jachetă compactă? Se transformă într-o geantă de umăr ingenioasă, cu un buzunar din plasă pentru a vă ține telefonul la îndemână.

Culoare:

Albastru petrol închis

Mărime: Ghid de mărimi
+ 108 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Strat protector 2000 mm. Cusături etanșe. Croială lungă. Guler înalt. Glugă.

Transportare ușoară

3 buzunare. Se transformă într-o geantă de umăr cu buzunar plasă pentru telefon.

Ventilare

Zone de ventilare pe spate: permit aerului să circule, pentru a reduce condensul

Protecție vânt

Protejează de vânt de până la 70km/h.

Respirabilitate

Strat hidrofil (RET=12): reduce condensul pe interior. Căptuşeală din mesh.

Adaptare la conformație

Șnur de strângere în talie și la glugă. Elastic la încheieturi. Mărimi: XS-3XL.

Lejeritate

Greutate: 510g la mărimea M.

ECODESIGN

Impactul produsului asupra mediului a fost redus,prin colorarea firului la sursă

Informații tehnice

Angajamentul nostru pentru consum de apă redus

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de vopsire. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Poliester reciclat.

Reciclând peturi de plastic sau materiale textile folosite pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol, păstrând în același timp performanțele materialului special conceput pentru drumeții.

Respirabilitate material

Materialul acestei jachete este respirant: RET=12. Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa sa evaporativă RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistenţa este mai scăzută, cu atât materialul elimină mai eficient transpiraţia (deci materialul este mai respirant).
RET < 9 = material extrem de respirant
- 9 < RET < 12 = material foarte respirant
- 12 < RET < 20 = material respirant
RET > 20 = material puțin sau deloc respirant

Reactivarea hidrofobiei

Pentru o hidrofobie de lungă durată a materialului, se recomandă reactivarea acesteia regulat. Reactivarea se poate realiza după fiecare trei spălări sau după câteva zeci de utilizări pe ploaie. Hidrofobia se poate reactiva ușor, la cald:
- prin uscarea automată, la un program de 15 min (program sintetic); - cu un uscător de păr, la o distanță de 20cm, realizând 2 mișcări de jos în sus.
- prin trecerea de 2 ori a fierului de călcat peste material, reglat pe delicate și fără funcția de abur.

Alegerea jachetei impermeabile în funcție de intensitatea efortului

Jachetă concepută pentru o drumeție de 1 zi, cu o viteză de 5km/h max. În timpul activităților sportive, transpirăm în funcție de intensitatea efortului. Dacă respirabilitatea materialului nu este adaptată tipului de efort, transpirația se va transforma în condens. Astfel, pielea nu mai este uscată: din cauza condensului. Este recomandat să alegeți o geacă de ploaie adaptată tipului de efort.

Produse complementare recomandate

Vă propunem suprapantalonul impermeabil pentru a vă proteja în partea de jos a corpului. Astfel, veţi dispune de un echipament de protecţie complet şi eficient pe vânt si vreme ploioasă. Și mai ales: acest surpapantalon este conceput eco, materialul din care este conceput fiind vopsit în masă.

Mărimi disponibile: XS - 3XL

Prioritatea noastră este ca hainele pentru drumeție să se potrivească pentru toate conformațiile și siluetele. Pentru ca toți practicanții să se poată bucura de drumeții în deplin confort. Jachetă disponibilă pe mărimi de la XS la 3XL.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se usca bine înainte de depozitare.

Restricții de utilizare

Nu este recomandată pentru efort intens.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă oferi toată expertiza noastră.

Aprobat de

Această jachetă a fost testată şi aprobată de un grup de testare, în timpul unei drumeţii pe vreme cu vânt şi ploioasă, pe traseele de pe litoralul GR34, în regiunea Bretagne. Pentru a corespunde exigențelor, produsele Quechua sunt testate în munți, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Jachetă Impermeabilă Drumeție în Natură NH500 Albastru Damă
Jachetă Impermeabilă Drumeție în Natură NH500 Albastru Damă
Jachetă Impermeabilă Drumeție în Natură NH500 Albastru Damă

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
19,01 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii