QUECHUA

├Änc─âl╚Ť─âminte joas─â Drume┼úie ├«n natur─â NH100 Gri B─ârba┼úi

12999 RON
Ref. : 8757257

Produs conceput pentru drume╚Ťie ├«n natur─â, la ╚Öes, ├«n p─âdure sau pe litoral, pe vreme uscat─â, practicare ocazional─â.

Aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âminte pentru drume╚Ťie ├«n natur─â, datorit─â noii t─âlpi, ofer─â aderen╚Ť─â ╚Öi amortizare pe toate tipurile de teren (uscat, umed, cu noroi).

Culoare: Albastru închis / Fistic

 • 39 Produs indisponibil online momentan
 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 41 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
 • 43 Produs indisponibil online momentan
 • 44 Produs indisponibil online momentan
 • 45 Produs indisponibil online momentan
 • 46 Produs indisponibil online momentan
 • 47 Produs indisponibil online momentan
 • 48 Produs indisponibil online momentan
+ 129 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Amortizare

  Talp─â intermediar─â din EVA care ofer─â amortizare confortabil─â.

  Aderen╚Ť─â

  Structura ╚Öi designul t─âlpii favorizeaz─â aderen╚Ťa.

  Confort

  Bran╚Ť din spum─â EVA de 5ÔÇëmm. F─âr─â cus─âturi ├«n zona c─âlc├óiului.

  Trac╚Ťiune

  Designul tălpii și crampoanelor de 4 mm permite îndepărtarea ușoară a noroiului.

  Lejeritate

  C├ónt─âre╚Öte 332ÔÇëg x 2 pentru m─ârimea 43.

  Informa╚Ťii tehnice

  Rezistenţă

  Testele de laborator verific─â urm─âtoarele elemente: orificiile pentru ┼čireturi ┼či chingi, lipirea, toxicologia, rezisten┼úa la razele UV, abraziunea t─âlpii ┼či componentele fe┼úei, durata de via┼ú─â (deteriorare accelerat─â). Testele ne ajut─â s─â valid─âm calitatea produselor noastre ╚Öi s─â prevenim uzura prematur─â a ├«nc─âl╚Ť─âmintei de drume╚Ťie.

  Confort

  ├Änc─âl╚Ť─âmintea pentru drume╚Ťie ├«n natur─â are drept unic─â promisiune confortul excelent pe care ├«l ofer─â utilizatorului. Am integrat ├«n aceast─â ├«nc─âl╚Ť─âminte diferite elemente pentru a avea grij─â de picioarele tale, precum talpa intermediar─â ╚Öi bran╚Ťul din spum─â EVA (Etilen-acetat de vinil) sau zona gleznei (partea de deasupra c─âlc├óiului) care integreaz─â spum─â sintetic─â pentru mai mult confort ├«n timpul utiliz─ârii. Am eliminat cus─âturile din zona c─âlc├óiului pentru a reduce senza╚Ťia de disconfort.

  Talp─â aderent─â

  Designul t─âlpii a fost supus la numeroase teste ├«n laboratoarele noastre. Cauciucul special folosit asigur─â aderen╚Ť─â ╚Öi stabilitate. C─âut─âm sistematic s─â facem cele mai bune alegeri ├«n conceperea ├«nc─âl╚Ť─âmintei, pentru a fi potrivit─â pentru traseele pe drumuri forestiere sau de la malul m─ârii. Utilizarea pe asfalt gr─âbe╚Öte uzura t─âlpii ╚Öi provoac─â disconfort. A nu se folosi pentru drume╚Ťie la munte.

  Ce tip de ╚Öosete se potrivesc ├«nc─âl╚Ť─âmintei Quechua NH150?

  Acest model de ├«nc─âl╚Ť─âminte ofer─â un nivel redus de respirabilitate, insuficient pentru a evacua toat─â transpira╚Ťia. Se recomand─â alegerea ╚Öosetelor scurte sau mid Hike 100: con╚Ťin bumbac ce absoarbe transpira╚Ťia, au material flau╚Öat pe talp─â, pentru a evacua transpira╚Ťia. Sunt suficient de lungi pentru a proteja glezna de frecarea cu ├«nc─âl╚Ť─âmintea.
  Este alegerea excelent─â ╚Öi pentru a evita apari╚Ťia b─â╚Öicilor.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Talp─â din 50% Cauciuc sintetic, 50% Acetat de etilen vinil Parte superioar─â din 60% Poliester, 40% Poliuretan Interior din 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se p─âstra la loc aerisit, uscat ┼či ferit de lumin─â. A nu se l─âsa l├óng─â o surs─â de c─âldur─â.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nu se recomandă utilizarea prelungită în mediul urban (a se evita pe cât posibil asfaltul).

  TESTE

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, ├«n Haute Savoie. Aceasta reprezint─â un adev─ârat loc de ├«nt├ólnire ├«ntre echipele de concepere ╚Öi practican╚Ťii de sporturi outdoor. Produsele noastre nu au fost testate doar ├«n laborator, ci ╚Öi pe diferite terenuri de practic─â sportiv─â, ├«n Haute-Savoie, pentru utilizare ├«n natur─â, ├«n p─âdure sau pe litoral.

  Aprobat de

  Produsele Quechua sunt testate ├«n toate condi╚Ťiile pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n drume╚Ťie. Echipele noastre, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A nu se sp─âla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri